Zasto se zakljucavaju teme u kafeteriji?

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
miQzma
Garaža: Alfa Romeo 156
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 5:29 pm

Zasto se zakljucavaju teme u kafeteriji?

Ned Okt 17, 2010 5:39 pm

Dodjem da pregledam forum, vidim da je tema o psima zakljucana. Pomislim da su se posvadjali neki od clanova,ali onda vidim da gile prekida normalnu komunikaciju, jer se njemu svideo post koji je postavio starc vujadin, pa on smatra da nema vise nista pametno da se kaze.

E, sad, interesuje me, za sta sluzi podforum "Cafeteria da Romeo"?

Izuzetno postujem trud koji su ljudi ulozili u dizanje i redizajn sajta, a posebno foruma. Znam kolika je muka bilo formirati sve, a zatim i preneti sa cannona. Ali, ne cini li vam se da malo osiono zvuci>" starac je objasnio". Meni dodje kao nesto>'ajd razlaz!!! Bez obzira sto znam koliko je sebe gile ugradio u ovaj forum smatram ovaj potez nepravilnim i molim vas da otkljucate temu. A, osim toga, molim vas da u "neozbiljnom i neobaveznom" delu foruma ne zakljucavate teme ukoliko nisu narusile pravila lepog ponasanja i pravila foruma.

Bio sam izasao sa foruma i pokusao da zaboravim, ali sam se vratio da napisem ovo. Stvarno me je iznenadio ovaj postupak. Cemu???!!!
Raven Club Serbia
Korisnikov avatar
ivdzabg
Garaža: Alfa 147 1.6 ts 77 kw
Pridružio se: Sub Nov 21, 2009 11:05 am

Re: Zasto se zakljucavaju teme u kafeteriji?

Ned Okt 17, 2010 6:05 pm

:podrzava
Lepota je u ocima posmatraca.
gi
gile
Drug Član
Drug Član

Ned Okt 17, 2010 8:12 pm

OK, hoćete na ovom forumu da diskutujete o kučićima? Nema drugih pametnih tema? Null problemo, otključaću vam, al kad mi dosadi obrisaću. Nije osiono, samo mi zauzima prostor bezveze. Ako ni to nije u redu, žalite se Kilsonu i Saši. Hvala MiQzmo.

Poenta topica je bila da se Ivdži preporuči odgajivačnica, a ne da se na 376 strana raspravlja o tome da li su psi napravljeni da budu ubice ubice ili jagnjad. Eno ti otključana pa diskutuj do sutra.
Korisnikov avatar
ivdzabg

Ned Okt 17, 2010 8:18 pm

Obrisi temu odmah, nemoj da cekas da ti dosadi !
Korisnikov avatar
cirko83
Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz
Pridružio se: Pet Avg 28, 2009 4:56 pm

Ned Okt 17, 2010 8:34 pm

Mislim da je gile ovog puta u pravu. Ne znam ga lično, ali vidim da neki put možda odreaguje oštrije nego što treba, ali budimo realni. Mi milion puta skrenemo sa neke teme, odemo o off i neki svuda pišu svašta, a i ne pogledaju gde šta treba. Čovek treba ceo dan da bude na forumu da bi sve to funkcionisalo kako treba. Nisam ja tu da procenim ko je u pravu, a ko nije, ali to je moje mišljenje
potpis
Korisnikov avatar
Dragon
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm
Pridružio se: Uto Maj 26, 2009 6:43 pm

Ned Okt 17, 2010 9:03 pm

U pravu je jer je tema otisla u debeli off, ali kad je vec pocelo da se diskutuje, trebalo je da ostatak splituje u drugu, opstu temu o kucicima.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Ned Okt 17, 2010 10:06 pm

