Alfa - Uradi Sam
Pozdrav svim Alfistima. Ja sam Drazen a ovde cu boraviti malo cesce i potrudicu se da otvorimo nove teme u sluzbi clanova Alfa kluba po pitanju popravki sitnih mehanichkih ostecenja na eterijeru. Sve sto budem popravljao bice slikovito dokumentovano. Pozdrav!
- Tazio
- Garaža: EX:Alfa Romeo 155 2.0 16 v TS
NOW: Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 75 1.8 IE - Lokacija: Koceljeva
- Roki
- Garaža: Alfa Rome 155 wide 16v
Zdravo ljudi! Evo tema koje ce biti obradjene ako vas to bude interesovalo. 1. Kako izleciti skripanje plastike u voznji kod Alfa dizelasa. 2. Saniranje bravice kod Alfe 156 JTD (bolje spreciti kvar nego menjati bravicu). 3. Kako skinuti tapacir sa vrata na Alfi 156 JTD?. Kako spreciti da dodje do kvara kod podizaca prozora? Kako ojacati napuknuca plastike na vratima i zaustaviti dalje sirenje?.. i josh shtoshta..... 
- milan 156
- Garaža: 156 1.9 jtd
Pozz Drashke
,
Moze li i objasnjenje kako otpusiti brizgaljke za brisace? Pokusavao sam iglom, onda malo vise baca, ali nedovoljno. Moze li se prici odozdo ili sve to treba razmontirati?
Moze li i objasnjenje kako otpusiti brizgaljke za brisace? Pokusavao sam iglom, onda malo vise baca, ali nedovoljno. Moze li se prici odozdo ili sve to treba razmontirati?
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Pozdravljam inicijativu samo mislim da je tema trebalo da bude otvorena u Area Servicio a ne ovde gde je predstavljanje članova i njihovih automobila 
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
Tema nije otvorena. Ovo su predlozi za teme. Naravno bice postavljene u delu za servis. Pozzz.
Re: Alfa - Uradi Sam
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Odlican predlog! Posebno sam zainteresovan za prvu tacku jedan. Neke cvrcke sam pobio, a neki su preziveli...
Drashke napisao:Zdravo ljudi! Evo tema koje ce biti obradjene ako vas to bude interesovalo. 1. Kako izleciti skripanje plastike u voznji kod Alfa dizelasa. 2. Saniranje bravice kod Alfe 156 JTD (bolje spreciti kvar nego menjati bravicu). 3. Kako skinuti tapacir sa vrata na Alfi 156 JTD?. Kako spreciti da dodje do kvara kod podizaca prozora? Kako ojacati napuknuca plastike na vratima i zaustaviti dalje sirenje?.. i josh shtoshta.....
Pozdrav!
Odlican predlog! Posebno sam zainteresovan za prvu tacku jedan. Neke cvrcke sam pobio, a neki su preziveli...
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- pejo
- Garaža: ALFA 156
shavciger gurni sastrane brizgaljke ima mesto bash za njega i shteluj, nikako iglom.milan 156 napisao:Pozz Drashke,
MISLIO SAM...je majka svih zajeba
moj mob 069/1468-109 viber
- milan 156
- Garaža: 156 1.9 jtd
Hvala, probacu.Nisam ranije ni primetio to, mislio sam da se naskupljala prasina, pa sam cackao odozgo 
- Dewillex
- Garaža: Alfa Romeo 147 selespeed
- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
Piši...Drashke napisao:...kako izleciti skripanje plastike u voznji kod Alfa dizelasa?
Alfa je stil... ostalo je status...
- ivdzabg
- Garaža: Alfa 147 1.6 ts 77 kw
Svaka cast za ovu temu, razmisljao sam i ja o ovome ali uvek zaboravim da pitam nekog od amdina da napravi pod forum u Alfa Servizio. Ne samo u vezi enterijera nego i od razinih gluposti kod kojih postoji caka za skidanje na sasiji i u motornom delu.Drashke napisao:Pozdrav svim Alfistima. Ja sam Drazen a ovde cu boraviti malo cesce i potrudicu se da otvorimo nove teme u sluzbi clanova Alfa kluba po pitanju popravki sitnih mehanichkih ostecenja na eterijeru. Sve sto budem popravljao bice slikovito dokumentovano. Pozdrav!
Bravo Drashke
Lepota je u ocima posmatraca.
- pejo
- Garaža: ALFA 156
stavi vokmen na ushidusan147 napisao:Piši...Drashke napisao:...kako izleciti skripanje plastike u voznji kod Alfa dizelasa?
MISLIO SAM...je majka svih zajeba
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Ma,samo pojacas muziku..i to je to.. 
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
Evo mene je bas nesto zuljao ovaj aluminijum, pa sam nasao ovaj sajt kako ocistiti aluminijum. Bas kod usisne grane, poklopca motora, isparivaca za plin...
http://www.poliranje.rs/set2.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
PS. ili ovo

ili anti rost ili panol pasta...nesto osim poliranja u cilju dobijanja fabricke boje aluminijuma
http://forum.bjbikers.com/index.php?/to ... luminijum/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.poliranje.rs/set2.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
PS. ili ovo

ili anti rost ili panol pasta...nesto osim poliranja u cilju dobijanja fabricke boje aluminijuma
http://forum.bjbikers.com/index.php?/to ... luminijum/" onclick="window.open(this.href);return false;

- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
Ajde da ozivimo malo ovu temu
Mozda i promena imena topica u DIY
... ure=colike
... ure=colike

- Darkstar
- BANOVAN
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.5 V6 2002
ex Alfa Romeo 156 2.0 JTS 2002 - Lokacija: Novi Beograd
Ovo gore za brizgaljke sam video na bubanj potoku prodaju neki likovi, tj napajanje od kompa pa zice na brizgaljke i cuje se kako klikce brizgaljka , ne treba ovaj prekidac sve samo radi, ali naravno bez icega drugog, cena je bila mislim oko 6000 din
@peja, gde ima mesto za srafciger, nisam video, i ja sam pokusao malo iglom ali sam odustao jer sam se uplasio da ne napravim vecu rupu, leva mi je ok, dok desna kupa sve zivo sto stane pored mene
Tek sad vidim koliko je star topik
@peja, gde ima mesto za srafciger, nisam video, i ja sam pokusao malo iglom ali sam odustao jer sam se uplasio da ne napravim vecu rupu, leva mi je ok, dok desna kupa sve zivo sto stane pored mene
Tek sad vidim koliko je star topik
- Sauriann
- Drug Član

- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
- cortez_83
- Garaža: Alfa Romeo sw 1.9 Jtdm 120hp 2008
zna li neko kako da skinem prednji branik na 159-ci? neki link sa uputstvom? ne bih da izlomim nesto...
- Darkstar
- BANOVAN
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.5 V6 2002
ex Alfa Romeo 156 2.0 JTS 2002 - Lokacija: Novi Beograd
- cortez_83
- Garaža: Alfa Romeo sw 1.9 Jtdm 120hp 2008
- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
http://www.filestube.com/441455d8cedc86 ... LEARN.html
Alfa je stil... ostalo je status...