Krekovi puni virusa

Sad skidam rfactor, to je besplatno pa ću da ubacim u nju mod, od GTR2 odustajem dok ne nađem valjan krek

@Shumi
Ja imam lošu mašinu, 2.5 Sempron, 512mb ram, i grafiku gf5200 i radilo je, starija je to igra.

ili postoji wtcc mod za rfactor za koji ja ne znam?
  ili postoji wtcc mod za rfactor za koji ja ne znam? 
  Meni je, da vam pravo kazem, svejedno, bitno mi je da se dobro zabavim. Ionako trenutno nemam instaliranu ni jednu igru na kompu, sem burazovog Warcrafta III
 Meni je, da vam pravo kazem, svejedno, bitno mi je da se dobro zabavim. Ionako trenutno nemam instaliranu ni jednu igru na kompu, sem burazovog Warcrafta III  

obicno u to vreme je najveca guzva na serverima, kad se dogovorite javite sta teramo i kad
  obicno u to vreme je najveca guzva na serverima, kad se dogovorite javite sta teramo i kad 

nisam ulazio u tu pricu u detalje ali tako se prica, nebitno, postoje i neki sponzori ovog virtuelnog sampionata, ko hoce da se prikljuci vec postoji server koji za sada sluzi samo za treniranje staza i probanje automobila samo treba skinuti yugo mod i aktuelne staze sa ovog linka ove...
  nisam ulazio u tu pricu u detalje ali tako se prica, nebitno, postoje i neki sponzori ovog virtuelnog sampionata, ko hoce da se prikljuci vec postoji server koji za sada sluzi samo za treniranje staza i probanje automobila samo treba skinuti yugo mod i aktuelne staze sa ovog linka ove... 155 dtm look
  155 dtm look