Ferrari F430 svensk offtopic
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Ferrari F430 svensk offtopic
Chuh kasnije da isti chovek raspolaze i sa Mechkom CLS, i josh jednim Ferrarijem, nije sigurno kojim, nekim malo starijim modelom po opisu "ochevidaca" bih rekao da je u pitanju F355...

- Bogdan156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-jet
Moguce, video sam i jedan SLS u Zemunu, beli, zatamnjen sa crnim felnama. Iskreno mi se izgled ne dopada preterano, ali zvuk je sjajan. Sad ispade da samo prosipam pamet ovde, al sta cu kad sam mnogo po kolima i samo gledam okolo. 

Ovaj SLS jel bio na nase tablice? i jel mu bile Retrovizori Crni ili beli?Bogdan156 napisao:Moguce, video sam i jedan SLS u Zemunu, beli, zatamnjen sa crnim felnama. Iskreno mi se izgled ne dopada preterano, ali zvuk je sjajan. Sad ispade da samo prosipam pamet ovde, al sta cu kad sam mnogo po kolima i samo gledam okolo.

- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Najgluplja kombinacija boja za SLS je taj beli...auto tako izgleda plasticno. Da je neka bolja boja karoserija i felni, izgledao bi mnogo bolje. Taj nemacki 430 spider je non stop u gradu, vozi ga neki stariji lik. Ovaj ciganjski 430 nema manetino jer covek vozi samo u race modu i ne treba mu.
Acqua-Olio-Benzina
- Bogdan156
SLS je na Nemacke table a za retrovizore nisam siguran, samo je prosao pored mene tako da nisam zapazio.
- starac vujadin
Ima beli s crnim felnama i na nase table...svaki dan ga vidjam, lik se ne vadi iz njega.
Acqua-Olio-Benzina
- OMP
- Garaža: GP TJet
video sam i ja taj sls, meni ne izgleda lose uopste
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Re: ferrari F430
Ni jedan od pomenutih vozila ne izgleda loshe... Naprotiv...

- Bogdan156
Slazem se da i SLS izgleda dobro, ali za taj novac bi radije uzeo bilo kog italijana, dal je F430 ili Gallardo...
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Naravno, to se podrazumeva... Meni SLS zaista ne izgleda loshe, izgleda OK, a moj konachni utisak o njemu bi bio josh bolji da nema ta "leteca" vrata... OK, kapiram ja retro i sve to, ali koliko je to bio dobar fazon, chak i neophodnost mozda na staroj mechki, ovde deluje kao preterivanje i proseravanje...

Gde ga vidis? u BG?starac vujadin napisao:Ima beli s crnim felnama i na nase table...svaki dan ga vidjam, lik se ne vadi iz njega.

- starac vujadin
Da, u Strahinica Bana, skoro svaki dan, skoro uvek kod Dorijan Grej restorana. U Francuskoj ulici su se skoro mimoisli SLS i SLR srebrni BG table - interesantan prizor.
Acqua-Olio-Benzina
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Nemashtina prijatelju...

- mirdza
- Garaža: Giulia Veloce
Mondeo EB - Lokacija: Katowice
Nije BG i nije SLR ali takodje zanimljiv prizor:

EOT
starac vujadin napisao:U Francuskoj ulici su se skoro mimoisli SLS i SLR srebrni BG table - interesantan prizor.
Nije BG i nije SLR ali takodje zanimljiv prizor:

EOT
R4T
Koliko ja znam ima 2 SLS u BG jedan sa Crnim retrovizorima i jedan sa belim retrovizorima.
A taj SLR je na BG table ?
starac vujadin napisao:Da, u Strahinica Bana, skoro svaki dan, skoro uvek kod Dorijan Grej restorana. U Francuskoj ulici su se skoro mimoisli SLS i SLR srebrni BG table - interesantan prizor.
Koliko ja znam ima 2 SLS u BG jedan sa Crnim retrovizorima i jedan sa belim retrovizorima.
A taj SLR je na BG table ?

- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
SLR jeste na BG, a SLS ima taj jedan jedini, s' tim da je kad je kupljen imao felne u sivoj boji i retrovizore u boji karoserije, a onda se gazda malo poigrao i po meni naruzio auto...
ferrari F430 offtopic
Ne ja imam slike sa onome sto ima beli i onaj drugi Sto ima Crne retrovizori, a ja sam sad u SRB pa kad se vratim kuci u SWE pokazacu ti ako hoces, mozda nije on u BG vise, a znam da ima najmanje 2 SLS u SRBMarkoni147 napisao:SLR jeste na BG, a SLS ima taj jedan jedini, s' tim da je kad je kupljen imao felne u sivoj boji i retrovizore u boji karoserije, a onda se gazda malo poigrao i po meni naruzio auto...

Mozes sliku da posaljes sliku od SLR?
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
- starac vujadin
Aa, a sta je vozio pre SLS? i jeste culi za Beli California Haman BG tablice ima sliku na Burek Forum? i Kazu da ima 599 Crveni na BG tablice, A i za Veyron sam cuo na BG tablice ali neznam ako je to laz.
Aa, a sta je vozio pre SLS? i jeste culi za Beli California Haman BG tablice ima sliku na Burek Forum? i Kazu da ima 599 Crveni na BG tablice, A i za Veyron sam cuo na BG tablice ali neznam ako je to laz.

- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
Svaba je pre SLS-a cini mi se vozio Porsche 997 Turbo... Ja sam video tu belu Californiu, ali se ne secam da li je BG, 599 sam isto vidjao vise puta... A Veyron-a vozi Aca Tosic, tip koji je vozio Apollo Gumperta i Rols-a Phantom-a, ja ga jos nisam video uzivo...
Ja sam video na Burek Forum sliku od California Haman i ako zumiras onda vidis da su BG tablice, a ako bi bile EU tablice onda bi se videlo
Koji Onaj Crni 599 ili Crveni na BG table, znam da ima Ferrari 599 GTB NS-50-50 i mislim da je vozio Bentleya pre toga.
A taj Veyron je na BG tablice? A moj jedan drug vidjao taj Phantom pre mesec dana u BG na obice BG tablice.
Ko li je taj Aca Tosic ?
Markoni147 napisao:Svaba je pre SLS-a cini mi se vozio Porsche 997 Turbo... Ja sam video tu belu Californiu, ali se ne secam da li je BG, 599 sam isto vidjao vise puta... A Veyron-a vozi Aca Tosic, tip koji je vozio Apollo Gumperta i Rols-a Phantom-a, ja ga jos nisam video uzivo...
Ja sam video na Burek Forum sliku od California Haman i ako zumiras onda vidis da su BG tablice, a ako bi bile EU tablice onda bi se videlo

A taj Veyron je na BG tablice? A moj jedan drug vidjao taj Phantom pre mesec dana u BG na obice BG tablice.
Ko li je taj Aca Tosic ?

- OMP
- Garaža: GP TJet
da taj lik je imao bentlija a drzi neki hotel i kazino valjda aleksandar ili tako nestoznam da ima Ferrari 599 GTB NS-50-50 i mislim da je vozio Bentleya pre toga.

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ON? Ma, je li moguce?

-
Sa
- Drug Član
+ aston dbs 
Izdaje stan
Gari je "investitor" napravio je jedno 50 zgrada u NS-u, ima hotel i ko zna šta još radi...Kola menja jednom godišnje.

Izdaje stan

Gari je "investitor" napravio je jedno 50 zgrada u NS-u, ima hotel i ko zna šta još radi...Kola menja jednom godišnje.