Alfa Romeo 155 (167)
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Samo lagano,izaci ce vec nesto-ne sjekiraj se...Tebi je auto wide tako da ne bi lose bilo i da nabacis neke sportske opruge-makar naprijed,onda neka petokraka 16 ili 17 u mat crnoj boji i pravi BTCC za 250 e 

"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- Tazio
- Garaža: EX:Alfa Romeo 155 2.0 16 v TS
NOW: Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 75 1.8 IE - Lokacija: Koceljeva
Ma kad se nesto hoce raditi sa merakom,ne zuri se nigde. Cela ideja o crnim petokrakama je potekla od Alfe koju sam trebao kupiti u januaru ove godine,a koja mi je pobegla za neka dva-tri dana.U pitanju je 155-ica iz 1997.godine,1.8 TS 16 v,i ako ovo cita momak koji ju je kupio zelim mu milion predjenih kilometara sa tom lepoticom,i da je malo detaljnije predstavi u Alfa virusu.Ja imam samo ove slicice:

Gedora te quiero !
-
gi
- Drug Član
Ove felne su serijske sa Q4, sad mi je jasno na šta si mislio. Mislim da su kraci mnogo tanki i da nisu najbolje vizuelno rešenje, ima i boljih (mislim da su te koje su ti sada na kolima daleko lepše nego ove). Boja koja hoćeš, svejedno je dok je auto crven 

- OMP
- Garaža: GP TJet
- Tazio
Je li,kolega superas,imas li nekad osecaj da te neko prati ?
Naravno da su vrhson,vec sam se razbolesnjikson...ili tako nesto...
A Gile,brate mili gde ima nesto sa Q4 da ne valja? Ove 15-ice su ok,i necu da ih prodajem ili nesto,ali nameravam da mi budu za zimsku obucu,dok za leto smo poceli da merkamo...Neke jako bolesne ideje mi se motaju po glavi
P.S. Ljudi moji koliko sam se razboleo za ovim kolima,to nije normalno.Uhvatim sam sebe kako izmisljam razloge samo da sednem u Alfu i da se negde odvezem. A kuci se sa posla redovno vracam duzim putem...
...Bolest neka,sta li je 

Naravno da su vrhson,vec sam se razbolesnjikson...ili tako nesto...
A Gile,brate mili gde ima nesto sa Q4 da ne valja? Ove 15-ice su ok,i necu da ih prodajem ili nesto,ali nameravam da mi budu za zimsku obucu,dok za leto smo poceli da merkamo...Neke jako bolesne ideje mi se motaju po glavi

P.S. Ljudi moji koliko sam se razboleo za ovim kolima,to nije normalno.Uhvatim sam sebe kako izmisljam razloge samo da sednem u Alfu i da se negde odvezem. A kuci se sa posla redovno vracam duzim putem...

Gedora te quiero !
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
kako to? Navodno,lik nece ziv da je proda...Mda,sad kontam da ju je tad taj matori prodao...
Ja sam ovaj auto gledao pre godinu ipo dana,najocuvanija alfa 155 koju sam gledao,predzadnji vlasnik je bio jedan stariji covek ,trazio onda 3200e a ja nisam imao da dodam oko 700-800 e i da mu dam Punta...
Lik koji ju je kupio,platio ju je 2650e par meseci posle toga (pre toga je vozio Yuga 1.6) ... jos uvek placem sto se budala nisam uzajmio jer je auto perverzna...
OMP,secas se da sam ti je pominjao...
Re: Alfa Romeo 155 (167)
Tazio napisao:Ma kad se nesto hoce raditi sa merakom,ne zuri se nigde. Cela ideja o crnim petokrakama je potekla od Alfe koju sam trebao kupiti u januaru ove godine,a koja mi je pobegla za neka dva-tri dana.U pitanju je 155-ica iz 1997.godine,1.8 TS 16 v,i ako ovo cita momak koji ju je kupio zelim mu milion predjenih kilometara sa tom lepoticom,i da je malo detaljnije predstavi u Alfa virusu.Ja imam samo ove slicice:
U januaru bila na prodaju?

Ja sam ovaj auto gledao pre godinu ipo dana,najocuvanija alfa 155 koju sam gledao,predzadnji vlasnik je bio jedan stariji covek ,trazio onda 3200e a ja nisam imao da dodam oko 700-800 e i da mu dam Punta...

OMP,secas se da sam ti je pominjao...

- Tazio
Ja sam bio u kombinaciji za 2700,s tim da je ja registrujem,znaci oko 3000 e.I pobegne mi za nesto kao dva-tri dana.Kasnije sam od Milosa (mislim da je to ime prethodnog vlasnika) trazio broj ovog momka da je otkupim i od njega.Nije hteo ni da cuje,a i ne krivim ga...Bolje bi mu bilo da je cuva,mazi i pazi...
Gedora te quiero !
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Nece da je proda,radi on sa jednim mojim ortakom i rekoh mu da ga pita... ma ne pada mu na pamet,stvarno je auto u extra stanju...
- Tazio
- OMP
- Tazio
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Sve su
Zna li neko sta je ovo na haubi ove crne 155?
Ima i jedan crtez crvene 155-ice sa ovom naljepnicom na haubi a vidio sam i jednu golf 4 sredjenu sa ovim na haubi takodje?

