staza u koreji, deluje zanimljivo kombinacija ulicne i klasicne varijante samo jos da vidimo jel ima mesta za preticanje i napade

alfamen napisao: Koliko me je Weber razocarao toliko me je Hamilton odusevio kada je rekao da su uslovi dobri i da jedva ceka da trka krene
Hm, iako sam Hamiltonov i Mclarenov navijac, nisam siguran koliko je to sto je on rekao bilo iskreno. On jednostavno nije imao sta da izgubi, i morao je tako da se ponasa, za razliku od Webera koji je mnogo rizikovao. U svakom slucaju razumem i jednog i drugog. Sto se same staze tice, deluje jako zanimljivo, i mislim da ce biti dobrih i neizvesnih trka na njoj. Go go go Hamilton!!!!!!!cirko83 napisao:alfamen napisao: Koliko me je Weber razocarao toliko me je Hamilton odusevio kada je rekao da su uslovi dobri i da jedva ceka da trka kreneLudi Hamilton, jedva vidi svoje prednje točkove i tvrdi da su uslovi odlični, hoće čovek da se trka. Zamalo da Alonsa zezne onaj mehaničar što mu jedva zamenio točak, nego je sva sreća Hamilton isklizao, pa ga Alonso obišao