Utisci sa skupa Kragujevac, 03.10.2010.
- imandic
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9JTDM 110kw
Re: Utisci sa skupa Kragujevac, 03.10.2010.
Dajte neku sliku, video da razbijemo ovu ozbiljnost...
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
zaista, da li ima neko sliku crvene 155 sa oznakom "9 11"?
i - gde su bre ostale slike?
***ako imate problem sa kacenjem slika na forum posaljite ih meni na
dekideki@gmail.com
drage volje cu to uciniti za vas!
btw nisam nikad sebe stedeo da pomognem bilo koji skup, a s druge strane, nisam se ni stedeo sto se tice uzivanja na skupu!
uvek ce tako biti, pa makar se predsednik kluba zvao clan sa nikom "mrzim Alfe". zasto? svejedno ce uvek 99% ljudi doci na skup zbog kola, zbog drugih Alfista, zbog osecaja da ste sa ljudima koji su na istoj talasnoj duzini! to je u srzi sve te posvecenosti koja je zaista neprocenjiva!
ruzna strana je nazalost nepromenljiva i - cinjenica je da 1% uvek dodje na skup nadrndan i samo ceka razlog da posle proziva i kuka kako je diskriminisan, nepravedno dikvalifikovan itd... tada ne pomaze ni pitanje "a koliko ste dali od sebe" (misli se na trud, ljubav, angazovanje bilo kakvo, pa na kraju dopusticete i ucesce time sto placate clanarinu)... varnica u ocima, odvratnih komentara i dobacivanja, pa cak i nejavljanja ljudi jednih drugima ovde je bilo preko svake mere. imam samo jedan komentar: "fuj."
a sto se Alekse tice, koji je (vidim po broju njegovih postova) totalno neaktivan i odsutan na ovom forumu, drago mi je da se do sad angazovao i zao mi je sto postoji zla krv izmedju njega i fakat vecine drugih. sto se tice njegove voznje, zaista mi nije jasno zasto pokusava da pali gume i driftuje sa FWD Alfama. sto ne kupi lepo 75 sredi je pa priredi scene za pamcenje? zaista ne razumem. jednog trenutka njegovog pokusavanja driftovanja sam prokomentarisao iz najbolje namere "ludak" a sa strane su mi dobacili "za onog ko se razume on je majstor". reci cu samo da je onaj Andrej Kulundzic, koga svi prozivaju da ne zna da vozi, driftovao sa 159 2.2 jts na Adi Huji i to je izgledalo fenomenalno (iskusio sam to na mestu suvozaca
), driftovao je kao da je RWD Alfa u pitanju. kojim epitetom onda krstiti coveka koji godinama to pokusava i ne uspeva, ako Andrej nema pojma? ok, ja se ne razumem, eto - priznajem. 

i - gde su bre ostale slike?

***ako imate problem sa kacenjem slika na forum posaljite ih meni na
dekideki@gmail.com
drage volje cu to uciniti za vas!

btw nisam nikad sebe stedeo da pomognem bilo koji skup, a s druge strane, nisam se ni stedeo sto se tice uzivanja na skupu!

ruzna strana je nazalost nepromenljiva i - cinjenica je da 1% uvek dodje na skup nadrndan i samo ceka razlog da posle proziva i kuka kako je diskriminisan, nepravedno dikvalifikovan itd... tada ne pomaze ni pitanje "a koliko ste dali od sebe" (misli se na trud, ljubav, angazovanje bilo kakvo, pa na kraju dopusticete i ucesce time sto placate clanarinu)... varnica u ocima, odvratnih komentara i dobacivanja, pa cak i nejavljanja ljudi jednih drugima ovde je bilo preko svake mere. imam samo jedan komentar: "fuj."
a sto se Alekse tice, koji je (vidim po broju njegovih postova) totalno neaktivan i odsutan na ovom forumu, drago mi je da se do sad angazovao i zao mi je sto postoji zla krv izmedju njega i fakat vecine drugih. sto se tice njegove voznje, zaista mi nije jasno zasto pokusava da pali gume i driftuje sa FWD Alfama. sto ne kupi lepo 75 sredi je pa priredi scene za pamcenje? zaista ne razumem. jednog trenutka njegovog pokusavanja driftovanja sam prokomentarisao iz najbolje namere "ludak" a sa strane su mi dobacili "za onog ko se razume on je majstor". reci cu samo da je onaj Andrej Kulundzic, koga svi prozivaju da ne zna da vozi, driftovao sa 159 2.2 jts na Adi Huji i to je izgledalo fenomenalno (iskusio sam to na mestu suvozaca