Ne treba da vas pogadja izraz "starac je objasnio"...nije to receno u stilu "starac je rekao najpametnije i kraj diskusije" , vec se to odnosilo na to sto sam vas podsetio da je coveku trebalo preporuciti nekog odgajivaca da bi se vratili sa offa i to je to..a posto je poslednji komentar poceo da besmisleno brani staforda koji je grizao drugog psa gile je reagovao preventivno jer bi se to verovatno izrodilo u raspravu jer bi ukljucili ljudi kojima stafordi nisu simpaticni i bla, bla...nepotrebno na auto forumu.
Gile i ja pripadamo malo starijoj generaciji i mi ne upotrebljavamo izraz "objasnio" u stilu "razbio je" "`ebo im je kevu" itd.
Acqua-Olio-Benzina
Korisnikov avatar
dejan555
Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm
Pridružio se: Pet Jun 12, 2009 8:26 pm

Ned Okt 17, 2010 10:52 pm

miQzma napisao: E, sad, interesuje me, za sta sluzi podforum "Cafeteria da Romeo"?
Ovo i mene interesuje... ali stvarno ...
Iskreno sam se iznenadio kad sam video ono za odgajivačnice.

šta recimo da ja sad pokrenem neku temu gde molim da mi se objasne
neke osnove štrikanja jer dolaze hladni dani pa bi nešto da ispletem???
Ili me interesuuje koji konac Alfisti preporučuju za heklanje ?!?!?!

možda je korisno ali ću da pitam nekoga za koga znam da se
razume u dotičnu temu (moju babu npr. :) ) a ne da potegnem
prvi forum koji mi je pri ruci i koji se bavi nekom 10-om temom.

Off topick je kad se neko u toku rasprave malo zaboravi a ovo
je off off topick u samom startu...
Možda da se ograniči na 1-2 strane automatski ...
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pon Okt 18, 2010 1:27 pm

Nije problem postaviti skoro bilo kakvu temu u kafeteriji. Ljudi koji moderisu forum imaju dodeljeno nesrecno pravo da zakljucaju, obrisu temu itd.. E sad, stalno ce imati nekoga kome ce nesto smetati:

NASLOV TEME je jasno ukazivao sta coveku treba, a to nije ispunjeno tako da je skroz logicno sto je tema zakljuchana. Ako vam se osladilo da cavrljate o kerovima, onda lepo promenimo naslov i spavajte danju nocu na toj temi, who cares...

ivdzabg napisao:Obrisi temu odmah, nemoj da cekas da ti dosadi !
Smiri loptu, jer je cheka volej sa ove strane. hahaha
Korisnikov avatar
ivdzabg

Pon Okt 18, 2010 2:19 pm

kilson napisao:Nije problem postaviti skoro bilo kakvu temu u kafeteriji. Ljudi koji moderisu forum imaju dodeljeno nesrecno pravo da zakljucaju, obrisu temu itd.. E sad, stalno ce imati nekoga kome ce nesto smetati:

NASLOV TEME je jasno ukazivao sta coveku treba, a to nije ispunjeno tako da je skroz logicno sto je tema zakljuchana. Ako vam se osladilo da cavrljate o kerovima, onda lepo promenimo naslov i spavajte danju nocu na toj temi, who cares...

ivdzabg napisao:Obrisi temu odmah, nemoj da cekas da ti dosadi !
Smiri loptu, jer je cheka volej sa ove strane. hahaha
Bravo Ronaldo :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
JaMaL
Garaža: 75 TS
75 TB
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:04 pm

Pon Okt 18, 2010 2:39 pm

opstu temu o kucicima.
Ne na alfa romeo forumu... koji se bavi kolima...

-1 od mene...

sve to obrisati odmah ili prebaciti na forum kucica...
Korisnikov avatar
SCHUMACHER
Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 11:54 am

Pon Okt 18, 2010 2:41 pm

Iskulirajte ljudi sta Vam je?
U Cefeteriji (kaficu) inace sa prijateljima pricamo o bilo cemu,kolima,ribama (zenama-objasnjenje za starije ;) -mala sala),fudbalu itd,ali sa prijateljima,e sad posto smo svi ovdje manje vise jedni drugima prijatelji i imamo slobode da se konsultujemo jedni sa drugima i oko drugih stvari jer smo ljudi,ne treba da bude nista cudno ako nekoga zanima misljenje Alfiste ne vezano za automobile,inace mozda ni ona Lakijeva tema "ARCS Vam je nekada pomogao" ne bi imala nekog posebnog smisla da nismo jedni drugima pomagali i oko privatnih stvari nevezanih za kola...
Mali predlog (iako Vas vidim jedanput godisnje,iako nisam clan itd-da se prozovem sam dok me neko nije prozvao :P ):Neka Cafeteria ostane slobodna za teme nevezane za Alfa Romeo i neka se ne zakljucava dok god neko nekoga ne uvrijedi i sl. a onda neka Gille ozeze kako samo on zna :club: po disidentima. ;)
Sve najbolje uz pjesmu:"Love is in the air" :drink
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Korisnikov avatar
speedfreak968
Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti
Pridružio se: Uto Nov 25, 2008 10:52 am

