Da i ja nesto pitam : Treba mi hitno info koliki pritisak gura sama pumpa na 156 2.5 V6 , u mojoj auto dati nema a u praksi se nisam sretao , ako neko zna nek podeli to sa mnom sto pre u sred zamene sam pa da znam sta mi je raditi kad dodjem sutra sa posla .
???????????????
TNX
Ok , to je to na magistrali + oko 1. nesto koliko vrati regulator ,to je skoro 5 na pumpi direktno sto mi odgovara , hvala , potrosio sam i rezervnu za 164 jer se rastvorila guma koja drzi pumpu u kucistu i zalepila rolnice i na zamenjenoj , sad ide pranje rezervoara acetonom iznutra i bacanje 20 l benzina koji mirise na uljni razredjivac i terpentin .... ruke necu oprati 10 dana ......
Pricaj mi ..... i ovo ispumpavanje pa brisanje i skupljanje ostataka krpom i to iz gepeka kroz otvor za pumpu..... sve mi ima ukus na benzin pomesan sa razredjivacem i terpentinom ...... cudi me da nisam veseo danas , verovatno ovo vreme kompenzovalo raspolozenje . Naravoucenje : rezervoar nije pogodna posuda za skladistenje benzina
Pa i spricanje retrovizora i onih lajsnica u zatvorenoj prostoriji ...... jos da pocnem da pijem antifriz ????? mozda odem ranije u penziju