Da li sam ja poblesavio ne znam, ali ovaj A1 kao da je nemacka kopija MiTo-a :S
Spoljasnjost tu i tamo, ima slicnosti, ali unutrasnjost, kao da su precrtali i samo malo izmenili po koji detalj...
http://www.porschescg.rs/porsche/index. ... &Itemid=72
Izgleda da su nemci odlucili da dodaju malo sarma i stila svojim automobilima a alfa im se ucinila kao najbolje resenje... (prica sa WV, kopiranje audija....)
MiTo sa znakom Audija ?!?!?!
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Pa dobro je poznato da nemci nemaju stila, pa me ni malo necudi sto kradu od drugih, da im nije italijana i dalje bi im auta licila na gnojfa 1. 

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
A1 jeste konkurencija MiTo...meni nesto bas i ne lice.
Acqua-Olio-Benzina
- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
Imao prilike da provozam A1, takodje nisam nasao neku slicnost... 

- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Meni na slikama unutra deluju jako slicno... cak tapaciti vrata i rucke za otvaranje ne bih ni razlikovao da ne znam koji je koji :S
A1 se totalno razlikuje od audijeve filozofije, a po enterijeru mi je najslicniji MiTo-u, pa mi deluje kao da su gadjali istu grupu kupaca, te su zbog toga u enterijer ubacili mnogo delova koji se mogu videti na MiTo, a nisu skola audija sigurno...
Nisam pametan :S
A1 se totalno razlikuje od audijeve filozofije, a po enterijeru mi je najslicniji MiTo-u, pa mi deluje kao da su gadjali istu grupu kupaca, te su zbog toga u enterijer ubacili mnogo delova koji se mogu videti na MiTo, a nisu skola audija sigurno...
Nisam pametan :S