Dobre Alfe koje nisu u klubu / na forumu:
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Re: Dobre Alfe koje nisu u klubu / na forumu:
Spolja gladac, a unutra... Lepo izgleda na blic, ali kada malo zastanesh i bolje pogledash... nazalost...

- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Krs nevidjeni.Presretach napisao:Jedna od lepsih Alfi 156 u Beogradu koje sam video nalazi se kod botanicke baste, perla boja 2.5 sa belim felnama 17".
Uvek na istom mestu parkirana.
Acqua-Olio-Benzina
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Steta.
Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Ne znam gde da napisem ovo... ali negde moram.. jer sam jos pod utiscima...
Nocas sam bio u indjiji i u pustoj ulici Kralja Petra, u pravcu prema Novom Sadu farovi obasjase zadnji deo jedinog automobila koji je bio parkiran odmah pored puta ispred jedne kuce....
Bio je to GTV, matirale crvene boje u... pa mogu reci solidnom stanju limariski..
Zastao sam pored njega, zagledao ga malo, ali smo isli u koloni pa se nisam dugo zadrzavao a nisam imao aparat da ga slikam...
Delovao mi je kao da se ne vozi, i da je zapusten, ali je bio cist.. bez prasine, pticijeg izmeta po sebi...
U svakom slucaju ovih dana cu opet do Indjije pa cu ga valjda uhvatiti preko dana da slikam i uz malo srece, vlasnika...
Ali taj prizor... totalno pusta ulica, nigde ni jednog auta... samo stari GTV blago osvetljen svetlom sa obliznje bandere.... savrseno...
Nocas sam bio u indjiji i u pustoj ulici Kralja Petra, u pravcu prema Novom Sadu farovi obasjase zadnji deo jedinog automobila koji je bio parkiran odmah pored puta ispred jedne kuce....
Bio je to GTV, matirale crvene boje u... pa mogu reci solidnom stanju limariski..
Zastao sam pored njega, zagledao ga malo, ali smo isli u koloni pa se nisam dugo zadrzavao a nisam imao aparat da ga slikam...
Delovao mi je kao da se ne vozi, i da je zapusten, ali je bio cist.. bez prasine, pticijeg izmeta po sebi...
U svakom slucaju ovih dana cu opet do Indjije pa cu ga valjda uhvatiti preko dana da slikam i uz malo srece, vlasnika...
Ali taj prizor... totalno pusta ulica, nigde ni jednog auta... samo stari GTV blago osvetljen svetlom sa obliznje bandere.... savrseno...
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Ljudi,znate li ciji je srebrni Alfetta GTV na BG tablice,sad mi je prosao pored poslovnice,ovdje u Podgorici ne stigoh da ga zaustavim?
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- Duke Nukem
- Garaža: 159 2.4jtdm 2006 elegance
Ne znam ko je vozi, video sam jednu jarko crvenu 156 kod Male Romanse u Zemunu. Tamo je parkirana non stop... Mnogo dobro izgleda 

-
ki
- Drug Član
Da li su mu branici saliveni sa karoserijom?DogoArgentino napisao:Ne znam gde da napisem ovo... ali negde moram.. jer sam jos pod utiscima...
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
uffff... detalj na koji nisam bas obratio paznju ali mislim da jesu... nemoj me drzati za rec, ovo je onako kroz secanje... nisam se zadrazavao duze od minut pa nisam stigao sve lepo da pogledam...
Inace, ipak se vozi jer sam 2x prolazio od tad i nisam ga video a na njegovom mestu je parkiran neki staruji mercedes svetlo zelene metalik boje...
Ako ti nesto znaci, to je put kad ides od centra indjije ka NS, malo pre bazena sa leve strane...
Inace, ipak se vozi jer sam 2x prolazio od tad i nisam ga video a na njegovom mestu je parkiran neki staruji mercedes svetlo zelene metalik boje...
Ako ti nesto znaci, to je put kad ides od centra indjije ka NS, malo pre bazena sa leve strane...
-
ki
- Drug Član
Mislim da znam auto, skoro je bio i na site-u polovniautomobili. Nema joj spasa, auto je lose radjen u startu.
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
jako bezobrazno izgleda sa lepim felnama i par puta sam se mimoisao kroz Zemun sa istom
vidajo sam jednu crvenu na kraju Silerove pa desno prema,na samom cosku i mislim da joj pise GTADuke Nukem napisao:Ne znam ko je vozi, video sam jednu jarko crvenu 156 kod Male Romanse u Zemunu. Tamo je parkirana non stop... Mnogo dobro izgleda
jako bezobrazno izgleda sa lepim felnama i par puta sam se mimoisao kroz Zemun sa istom
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
-
Sa
- Drug Član
To je ona što je bila pre 3 godine na skupu kod Rodića. U kom servisu si je video?
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Kod Dragana Rashete u Futogu.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Davno proslo vreme kad je bilo skupova u NS.
odlicno izgleda i sad.

Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- SandroNS
- Garaža: Alfa Romeo 147 jtd overclocked
"Nikada ne uči svinju da svira klavir. Samo gubiš vreme a i nerviraš svinju." Paulo Koeljo
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ova je koliko se secam 1.6 sa klimom
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
pre otpr. nedelju dana video sam u Ljeskoj na Banovom Brdu jednu crnu prelepu 75 Ameriku, izduv pozadi jako slican mom koji je sad na 155, naravno kod tog modela 75 s desne strane a ne po sredini, plus nije se cula mnogo glasno, tripujem da je turbaljka! felne su one 14" stok za 75, kao ronalke... auto je jedan od najlepsih 75 koje sam video...
vozi je zaista krupan lik srednjih godina kovrdzave kose srednje duzine, a vozi pozadi dete (u obdaniste u skolu gde vec...)
vodio sam Danila u skolu bilo mi glupo da mu lezem na haubu ali Alfa je zaista dooobra. jos ako je turbaljka... bas bih voleo da je nadjem parkiranu malo da je okitim sa flajerima kontaktima itd.
vidi se da je pazena
vozi je zaista krupan lik srednjih godina kovrdzave kose srednje duzine, a vozi pozadi dete (u obdaniste u skolu gde vec...)
vodio sam Danila u skolu bilo mi glupo da mu lezem na haubu ali Alfa je zaista dooobra. jos ako je turbaljka... bas bih voleo da je nadjem parkiranu malo da je okitim sa flajerima kontaktima itd.

- Trenta Tre
Deksone,to je America 3.0 od VukNemanje.On zivi tu negde na Brdu.

Skoro sam je video kod Miskeca i Alekse i stvarno super izgleda posto je sada kompletno limarijski sredjena i ofarbana.

Skoro sam je video kod Miskeca i Alekse i stvarno super izgleda posto je sada kompletno limarijski sredjena i ofarbana.
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
da, to je ta...
znaci nije je zgazio dovoljno zato i nije zaurlala.
inace one prednje felne su sad i pozadi, isto...
secam je se sa onim pozadi, taj auto znam.
sad je zaista prelepa 75...
pa dobro, on nije na forumu?
nisam promasio temu?
znaci nije je zgazio dovoljno zato i nije zaurlala.
inace one prednje felne su sad i pozadi, isto...
secam je se sa onim pozadi, taj auto znam.
sad je zaista prelepa 75...

pa dobro, on nije na forumu?

nisam promasio temu?

- Trenta Tre
Registrovan je na forum,kada sam je i ja video imala je 4 "obicne" .
Inace auto stvarno odlicnoooo... izgleda!
Inace auto stvarno odlicnoooo... izgleda!

- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
147 GTA crvena sa BBS CH felnama, bez tablica, stoji parkirana u Gospodar Jevremovoj...

- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
PRAVA 147 GTA? E to josh nisam imao prilike da vidim ovde... Samo preko... Gde preciznije u Jevremovoj? Da skoknem posle posla da bacim oko...

- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
Na potezu Kneginje Ljubice - Dositejeva...
Sa leve strane parkirana...
Ja sam je video uvece, nisam stigao skroz da osacujem stanje i tako to, ali GTA je sigurno...
Sa leve strane parkirana...
Ja sam je video uvece, nisam stigao skroz da osacujem stanje i tako to, ali GTA je sigurno...

- Trenta Tre
Poslednji put kada sam je video imala je Zg tableMarkoni147 napisao:147 GTA crvena sa BBS CH felnama, bez tablica, stoji parkirana u Gospodar Jevremovoj...![]()
![]()