Utisci sa skupa Kragujevac, 03.10.2010.
- pedja_156
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd, 115 ks
jmo ljudi neke utiske sa okupljanja danas za nas koji nismo bili u mogucnosti da prisustvujemo.....

- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Bilo je supeeeeer
Odlična organizacija, atraktivne nagrade, vožnje po stazi i naravno druženje
A i vreme nas je poslužilo 

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
- duxi-kg
- Garaža: Alfa GT 1.9 JTD-m 180ks : Alfa 145 QV 155ks
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
155
meni je bilo super! cast mi je bilo da malo aktivnije ovaj put ucestvujem!
KG ostaje u kalendaru kao skup na kome se najvise oseca toplina i pozitivna energija svih ucesnika.
@Boka: bravo za slike

meni je bilo super! cast mi je bilo da malo aktivnije ovaj put ucestvujem!
KG ostaje u kalendaru kao skup na kome se najvise oseca toplina i pozitivna energija svih ucesnika.
@Boka: bravo za slike

- vlada mirko alfa
- Sponzor
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Bilo je extra druzenje,vreme, organizacija,a voditelj je vodio program za sve pare
.Drago mi je sto sam uzivo upoznao neke ljude, koje znam samo sa foruma.Sve u svemu sjajan dan
Dekiju zahvaljujem sto me je ubedio da se prijavim za stazu,osecaj je stvarno neponovljiv

Dekiju zahvaljujem sto me je ubedio da se prijavim za stazu,osecaj je stvarno neponovljiv

A Man's Got to Know His Limitations...
- OMP
- Garaža: GP TJet
ja tek sad stigoh iz KG, bio danas na kratko na skupu ali jbg bice bolje iduci put, drago mi je da sam i licno upoznao neke kolega sa foruma pre svega 155icare
ali i ostale, izvinjavam se onima sa kojima se nisam upoznao ali jbg nedostatak vremena ucinio svoje, zao mi sto nisam ucestvovao u voznji po stazi, probao par krugova "offline"
i nije lose ali je vec deo staze spor pa bi je ja licno malo ubrzao ali dobro moze da se tera
ja nisam nesto fotkao ali evo tri teko onako

ja nisam nesto fotkao ali evo tri teko onako

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Skup je bio ok, druzenje itd...
od svega meni se najvise svideo put do KG i nazad i naravno Bosko vozi 159 za sve pare, lezi Alfa po krivinama ekstra, ja sam odusevljen.

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- ana156
- Garaža: 147 1.6 TS plava metalik
Dragi Alfisti,
Upravo sam se vratila iz Kragujevca. Pre svega, hvala vam od srca, svakome pojedinačno ko je svojim prisustvom pokazao ono jedno "čulo više" koje ljubitelji Alfa Romea poseduju. Bilo je zadovoljstvo družiti se u istom onom duhu koji nosimo ispod revera na svaki naš skup.
Posebno hvala onima koji su pomogli od srca i sa osmehom i toplinom- sami će se prepoznati
Molim vas za malo strpljenja, za ono što znam da nestrpljivo iščekujete - rezultate Alfa Corse Test-a
Pod utiscima sam, i prilično umorna, pa listu rezultata sređujem i objavljujem sutra pre podne. Da vam malo zagolicam znatiželju, sekunde su u pitanju bile za većinu, neki su nas iznenadili, a neki uopšte
ne
.
Toliko, do sutra!
Upravo sam se vratila iz Kragujevca. Pre svega, hvala vam od srca, svakome pojedinačno ko je svojim prisustvom pokazao ono jedno "čulo više" koje ljubitelji Alfa Romea poseduju. Bilo je zadovoljstvo družiti se u istom onom duhu koji nosimo ispod revera na svaki naš skup.
Posebno hvala onima koji su pomogli od srca i sa osmehom i toplinom- sami će se prepoznati

Molim vas za malo strpljenja, za ono što znam da nestrpljivo iščekujete - rezultate Alfa Corse Test-a

Toliko, do sutra!

TRUE to YOU TS
- giska
- Garaža: Alfa Romeo 33 Boxer 16v. QV
Alfa Romeo 146.1.4 T.S. - Lokacija: Novi Sad
Bilo je lepo doći,voziti se i družiti sa ljudima koji imaju isto mišljenje o našim Alfama
Organizacija je bila ok.a jedina mana je bila to što je bilo samo oko 40 kola,a članova na forumu ima mnogo više...
Ako neko ima(a ima)neki video snimak,slobodno može da ga postavi!

