KG 3.10.2010.-Dogovori,informacije...
-
ZE
- Drug Član
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Re: KG 3.10.2010.-Dogovori,informacije...
vazna informacija (od ARCS KG jezgra koje je vec tamo) za sve koji dolaze iz pravca Mladenovca i Topole:
trke se ipak odrzavaju i blokirane su neke ulice, dakle, ako dolazite iz tog pravca nigde ne skrecite. samo pravo, do izlaska iz KG i skretanja za FIAT odnosno Zastavu...
srecan put!
vozite pazljivo
vazna informacija (od ARCS KG jezgra koje je vec tamo) za sve koji dolaze iz pravca Mladenovca i Topole:
trke se ipak odrzavaju i blokirane su neke ulice, dakle, ako dolazite iz tog pravca nigde ne skrecite. samo pravo, do izlaska iz KG i skretanja za FIAT odnosno Zastavu...
srecan put!
vozite pazljivo

- ivdzabg
- Garaža: Alfa 147 1.6 ts 77 kw
sale156, vnov i ja se nalazimo u 10 na elp-u. Ko hoce jos ide sa nama?
Lepota je u ocima posmatraca.
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ja i krsa156,koji je nov u alfa drustvu od pre mesec dana
ivdzabg napisao:sale156, vnov i ja se nalazimo u 10 na elp-u. Ko hoce jos ide sa nama?
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Alo Novo Sadisti kad se skupljamo i gde, niko nista da bekne ili ce biti svaka vaska obaska. 

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Milorad
- Garaža: ex145 2.0ts
ex166 2.0ts
GTV 2.0ts
156 3.0 - Lokacija: Beograd
Lagunom dolazim, vidimo se u 10.ljube-kugla napisao:ivdzabg napisao:sale156, vnov i ja se nalazimo u 10 na elp-u. Ko hoce jos ide sa nama?
- pejo
- Garaža: ALFA 156
boshko kaze da krenemo u 10 .treba da se dogovorimo gde ce mo se naci.Viper napisao:Alo Novo Sadisti kad se skupljamo i gde, niko nista da bekne ili ce biti svaka vaska obaska.
MISLIO SAM...je majka svih zajeba
moj mob 069/1468-109 viber
moj mob 069/1468-109 viber
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
ljube-kugla napisao:ivdzabg napisao:sale156, vnov i ja se nalazimo u 10 na elp-u. Ko hoce jos ide sa nama?
Stižem i ja i vozim još troje ljudi

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
Za one koji dolaze iz pravca Topole: idete pravo prema Kraljevu i Čačku, prolazite 7 semafora i nailazite na petlju na kojoj postoji putokaz "ZASTAVA" tu skrenete i nailazite na nadvožnjak, sa leve strane je mesto okupljanja
Za one koji dolaze iz pravca Batočine: idete samo pravo, sa desne strane ostaje METRO, jedno malo jezero, sportska hala Jezero i dalje samo pravo vodi vas put do iste petlje i istog putokaza kao što je navedeno za pravac iz Topole, isto imate 7 semafora pre petlje i kada ulazite u petlju prolazite ispod nadvožnjaka i nailazite na skretanje.
Iz pravca Kraljeva i Čačka dolazite do iste petlje i pratite putokaz "ZASTAVA" desno i nailazite na navedeni nadvožnjak.
Iz Gornjeg Milanovca na prvom semaforu desno, pratite putokaze za ČA i KV i opet dolazite do petlje sa putokazom "ZASTAVA"
Mesto održavanja je kao i prošle godine.
Ako imate problema sa orijentacijom lokalno stanovništvo pitajte gde je Zastavina Ambulanta.
Za one koji dolaze iz pravca Batočine: idete samo pravo, sa desne strane ostaje METRO, jedno malo jezero, sportska hala Jezero i dalje samo pravo vodi vas put do iste petlje i istog putokaza kao što je navedeno za pravac iz Topole, isto imate 7 semafora pre petlje i kada ulazite u petlju prolazite ispod nadvožnjaka i nailazite na skretanje.
Iz pravca Kraljeva i Čačka dolazite do iste petlje i pratite putokaz "ZASTAVA" desno i nailazite na navedeni nadvožnjak.
Iz Gornjeg Milanovca na prvom semaforu desno, pratite putokaze za ČA i KV i opet dolazite do petlje sa putokazom "ZASTAVA"
Mesto održavanja je kao i prošle godine.
Ako imate problema sa orijentacijom lokalno stanovništvo pitajte gde je Zastavina Ambulanta.
AndRix
Molim vas da ne unosite nervozu, najavljeno je lepo vreme, putujte bezbedno i bez žurbe. Predviđeno je da od 12:00 h počnu da rade info pult, šank, muzika. Tek tada počinje prijavljivanje učesnika skupa deljenje informacija, dogovaranje oko aktivnosti. Svečano otvaranje će biti u 13:30h pošto je takav dogovor postignut sa SUP-om u KG-u.
Najvažnije je da se bezbedno skupimo i da ne bude nikakvih problema.
Najvažnije je da se bezbedno skupimo i da ne bude nikakvih problema.
AndRix
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Bicu sigurno do 10h na ELP-u sa jos jednim saborcem,vidimo se tamosErGiO napisao:ljube-kugla napisao:ivdzabg napisao:sale156, vnov i ja se nalazimo u 10 na elp-u. Ko hoce jos ide sa nama?
Stižem i ja i vozim još troje ljudi

A Man's Got to Know His Limitations...
- miQzma
- Garaža: Alfa Romeo 156
- OMP
- Garaža: GP TJet
sad dodjoh iz KG, nema nikakvih problema sto se tice dela kod metroa i kruznog toka za one koji dolaze iz pravca Batocine, taj deo puta nema veze sa trkama i saobracaj se noramalno odvija 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”