Molio bi Vas za bilo kakvu pomoc u vezzi ovoga jer se ispostavilo da mi to fali na vozilu!
Pronasao sam jednog stranca i htedoh uzeti hrpu delova sa njega (prednji branik, rucice vrata, podizace stakala, ventilator kabine, 4 alu felne, sva 4 amortizera s oprugama i naravno hladnjak klime)!
Potrebna informacija se odnosi na izgled hladnja klime jer stvari stoje ovako moje vozilo je alfa 155 1.8 TS a auto s kojeg bi poskidao sve ovo je alfa 155 2.4 TD i neznam kako izgleda taj hladnjak klime!
Unapred zahvalan Dragan ZR
Hladnja klime alfa 155
-
gilegi
- Drug Član

Hladnjak klime stoji ispred hladnjaka za vodu i odmah iza maske, isto je pravougaoni samo manjih dimenzija i nešto tanji, nema šanse da omašiš da ga prepoznaš. Isti je u svim modelima nezavisno od motora.
- aleksandar0475
- Garaža: Alfa Romeo 166 2.0 TS
Pozdrav druze,
mislim da hladnjak sa dizelke nece odgovarati na tvoj benzinac.
Pogledaj lule u koje ulaze creva tj cevi,sve je drugacije postavljeno.
To neces moci da uradis bez nekog teskog budzeraja.
Potrudi se malo i nadji hladnjak bas za svoj auto. Mislim da ce to biti mnogo brze bolje i jeftinije nego da sve budzis tamo.....

mislim da hladnjak sa dizelke nece odgovarati na tvoj benzinac.
Pogledaj lule u koje ulaze creva tj cevi,sve je drugacije postavljeno.
To neces moci da uradis bez nekog teskog budzeraja.
Potrudi se malo i nadji hladnjak bas za svoj auto. Mislim da ce to biti mnogo brze bolje i jeftinije nego da sve budzis tamo.....
Alfa mirno,Alfa zbor...cekam brzi odgovor !
- srdjan_p
- Garaža: Alfa Romeo
- Alfa 156 Kacarevo
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0TS 8v
Druze a da nemas creva koja izlaze sa kompresora jedno ide u hladnjak a drugo u kabinu.Ja imam alfu 156 sa motorom 2.0 8v lanac od 155
Antisha
- dekideki
- Drug Član

- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
idu tanke metalne cevi do njega, i najtanji je.
*ako je turbo motor u pitanju taj s koga skidas, mozda je ipak redosled od napred:
interkuler za turbo - hladnjak za klimu - hladnjak za antifriz
*ako je turbo motor u pitanju taj s koga skidas, mozda je ipak redosled od napred:
interkuler za turbo - hladnjak za klimu - hladnjak za antifriz
Imam ja komplenu klimu sa 164 ako se nesnadjes javi se, naravno ako to odgovara.Alfa 156 Kacarevo napisao:Druze a da nemas creva koja izlaze sa kompresora jedno ide u hladnjak a drugo u kabinu.Ja imam alfu 156 sa motorom 2.0 8v lanac od 155
- 982026
- Garaža: Hornet 919
Kolega po muci, pridruzujem se tvojoj potrazi jer danas bio na servisu klime i kad se sad nisam slogirao nikad necu!!! Hladnjak klime katastrofa!!! Tako da trazim i ja jedan pa ce vidimo
, ako naleti nesto duplo,javljam ti.
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
Pogledajte ovde za nov , http://www.akhelas.rs/kalalfa_romeo.htm 
busso trsi Sline
- 982026
Re: Hladnja klime alfa 155
Nemaju na stanju. Cena tricavih 11.500 din-aalfaskorpion napisao:Pogledajte ovde za nov , http://www.akhelas.rs/kalalfa_romeo.htm
P.S. Hvala zemo, ziv bio
- alfaskorpion
Da je bar malo jeftiniji pa bi bila super kupovina, ne znam koliko se isplati polovan kupovati , dosta su svi matori i pohabani ... 
busso trsi Sline
- 982026
Sta mislis da probam da zakrpim ovaj moj, naravno, ako je to izvodljivo zbog ostecenja?
I koliko se to uopste i isplati???
Re: Hladnja klime alfa 155
Pa to i ja razmisljam, 'bem li ga sta da radim.alfaskorpion napisao:Da je bar malo jeftiniji pa bi bila super kupovina, ne znam koliko se isplati polovan kupovati , dosta su svi matori i pohabani ...
Sta mislis da probam da zakrpim ovaj moj, naravno, ako je to izvodljivo zbog ostecenja?
I koliko se to uopste i isplati???
- alfaskorpion
Pa pazi ako tvoj nije puno ostecen , varenjem se resava dosta toga , samo zavisi kakvo je stanje tvog 
busso trsi Sline
- 982026