-
Sa
- Drug Član
Malo mi je čudno da se, evo već drugu godinu, posle skupa u Kragujevcu javljaju slični negativni komentari. Prošle godine su se bunile nišlije kako ih niko nije dočekao
i kako je jedan od njih "pokraden" lošim merenjem vremena
. Zbog toga su napravili njihovu verziju "kluba" i rekli da su oni napravili skup u Kragujevcu
. Kome se ovde ne svidja može slobodno da im se priključi ili napravi neki novi klub. U svakoj velikoj organizaciji, klubu, stranci,... se dešavaju slične stvari i uvek ima nezadovoljnih. Dok je ARCS rastao i razvijao se nije bilo problema ovog tipa zato što je bilo manje ljudi. Kada se klub probio i porastao, kada na forumu ima skoro 2000 ljudi, normalno je da će se pojedinci buniti, a pojma nemaju šta je nas par prošlo i koliko smo uložili truda, zalaganja, ličnih veza pa čak i svojih para(pošto vidim da se pojedinci pitaju šta je sa parama
) da ovo postane klub koji je svim ostalim klubovima uzor i model kako treba da se radi.
Koga zanimaju finansije neka mi se slobodno obrati, završni računi za svaku godinu(2005-do danas) su lepo složeni u fascikli i dostupni su za širu javnost. Svi prihodi i rashodi su vidljivi u osnivačkom delu foruma.
Nezadovoljnih uvek ima i biće, a ono što je mnogo bitnije je da zadovoljnih ima neuporedivo više!
Zato kažem još jednom, kome se ne svidja rad kluba neka slobodno napravi svoj. Tek onda će videti šta zahteva jedna organizacija i na koji način se radi, pa ako u tom nekom novom klubu uspe da napravi nešto slično ARCS, onda će mu ova moja priča zvučati jakoooo poznato.
Dovidjenja i prijatno

Koga zanimaju finansije neka mi se slobodno obrati, završni računi za svaku godinu(2005-do danas) su lepo složeni u fascikli i dostupni su za širu javnost. Svi prihodi i rashodi su vidljivi u osnivačkom delu foruma.
Nezadovoljnih uvek ima i biće, a ono što je mnogo bitnije je da zadovoljnih ima neuporedivo više!
Zato kažem još jednom, kome se ne svidja rad kluba neka slobodno napravi svoj. Tek onda će videti šta zahteva jedna organizacija i na koji način se radi, pa ako u tom nekom novom klubu uspe da napravi nešto slično ARCS, onda će mu ova moja priča zvučati jakoooo poznato.
Dovidjenja i prijatno

- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
Sto ga bre ne dovede (Andreja). Kladim se da bi drage volje dosao i dao bi skupu novu dimenziju.

- imandic
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9JTDM 110kw
Upravo tako, naravno da ima i zadovoljnih i nezadovoljnih...
Ja sam samo za malo vise "transparentnosti" kako bi zadrzali zadovoljne i doveli nove...
Poz...
Svaka ti je zlatna, slazem se sa svakim pixelom.Sasha napisao:Malo mi je čudno da se, evo već drugu godinu, posle skupa u Kragujevcu javljaju slični negativni komentari. Prošle godine su se bunile nišlije.....
Ja sam samo za malo vise "transparentnosti" kako bi zadrzali zadovoljne i doveli nove...
Poz...
-
ZE
- Drug Član
"zadovoljni" su tu....i ima ih sve vise...a i novi dolaze..jos samo svi da shvatimo da nam je svima cilj isti (nadam se)