Pon Okt 18, 2010 3:39 pm

Joj, nemoj bash TU pesmu...
Slika
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Korisnikov avatar
caldari
Garaža: Alfa 164 V6 24 v '94 nero amore
KIA Sorento 3.5 V6 24v '05
Renault Kangoo '02
VW Caddy '08
Pridružio se: Pon Sep 14, 2009 3:07 pm

Pon Okt 18, 2010 6:03 pm

Ajd da probam ja jednu "ni po babu ni po strichevima"
Vlasnik sam 2 foruma vec nekoliko godina apsolutno nekih tema koje sigurno vas ne interesuju a na internetu sam od '96 nekad bio na i na Amiginim BBS-vima 91-92
Tako da imam malkice iskustva ako ne zamerite.
Opste teme kao sto su u Cafeteria treba da bude totalno opusteno dok ne dodje do vredjanja i medjusbne zestoke raprave tj. jedne nekulture Svaki forum pa i ovaj se zamori sa temom kojom se bavi specijalno ako postoje na desetine foruma na istu temu a postoji o alfi ko zna koliko doduse na srpskom mozda samo 2 ali ima i na hrvatskom ostali uglavnom na engleskom jel i ostalim jezicima koje nije tesko pratiti
i uz google translator ako se trazi bas bas neka informacija i fora je da se po vecini foruma(pratim jako mnogo) nevezano za automobile uvej zale moderatori i admini da se vise prica u tim opstim topicima nego o onom za sta postoji forum, dolazi do zamora materijala a ljudi se vec znaju pa sto da ne procaskaju o nechem sto nema veze sa temom foruma... Svako zatezanje u odnosima na liniji mod - user nije dobro
i zato i sluzi takav podforum kao ispusni ventil...
Korisnikov avatar
miQzma
Garaža: Alfa Romeo 156
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 5:29 pm

Pon Okt 18, 2010 7:56 pm

E, nemoj da mi offujete temu :wave: :grin: :grin: :grin: :grin:

Nisam zeleo da izazovem ovoliko ozbiljnu diskusiju. Mozda sam zvucao toliko ozbiljno, ali nisam bio ni blizu da potezem neku ozbiljnu raspravu. Svestan sam da postoji problem sa prostorom. Ali, bilo mi je malo krivo sto je ona tema onako zavrsena.

A Cafeterija je, po meni, mesto gde moze biti potegnuta bilo koja tema i mesto za "opustanje". Sad, potrebno je naci neku sredinu.

I da, ako pomislim da MI treba da se natezemo oko necega ja cu da se okrenem i odem. Nisam ovde da bi trazio zrtve za ubijanje vremena besmislenim raspravama.
Raven Club Serbia
Korisnikov avatar
dejan555
Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm
Pridružio se: Pet Jun 12, 2009 8:26 pm

Pon Okt 18, 2010 8:02 pm

Eto vršnjaci smo po godinama na na internetu, BBS-ovima, SETnetu i sl.
ali to sada i ovde nema baš nikakvog značaja...

Moderatori su uvek služili da "zategnu" korisnike kad se ovi mnogo opuste :grin:
Korisnikov avatar
caldari
Garaža: Alfa 164 V6 24 v '94 nero amore
KIA Sorento 3.5 V6 24v '05
Renault Kangoo '02
VW Caddy '08
Pridružio se: Pon Sep 14, 2009 3:07 pm

Pon Okt 18, 2010 8:33 pm

znaci provalite ko je mod a ko user

Slika

Povratak na “Cafeteria da Romeo”