Postovani clanovi da li neko moze da mi kaze sta kako da resim problem sa upaljenom lampicom za abs, upitanju je 156 1,9jtd 2002 god, ali nije restilizovan enterijer. Rece mi majstor da to nije nista, da brljavi komp ali, mene nervira lampica.
Unapred zahvalan
Pomoc!
- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
Koji ti je majstor to rekao?!?
Lampica se nikad ne pali bez razloga! Najbanalniji je pad napona, ali onda obicno prvo upali airbagove... Idi kod nekoga ko zna da ti resi problem, da vidi da li je do nekog senzora, centrale, kontakta... Bar se ABS lako resava!
Lampica se nikad ne pali bez razloga! Najbanalniji je pad napona, ali onda obicno prvo upali airbagove... Idi kod nekoga ko zna da ti resi problem, da vidi da li je do nekog senzora, centrale, kontakta... Bar se ABS lako resava!

- Lesa156
- Garaža: Beograd
Hvala za savet! da li mozes da mi preporucis nekog majstora za to i koliko to odprilike moze da kosta_
- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
Predstavi svoju Alfu u Alfa virusu, kao sto pravila ponasanja na forumu nalazu, a onda pokusaj da u Area Servizio pronadjes temu o servisima, pa sam izaberi onaj koji ti je najblize ili onaj koji mislis da je najbolji za tebe. Nakon citanja teme o servisima u BG i Srbiji, bilo kakva preporuka sa moje strane bi bila suvisna...