-
Sa
- Drug Član
Isto kao i Alexa svi mi možemo da se pitamo "čemu sve to", a da poredim i merim pojedinačne učinke svakog ko se angažovao oko skupova ne pada mi napamet. Svi koji rade nešto u klubu su VOLONTERI.
Da hoćemo da zaradjujemo od ove priče, verovatno bi valjali delove, pravili majice, priveske i ostale "gadžete" koji koštaju 20-30e za razliku od postojećih gde je klubska zarada mizerna i td.
"skupština" se održava svakog četvrtka u Beogradu, trenutno je u vrhu kluba aktivno 6 ljudi, a samo smo Laki i ja ostali od osnivanja do danas, ostali su se svojevoljno priključili, željom da pomognu i budu deo priče kroz aktivnost i nove ideje. Veliki deo finasija je u rukama tih novih ljudi, ja samo pratim članstvo, štampam i šaljem kartice i poklone i nosim završni račun u upravu prihoda!
Pored nas 6 ima sigurno još desetak ljudi koji rade kao konji na svakom skupu, a neki od njih nisu čak ni na forumu, toliko.
Bila su tri vrlo aktivna člana iz uprave, Nigy, Zepelin i Ana.imandic napisao:
Ko je bio, ko nije bio
Apsolutno nebitno, OSIM što bi trebalo da se pojavi bar jedan od aktivnih članova iz uprave kluba, bar jedan...Ovde sam sebe ne računam naravno...
Da si aktivan na forumu i osnivačkom delu znao bi sve što te interesuje. Ti si se povukao bez reči i ja sam to protumačio činjenicom da si se oženio i da imaš druge priorite.imandic napisao: Presidente, Acino pitanje je bilo da se uporedi prethodni KG skup sa ovim i da se izvuku zaključci kako bi sledeći skup bio bolji. Lako je prebrojati ljude na slici, ali to nije poenta, poenta je da je jedan (JEDAN) čovek prošle godine uspeo da dovede nekoliko jako bitnih ljudi koji mogu mnogo da utiču na razvoj kluba u budućnosti. Taj isti čovek se pita: "Čemu to, što bi se ja zajebavao i gubio svoje dragoceno vreme" (naravno, ne u smislu novca ili bilo kakve nadoknade).
Da ne pominjemo skupštinu kluba, finansijske izveštaje, dobavljače...
Mogu ovako da pišem još dosta...
Over and Out
Isto kao i Alexa svi mi možemo da se pitamo "čemu sve to", a da poredim i merim pojedinačne učinke svakog ko se angažovao oko skupova ne pada mi napamet. Svi koji rade nešto u klubu su VOLONTERI.
Da hoćemo da zaradjujemo od ove priče, verovatno bi valjali delove, pravili majice, priveske i ostale "gadžete" koji koštaju 20-30e za razliku od postojećih gde je klubska zarada mizerna i td.
"skupština" se održava svakog četvrtka u Beogradu, trenutno je u vrhu kluba aktivno 6 ljudi, a samo smo Laki i ja ostali od osnivanja do danas, ostali su se svojevoljno priključili, željom da pomognu i budu deo priče kroz aktivnost i nove ideje. Veliki deo finasija je u rukama tih novih ljudi, ja samo pratim članstvo, štampam i šaljem kartice i poklone i nosim završni račun u upravu prihoda!
Pored nas 6 ima sigurno još desetak ljudi koji rade kao konji na svakom skupu, a neki od njih nisu čak ni na forumu, toliko.
- pedja_156
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd, 115 ks
- Dewillex
- Garaža: Alfa Romeo 147 selespeed
Nesme čovek ni slike ili video da stavi odma opale po njemu.
Ako je neki moj Multimedija materijal smetnja, samo recite i skidam ga.
Upravo tako.pedja_156 napisao:Od ustisaka sa skupa do politike kluba
Nesme čovek ni slike ili video da stavi odma opale po njemu.

Ako je neki moj Multimedija materijal smetnja, samo recite i skidam ga.
Poslednja izmena od Dewillex u Sre Okt 06, 2010 1:52 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

- pedja_156
Dajte jos slika i klipova, politika nikome nista dobro nije donela

-
ZE
- Drug Član
@Dewillex
opusti se i stavljaj sve sto imas!!Kome smeta..ne mora da gleda
Verovatno ima ljudi koji slike i klipove sa skupa "kluba koji ne podrzavaju"..ne zele da objave ovde...
..kako bi rekao moj drug.."sirok im internet" 
opusti se i stavljaj sve sto imas!!Kome smeta..ne mora da gleda

Verovatno ima ljudi koji slike i klipove sa skupa "kluba koji ne podrzavaju"..ne zele da objave ovde...

