mala pomoc...
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
- rastkoant
-
ki
- Drug Član
rastko: Koliko sam video snjurajuci netom, ne postoji informacija o broju proizvedenih komada... Obzirom da je rec o koncept vozilu, ne bi me iznenadilo da je napravljena samo ova jedna.
Auto je po performansama klasican ubica! Zanimljivo je da je imao i virtualni zivot - u igrici Need For Speed. Bio je skriveni auto koji se otkljuchava posle odredjenog broja predjenih nivoa (ukoliko me dobro sluzi secanje).

Auto je po performansama klasican ubica! Zanimljivo je da je imao i virtualni zivot - u igrici Need For Speed. Bio je skriveni auto koji se otkljuchava posle odredjenog broja predjenih nivoa (ukoliko me dobro sluzi secanje).
- DogoArgentino
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Re: mala pomoc...
Bio je to Need for Speed 3... Inache proizveden je samo jedan prototip, potpuno upotrebljiv, sa twin turbo 3.0 V6 (arese) i fantastichnim performansama tipa 3.7 sec. 0-100 itd... Dizajnirao ga je ItalDesign (Giugiaro), na platformi 164-ke...

- rastkoant
hvala
nabasao sam na sliku na netu pa sam se setio da sam kao mali vozio taj auto u need for speed III hot pursuit ali mu nikad nisam znao karakteristike.... 

- DogoArgentino
ja ipak sumnjam da je proizveren samo jedan... jer se mogu naci slike u crvenoj boji, sportskoj verziji itd... ne verujem da su jedan menjali u toliko varijanti, ali ko zna...
koliko vidim ima i u targa verziji kao sto je ova siva na trecoj slici... za nju pise da je 1998 god.... za crvenu da je 1997 god...

koliko vidim ima i u targa verziji kao sto je ova siva na trecoj slici... za nju pise da je 1998 god.... za crvenu da je 1997 god...

- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Samo jedna, veruj mi... E sad, sasvim je moguce da je neko koristeci kalupe ili teh. crteze napravio josh koju maketu, za ovu ili onu priliku, ali to ne menja chinjenicu da postoji samo jedan pravi prototip...

- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
"proizvedena" / napravljena su 2...
obicna i kao GT verzija... na insistiranje nekih ljudi da je kao auto previshe ruzan i nekonvecionalan a da bi kao striktno sportski auto gt klase bolje prosao...
mada je gt samo po izgledu... motor je isti ostao u njemu... i performanse su 4.9 do 100... sto i nije warp cak ni za ono vreme... nema nista od 3.7...
obicna i kao GT verzija... na insistiranje nekih ljudi da je kao auto previshe ruzan i nekonvecionalan a da bi kao striktno sportski auto gt klase bolje prosao...
mada je gt samo po izgledu... motor je isti ostao u njemu... i performanse su 4.9 do 100... sto i nije warp cak ni za ono vreme... nema nista od 3.7...
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Shto se tiche performansi, negde se pominje 3,7 sec a negde 4,9... Da zbun bude veci chak se i oko toga da li je SOHC ili DOHC varijanta ne mogu svi sloziti
...

Istina, spominje se i ta racing - GT varijanta, napravljena 1998. sa karoserijom od ugljenichnih vlakana, na sportskoj GT shasiji, ali sam bio ubedjen da nije funkcionalna, vec samo za paradiranje, kao maketa bez motora itd...JaMaL napisao:"proizvedena" / napravljena su 2...
Shto se tiche performansi, negde se pominje 3,7 sec a negde 4,9... Da zbun bude veci chak se i oko toga da li je SOHC ili DOHC varijanta ne mogu svi sloziti

- DogoArgentino