pedja_156 napisao:jel si ovo stavio k&n?? opasno riche
Nece vise rikati kod mene. Odsad motor u standardu. Za sledeci skup distanci 30mm i tockovi 14". Kao pravi karting. Ima da ubija.
pedja_156 napisao:jel si ovo stavio k&n?? opasno riche
Ufff al sam usro stvar. Dobro mogu i 15 ali niskoprofilni. Zamisli tu pojavu sa tockovima van blatobrana.darko qv napisao:![]()
Distance mogu,al 14 ne mogu zbog 284mm diskova.
Dewillex napisao:Ufff al sam usro stvar. Dobro mogu i 15 ali niskoprofilni. Zamisli tu pojavu sa tockovima van blatobrana.darko qv napisao:![]()
Distance mogu,al 14 ne mogu zbog 284mm diskova.
![]()
![]()
krsa156 napisao:Jos malo dimahttp://www.youtube.com/watch?v=sbgwoJOVvmc
nisam provalio odmah da je selespid, videh posle u potpisuDewillex napisao:Selespeed je uvek isti. 2.0 Imam problema sa katalizatorima. To cu resiti za koji dan.
Markoni147 napisao:gde moras da pazis da li ce te neko nabaciti na haubu...
imandic napisao:Neko cepa gume? Vozi brzo po stazi? Lud?
Naravno da cepa gume i vozi brzo po stazi, zato smo se i skupili na STAZI a ne u Šumaricama ili na parkingu "Rode".
Koga je strah nek sedi kući i gleda "farmu".
Meni je skup prilika da vidim, čujem i osetim ono što inače samo gledam na televiziji, ne vidim nikakav razlog za bilo kakve "apele". Nismo mali, znamo šta radimo i odgovaramo za svoje postupke.
Samo regulisi te katalizatore sto rece da su zapuseni i ubijace i ovako...Dewillex napisao:pedja_156 napisao:jel si ovo stavio k&n?? opasno riche
Nece vise rikati kod mene. Odsad motor u standardu. Za sledeci skup distanci 30mm i tockovi 14". Kao pravi karting. Ima da ubija.
Hvala imenjače.pedja_156 napisao:Samo regulisi te katalizatore sto rece da su zapuseni i ubijace i ovako...Dewillex napisao:pedja_156 napisao:jel si ovo stavio k&n?? opasno riche
Nece vise rikati kod mene. Odsad motor u standardu. Za sledeci skup distanci 30mm i tockovi 14". Kao pravi karting. Ima da ubija.![]()
A zvuk joj je
![]()
![]()
![]()
slazem se sa ovim u potpunosti i ja htedoh takav predlog da dam ako je to izvodljivo, naravno voznja iskljucivo kulturica bez divljanja jer ipak je to grad i voznja po saobracaju a i treba ostaviti lep utisak u gradu u kome gostujemo!!!koki959 napisao: 5. NAJBITNIJA NOVINA koju predlazem, a koja mi se iskristalisala iz postova ovde , gde svi isto komentarisu kako im je prijala grupna voznja....pa eto bas to!!!. Zasto ne bi u svakom gradu gde se skup odrzava prvo bila organizovana odmah na pocetku susreta kad svi stignu, koji postuju tajming, grupna, pocasna voznja kroz isti....Lagano, dostojanstveno, sa zastavom Alfa Romea na celu, .....par KM po gradu kroz najvaznije ulice, sto naravno svaki od clanova iz tog grada moze da oznaci (a ima nas sigurno odasvud) i onda povratak na lokaciju gde je skup pa udri onda
I ja se slazem sa ovim, ali kolona vise od 8 automobila je bas za.ebana kroz grad, raspali bi se posle 3 semafora.OMP napisao:slazem se sa ovim u potpunosti i ja htedoh takav predlog da dam ako je to izvodljivo, naravno voznja iskljucivo kulturica bez divljanja jer ipak je to grad i voznja po saobracaju a i treba ostaviti lep utisak u gradu u kome gostujemo!!!koki959 napisao: 5. NAJBITNIJA NOVINA koju predlazem, a koja mi se iskristalisala iz postova ovde , gde svi isto komentarisu kako im je prijala grupna voznja....pa eto bas to!!!. Zasto ne bi u svakom gradu gde se skup odrzava prvo bila organizovana odmah na pocetku susreta kad svi stignu, koji postuju tajming, grupna, pocasna voznja kroz isti....Lagano, dostojanstveno, sa zastavom Alfa Romea na celu, .....par KM po gradu kroz najvaznije ulice, sto naravno svaki od clanova iz tog grada moze da oznaci (a ima nas sigurno odasvud) i onda povratak na lokaciju gde je skup pa udri onda
ali se bojim da bi bilo ispada pa bi mozda i klub snosio neke posledice a ne samo pojedincia svakako bi takvi ispadi pokvarili kompletnu sliku on nama tj alfistima!
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”