- Dewillex
Ima jedan video sporan. Obriši ovaj post i video tod PosPoslato: Pon Okt 04, 2010 10:29 pm
Za uzvrat ću staviti još drugih video klipova. Hvala

- pedja_156
Kao sto rece zepelin kome se ne svidja ne mora da gleda, tako da nema razloga da se cimas zbog klipa, nego kaci sve to sto imasDewillex napisao:Ima jedan video sporan. Obriši ovaj post i video tod PosPoslato: Pon Okt 04, 2010 10:29 pm

- ivdzabg
- Garaža: Alfa 147 1.6 ts 77 kw

Sa 160 km/h nisam bas uspeo lepo da slikam posto je neki manijak predvodio kolonu

Evo nesto i od mene, nisam puno slikao, zablentavio sam se

Sa 160 km/h nisam bas uspeo lepo da slikam posto je neki manijak predvodio kolonu

Evo nesto i od mene, nisam puno slikao, zablentavio sam se

Lepota je u ocima posmatraca.
- alfasud-82
- Garaža: alfasud 1977
alfa 147 1.6 2001.88kw120ks - Lokacija: novi sad
dali je janko radio vise od marka i obrnuto koga to zanima.ovo je tema koja zanima nas koji nismo mogli da dodjemo i upravo zbog toga sabiram utiske a ja naisao na prepucavanje ko je koliko uradio.to nikome dobro nece doneti pa tako ni ovom forumu.bude li se ovo i dalje nastavilo na sledecem skupu nece ih biti 5-oro.pa svako ko je tamo dosao dosao je iz jednog razloga a to je druzenje i utisci sa ovog skupa ali u pozitivnom smislu.e te pozitivne utiske prebacite na nas koji nismo bili i svi ce se verujem osecati kao da su i sami ucesnici bili.ako neznate sta to znaci dodjite na jedan nas skup da osetite tu draž pozitivne energije.zato prijatelji ostavite tu negativnu energiju i dajte malo vise veselijih tema a mislim da ih je na skupu itekako bilo.pozdrav svima
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Ja sam lepo napisao sta mi se najvise dopalo od svog desavanja oko skupa u KG
Zar sam trebao da kazem da je skup bio najbolji do sada i da je sve bilo odlicno, to nikada nebih uradio, pa valjda je bolje reci sta mislis nego da lazem kako mi je bilo ekstra, kazem ono sto mislim pa kako se kome dopadne.
I jos nesto napali ste Alexaalfu za divljanje po "stazi" priznajem da ja moju Alfu nebih tako mucio, ali da ima muda ima i svaka mu cast, mada mislim da je ipak malo preterao.
Ko je od ranije u klubu dobro se seca nasih skupova ispred hotela Continental i divljanja Vepra 1 i 2, njih niko nije opomenio sto su na javnom putu blokirali saobracaj da bi driftovali, nego su svi bili odusevljeni i navijali da nastave.
Transparetnost je upravo ono sto se trazi, nista vise i nista manje.imandic napisao:
Poz...
Ja sam lepo napisao sta mi se najvise dopalo od svog desavanja oko skupa u KG
Zar sam trebao da kazem da je skup bio najbolji do sada i da je sve bilo odlicno, to nikada nebih uradio, pa valjda je bolje reci sta mislis nego da lazem kako mi je bilo ekstra, kazem ono sto mislim pa kako se kome dopadne.
I jos nesto napali ste Alexaalfu za divljanje po "stazi" priznajem da ja moju Alfu nebih tako mucio, ali da ima muda ima i svaka mu cast, mada mislim da je ipak malo preterao.
Ko je od ranije u klubu dobro se seca nasih skupova ispred hotela Continental i divljanja Vepra 1 i 2, njih niko nije opomenio sto su na javnom putu blokirali saobracaj da bi driftovali, nego su svi bili odusevljeni i navijali da nastave.

