iskam pomoc, leva bregasta mora da se menja. covek ima 4-5 glava u garazi, 4 su hidro i jedna obicna pa se nadam da ce bar jedna valjati ali kako da znam koja je leva.
u pitanju je 1.3 karb (30732) sa hidro podizacima
bila bregasta sad je valjkasta
- alfatar
- Garaža: alfa 33 1,3dablkarb 1992
- flojd
- Garaža: Giulietta 1.4 TB
EX alfa romeo 33 1.7 IE Imola
EX alfa romeo 33 1.7 IE
EX Alfa Romeo 156 1.8TS 2001g - Lokacija: Pirot
- alfatar
- Garaža: alfa 33 1,3dablkarb 1992
medju pomenutim glavama jedna ima kuciste bregaste sa deklom i duplim bregovima, smatram da je ta gurala mehanicke podizace. e sad, moze li se ovo kuciste i bregasta(dupli bregovi) montirati umesto moje hidro glave. ovi hidro podizaci se cesto spominju u negativnom kontekstu a na mehanicke jos nisam naisao.flojd napisao:Iste su i leva i desna kolko se ja secam;)
-
ma
- Drug Član
Ta sa duplim bregovima je od 16V(hidropodizači).
Mikrometar i meri.Podatke imaš na netu.Obavezno kao za tvoj model,jer ih ima sa raznim bregovima(sportske,obične...)
Mikrometar i meri.Podatke imaš na netu.Obavezno kao za tvoj model,jer ih ima sa raznim bregovima(sportske,obične...)
- gaston
- Garaža: EX.....164/156 2+2=4.0
147 Mjet 260 HP +Djulieta 2.0 170 HP - Lokacija: Belgrade
Sa duplim bregovima i rupom izmedju njih je za stari tip koji ima stelujuce casice , rupa je za imbus da prodje za stelovanje, nikad nisam merio ali mislim da se ne bi gadjalo jer su stelujuce casice tanje od modela sa plocicama , ugao brega bi odgovarao s obzirom da su pravljene za karbone .Ako privremeno nakacis na glavu i dobijes zazore 04/05 i zamenis par mislim da ne bi trebalo da imas problem .Stift na remenici je kod svih isti .
http://www.youtube.com/watch?v=Pf0JT4jsR9Y" onclick="window.open(this.href);return false;