Organizacija je bila ok.a jedina mana je bila to što je bilo samo oko 40 kola,a članova na forumu ima mnogo više...
Ako neko ima(a ima)neki video snimak,slobodno može da ga postavi!
-
ZE
- Drug Član
Re: Utisci sa skupa Kragujevac, 03.10.2010.
Stigoh i ja..poprilicno umoran..ali zadovoljan!! Pre svega...HVALA svima koji su pomogli u realizaciji i svima onima koji su pomoc ponudili!
Kao i svaki skup,i ovaj je bio pun pozitivne energije..doduse postoji manjina koja tu pozitivnu energiju ne oseca..ali zato i jesu MANJINA
Voznje su bile za svaku pohvalu i vecina razlika u vremenima su izrazene u desetinkama
Bitno je da je sve proslo bezbedno..i na samom skupu,kao i u dolasku i povratku iz Kg-a!
Kao i svaki skup,i ovaj je bio pun pozitivne energije..doduse postoji manjina koja tu pozitivnu energiju ne oseca..ali zato i jesu MANJINA

Voznje su bile za svaku pohvalu i vecina razlika u vremenima su izrazene u desetinkama

Bitno je da je sve proslo bezbedno..i na samom skupu,kao i u dolasku i povratku iz Kg-a!
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Drago mi je da ste se lepo proveli
bas bas mi je krivo sto nisam mogao da dodjem, ali se nadam da se to vise nece desavati

bas bas mi je krivo sto nisam mogao da dodjem, ali se nadam da se to vise nece desavati

- pedja_156
- igorkrnic
- Drug Član
- Garaža: 2019 Stelvio Veloce 2.0AT 280ks
2020 Jeep Renegade 1.3AT 150ks
---------Ex---------
2020 Stelvio Quadrifoglio 510ks
2014 Giulietta 2.0D TCT 174ks - Lokacija: Kikinda
eh bas lepo sto je bilo lepo 
steta sto nije bilo vise auta ali jbg KG je daleko ovima iz severnog dela no meni to ne bi predstavljalo problem nego mi alfica u BG na sredjivanju onog karambola pa eto nisam dosao iako sam imao zelju
do sledeceg puta

steta sto nije bilo vise auta ali jbg KG je daleko ovima iz severnog dela no meni to ne bi predstavljalo problem nego mi alfica u BG na sredjivanju onog karambola pa eto nisam dosao iako sam imao zelju

do sledeceg puta

- pedja_156
Sta joj napravi??igorkrnic napisao:eh bas lepo sto je bilo lepo
do sledeceg puta

- srdjan
- Garaža: AlfaRomeo 164TS 2.0
Pozdrav ! Zao mi je sto nisam mogao da prisustvujem skupu a toliko sam cekao
sve se spremio kad ono problemi
poso kuca
kuca poso
al sta da se radi drugi put ,SLIKE su super daj te jos nesto da bar uzivam ovde na forumu kad nisam mogao tamo :cray:

Alfa Romeo tra il drago che afferma il contrario non hanno idea!
Amo la mia Alfa
Amo la mia Alfa
- Dewillex
- Garaža: Alfa Romeo 147 selespeed
Bilo je super. Lepo smo se družili. Mnogo lude vožnje. 

- sasa km
- Garaža: AR 155 1.7 TS 8V /94
atmosfera je bila odlicna i razmeniti misljenja sa kolegama....osim moj plasman na trku
:cray: ali utesicu se sa proizvodima vinarije kovacevic...hvala organizatorima na lepom poklonu
@Flavio....smanjio sam slike na 640x480

u povratku odmah po izlasku iz sumaricama deda vozi bicikl i kad sam dosao do njega dize levu ruku i odmah sece magistralu da udje u svoje dvoriste.........da ga ne ponesem na haubi otisao sam na levu stranu van puta ...srecom nije bilo vozila ....da sam probao da kocim iza mene jugo na du..e bio bi mi se zakucao......proslo je najbolje sto je moglo osim zenu sto je uhvatima panika

@Flavio....smanjio sam slike na 640x480

u povratku odmah po izlasku iz sumaricama deda vozi bicikl i kad sam dosao do njega dize levu ruku i odmah sece magistralu da udje u svoje dvoriste.........da ga ne ponesem na haubi otisao sam na levu stranu van puta ...srecom nije bilo vozila ....da sam probao da kocim iza mene jugo na du..e bio bi mi se zakucao......proslo je najbolje sto je moglo osim zenu sto je uhvatima panika
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Sasa extra su slike
Odlicno si reagovao i izbegao udes...
Odlicno si reagovao i izbegao udes...
A Man's Got to Know His Limitations...
- mladen76
- Garaža: 156 1,9 jtd
punto 1,2sx - Lokacija: Sarajevo, BiH
Alfisti ja jos sredjujem utiske .... bilo mi je vise nego dobro, fenomenalno...vrijeme idealno...ljudi raspolozeni...lokacija odlicna.... svaka cast ljudima koji su ovo sve organizovali. Pozdrav svima! Poseban pozdrav za Zepelina i Anu!
Sad sam u net klubu cim budem kuci postavicu slike.

Sad sam u net klubu cim budem kuci postavicu slike.
- mladen76
- ana156
- Garaža: 147 1.6 TS plava metalik
Dobro ti nama došao, i da uskoro ispunimo dogovormladen76 napisao: Poseban pozdrav za Zepelina i Anu!

TRUE to YOU TS
- mladen76
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”