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
-
ZE
- Drug Član
da preciziram..
Alexa je DNF,jer je imao jump start kao i voznju u kontrasmeru na stazi! Sto se tice njegovog umeca..on zna sta ja mislim o tome!
Slazem se da pravilnik o voznji na stazi treba da se objavi..pozitivna sugestija..
Driftove i paljenje guma niko ne spori..i ja sam u toj plavoj Alfi radio to NA STAZI...ali bilo je par ostrijih voznji,drifta i okretanja VAN STAZE..sto nije primereno ovakvom skupu..a u pitanju je bezbednost..kao i odgovornost organizatora skupa..koji je uredno prijavljen u SUP-u!!
Alexa je DNF,jer je imao jump start kao i voznju u kontrasmeru na stazi! Sto se tice njegovog umeca..on zna sta ja mislim o tome!
Slazem se da pravilnik o voznji na stazi treba da se objavi..pozitivna sugestija..

Driftove i paljenje guma niko ne spori..i ja sam u toj plavoj Alfi radio to NA STAZI...ali bilo je par ostrijih voznji,drifta i okretanja VAN STAZE..sto nije primereno ovakvom skupu..a u pitanju je bezbednost..kao i odgovornost organizatora skupa..koji je uredno prijavljen u SUP-u!!
-
Sa
- Drug Član
+ potpisan ugovor sa FAS-om, da je za svaku štetu odgovoran organizator!
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Žao m ije što nisam bio ali finansije i druge okolnosti su sprečile dolazak ali biće megdana za dana. Što se organizacije tiče, ko god je šta organizovao taj je naderao jer ima da se radi, zato nemojte meriti koliki je čiji.
Kao nekom počasnom članu dodje mi da se raspitam a koliki je moj deo i nećete me prevariti ali nema veze, samo vi pravite te vile na moru, neko će se i nas buranije setiti jednog dana
Deki,
Slažem se sa tobom potpuno ono je toliki promašaj od vožnje da ne verujem da je moguće
Namontirali ste snimak garant 
Kao nekom počasnom članu dodje mi da se raspitam a koliki je moj deo i nećete me prevariti ali nema veze, samo vi pravite te vile na moru, neko će se i nas buranije setiti jednog dana

Deki,
Slažem se sa tobom potpuno ono je toliki promašaj od vožnje da ne verujem da je moguće

- mladen76
- Garaža: 156 1,9 jtd
punto 1,2sx - Lokacija: Sarajevo, BiH
Kao da si mi procitao misli.G0XY napisao:Evo ovako,
ja mogu da dam jednu ocenu iz svog neutralnog ugla,jer sam relativno nov član,vrlo malo ljudi poznajem,ne pripadam niti jednoj grupi i prvi put učestvujem na jednom ovakvom skupu.
Mogu da kažem da sam se sjajno proveo,sjajno družio,upoznao tamo ljude koji su srdačni i vredno ih je poznavati,a od sada pa nadalje biću stalno prisutan na ovakvim skupovima.
Adrenalin od vožnji me je držao ceo dan i zahvaljujem se svima koji su učestvovali u organizaciji i podneli najveći teret kako bi se održao jedan ovako vredan skup.
PS
Raslojavanje na razne grupe i podgrupe u okviru ljudi koji su realno relativno slični i dele jednu retku vrstu entuzijazma, karakterističnu za jake i kreativne ličnosti,ajde neću reći da nije dobra,ali predstavlja onaj poznati loš deo našeg narodnog mentaliteta,koji nikome od nas ništa dobro nije doneo, sem onima koji nas gledaju sa podsmehom i zavišću

Jedna mala korekcija u vezi diskvalifikacije u KG. Aleksa je diskvalifikovan i nije mu mereno vreme iz jednog vrlo jednostavnog razloga: Nije bio vezan pojasem kada je usao na stazu iako je vise puta jasno objavljeno da je to obavezno, buduci da i posle upozorenja meraca na stazi da stavi pojas to nije uradio usledilla je diskvalifikacija.
AndRix
- Dewillex
Evo i moje jadne voznje. Valda cu i ja nauciti ovog mog jadnika da ide na dizel
[youtube]LR49s4Wez8A[/youtube]
AL SE CUJE BOKTE. Sad sam tek pregledao.

[youtube]LR49s4Wez8A[/youtube]
AL SE CUJE BOKTE. Sad sam tek pregledao.

- OMP
- Garaža: GP TJet
muče al ne ide
koj ti je ovo filter, na klipu se i ne cuje toliko koliko uzivo, koji bese motor imas?

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Dewillex
Selespeed je uvek isti. 2.0 Imam problema sa katalizatorima. To cu resiti za koji dan. 

- pedja_156
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”