Zna li neko sta je ovo na haubi ove crne 155?
Ima i jedan crtez crvene 155-ice sa ovom naljepnicom na haubi a vidio sam i jednu golf 4 sredjenu sa ovim na haubi takodje?
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
To na haubi nema bas neku svrhu. U Americi se to nekada stavljalo na kola jer je to ometalo stari tip laser detektora, a taj laser se u Evropi nije ni koristio. Sad eventualno moze da cuva auto od kamencica pri brzoj voznji, ali je toliko ruzno da bih pre farbao haubu nego to imao na kolima.
Acqua-Olio-Benzina
- OMP
bas tako, nekad za radare a danas kao zastita
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... swaq3LjZAQ
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... swaq3LjZAQ
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Tazio
-
gi
- Drug Član
Dogodine ću da farbam moju vršalicu ako sve bude išlo po planu u mat red, kapiram da će extra da izgleda 

- OMP
već su bile slike ove alfe ali je odlična 
uh ja se grozim na mat boje, jedino volim mat crnu ali samo na nekim detaljima, crvenu u matu ne mogu ni da zamislim, nisam je do sada video, bar ne uzivo
ja bih farbao u candy crvenu kao bosketov bmw, tu boju sam i uzivo vidjao i cista je perverzija, ali i kosta

uh ja se grozim na mat boje, jedino volim mat crnu ali samo na nekim detaljima, crvenu u matu ne mogu ni da zamislim, nisam je do sada video, bar ne uzivo

ja bih farbao u candy crvenu kao bosketov bmw, tu boju sam i uzivo vidjao i cista je perverzija, ali i kosta
-
gi
- Drug Član
Ja sam video mat red, zato i kažem, pervertido je do bola. A candy red je vrh vrhova, ali jbg to je greota raditi ako auto ne stoji u garaži.
- OMP
slazem se, svaka boja je greota ako je auto na ulici tj parkingu, to je najveci razlog zasto ja ne farbam moju iako vise ne mogu da trpim ogrebotine, fleke, ulubljenja i sl. sranja po limu sranja ali kad se pomislim da je sveze ofarbanu i lepu ostavim na ulici pa ujutro zateknem neko iznenadjenje onda je bolje ovakogile napisao:ali jbg to je greota raditi ako auto ne stoji u garaži.

- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Tesko mi je da zamislim mat crvenu boju...jedino siva i srebrna mat mi nekako imaju smisla. Crna mat mi je odvratna.
"Zasecerena jabuka" je boja koja ne stoji na "obicnim kolima". Takav auto treba da bude po necemu ekstreman (tuning, spojleri, kabrio, mnogo nisko, mnogo siroko...itd), pa to onda ima smisla.
Sto se tice 155-ice meni se na njoj najvise svidjaju tamne metalik boje...skoro nebitno koja - bordo, teget, zelena, siva, ljubicasta. Cak mi ni Alfa crvena nije bas, bas...iako je Alfa. Mislim da bi joj fantasticno lezala ona boja koju stavljaju na Mito - crna sa crvenim metalik zrncima.
"Zasecerena jabuka" je boja koja ne stoji na "obicnim kolima". Takav auto treba da bude po necemu ekstreman (tuning, spojleri, kabrio, mnogo nisko, mnogo siroko...itd), pa to onda ima smisla.
Sto se tice 155-ice meni se na njoj najvise svidjaju tamne metalik boje...skoro nebitno koja - bordo, teget, zelena, siva, ljubicasta. Cak mi ni Alfa crvena nije bas, bas...iako je Alfa. Mislim da bi joj fantasticno lezala ona boja koju stavljaju na Mito - crna sa crvenim metalik zrncima.
Acqua-Olio-Benzina
- OMP
slazem se za tamne metalik boje na 155ici, moja omiljena je tamno siva metalik, kao ova sa prethodnih slika ali i malo svetlije nijanse npr.

mislim da bi joj odlicno lezala i ona bordo metalik sa 159ke i mita ona mi nekako malo vuce na candy a candy moze itekako lepo da stoji na 155ice, samo neke dobre felne i patos i sa tom bojom nema greske bar po mom ukusu
ja ako budem farbao svoju najverovatnije ce ici u silver met., iako je ne volim definitivno je to najbolja boja za odrzavanje, a mozda ipak prevagne i u tamno sivu met. ili neki kompris zmedju te dve, ovako npr.

no videcemo ako se uopste budem odlucio na taj poduhvat

mislim da bi joj odlicno lezala i ona bordo metalik sa 159ke i mita ona mi nekako malo vuce na candy a candy moze itekako lepo da stoji na 155ice, samo neke dobre felne i patos i sa tom bojom nema greske bar po mom ukusu

ja ako budem farbao svoju najverovatnije ce ici u silver met., iako je ne volim definitivno je to najbolja boja za odrzavanje, a mozda ipak prevagne i u tamno sivu met. ili neki kompris zmedju te dve, ovako npr.

no videcemo ako se uopste budem odlucio na taj poduhvat

- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
- OMP
evo je, a sve ove boje mnogo lepse izgledaju kad je sve ofarbano komplet, bez crnih sajtni i delova na branicima

ovo je po meni najlepsa nijansa sive, ni previse svetla ni tamna
http://www.mondialcar.it/img/foto/%7BDF ... 0scuro.JPG

ovo je po meni najlepsa nijansa sive, ni previse svetla ni tamna
http://www.mondialcar.it/img/foto/%7BDF ... 0scuro.JPG
- Tazio
Gile, imas li neku sliku kako izgleda ta mat crvena boja ??
Gedora te quiero !