Odrzavanje Alfe 147
Da li moze neko da mi kaze koliko kosta veliki servis za alfu 147 uzeo bih je ali se plasim odrzavanja
- ivdzabg
- Garaža: Alfa 147 1.6 ts 77 kw
900e veliki servis a mali 500Panter napisao:Da li moze neko da mi kaze koliko kosta veliki servis za alfu 147 uzeo bih je ali se plasim odrzavanja
Lepota je u ocima posmatraca.
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Duke Nukem
- Garaža: 159 2.4jtdm 2006 elegance
ahahhaahahaha
Veliki je oko 200-250e
Mali je u zavisnosti od ulja koje uzmes od 45e do 100e
Veliki je oko 200-250e
Mali je u zavisnosti od ulja koje uzmes od 45e do 100e
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Mene veliki zna da izađe i preko soma ...
ali to kad odem u baaaaš veeeeliiiikiiii servis

ali to kad odem u baaaaš veeeeliiiikiiii servis
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Ako ti je odrzavanje prva stvar na koju pomislis vezano za auto, onda zaobidji alfu...
Pazari WV i imas jeftino odrzavanje... i to je sve sto imas
Pazari WV i imas jeftino odrzavanje... i to je sve sto imas
- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
pa za gnojfa iste generacije je skuplje odrzavanje... jos ako je dizel sa crvenim slovima... bole usi...

- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Nije bitno sto bole usi, vazno je da voze vagen. 
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Mislio sam na to da se alfa ne kupujem "tom metodom" kojom se kupuje vagen
Re: Odrzavanje Alfe 147
Nisam mislio zbog cifri odrzavanja...dexxxter napisao:pa za gnojfa iste generacije je skuplje odrzavanje... jos ako je dizel sa crvenim slovima... bole usi...
Mislio sam na to da se alfa ne kupujem "tom metodom" kojom se kupuje vagen
- dexxxter
Neke se i kupuju tom metodom, a kupuju ih isti oni koji su nekad kupovali G 1.6D...
NAZALOST!!!

- Dewillex
- Garaža: Alfa Romeo 147 selespeed
Nisi rekao da li je benzin ili dizel u pitanju,delovi za veliki servis za dizela su ti 14000 sa vodenom pumpom i seleniom i ruke 50 jura,za benzinca su ti samo svecice 100 jura,benzinac ima i varijator sto je boljka a i nov je skup,naravno ne menjas njega kada radis servis,ali...
- dexxxter
a dizel ima turbinu, egr, plivajuci zamajac....a ni to se ne menja pri velikom servisu... 

- lux
- Garaža: 147 1.6 TS 77kw
Panter
Prodacu ti ja bicikl sa tri tocka on nemora da se odrzava.
Upamti ALFA se kupuje srcem.
Prodacu ti ja bicikl sa tri tocka on nemora da se odrzava.
Upamti ALFA se kupuje srcem.
- Bogdan156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-jet
Ne kapiram takve komentare majke mi. Pa naravno da ce da pita za cenu odrzavanja kad kupuje auto, da vidi da li to sebi moze da priusti ili ne, nije lud. Druze iz mog iskustva Alfa zaista nije auto koji je skup za odrzavanje uz uslov da je auto dobro odrzavan pre nego sto dodje kod tebe. Ako nije, izacice ti na nos, zato oprez kod kupovine i sve najbolje.
- Relja
- Saradnik Uprave

- Garaža: Alfa Romeo 159Ti
Alfa Romeo 147Ti
Alfa Romeo MiTo QV
Alfa Romeo GTV 1750 - Lokacija: Kragujevac
Odrzavanje je priblizno isto za automobile u istoj klasi, nema tu neke velike razlike.
Ako pazaris normalan i odrzavan auto na pocetku, u toku njegovog koriscenja imaces manje kvarova nego sto ces imati sa nekom kantom. Generalno svaki auto se kvari pa i alfa. Kod alfe su odlicni motori ali zato spremi novce za trapove jer nisu za nase puteve. mada ni to nije strasno jer postoje servisi koji ugradjuju reparirate delove i milina, malo kosta a vrsi posao
Alfu nemoj kupovati srcem, koristi mozak
Ako budes kupovao srcem imaces problema sa odrzavanjem... Kupi prvo onu za koju mislis da ti odgovara i da je u dobrom stanju pa se onda zaljubi u nju
JTD motori su odlicni, ugradis cip i nemas zime
Tspark i JTS isto tako dobri samo sto kod JTS nemozes ugraditi plin, imaj to na umu
Ako vec hoces da kupis alfu, bolje kupi od nekog sa foruma jer su sve mazene i pazene, zaobidji razne placeve...
Re: Odrzavanje Alfe 147
Bogdan156 napisao:Ne kapiram takve komentare majke mi. Pa naravno da ce da pita za cenu odrzavanja kad kupuje auto, da vidi da li to sebi moze da priusti ili ne, nije lud. Druze iz mog iskustva Alfa zaista nije auto koji je skup za odrzavanje uz uslov da je auto dobro odrzavan pre nego sto dodje kod tebe. Ako nije, izacice ti na nos, zato oprez kod kupovine i sve najbolje.
Odrzavanje je priblizno isto za automobile u istoj klasi, nema tu neke velike razlike.
Ako pazaris normalan i odrzavan auto na pocetku, u toku njegovog koriscenja imaces manje kvarova nego sto ces imati sa nekom kantom. Generalno svaki auto se kvari pa i alfa. Kod alfe su odlicni motori ali zato spremi novce za trapove jer nisu za nase puteve. mada ni to nije strasno jer postoje servisi koji ugradjuju reparirate delove i milina, malo kosta a vrsi posao
Alfu nemoj kupovati srcem, koristi mozak
Ako budes kupovao srcem imaces problema sa odrzavanjem... Kupi prvo onu za koju mislis da ti odgovara i da je u dobrom stanju pa se onda zaljubi u nju
JTD motori su odlicni, ugradis cip i nemas zime
Ako vec hoces da kupis alfu, bolje kupi od nekog sa foruma jer su sve mazene i pazene, zaobidji razne placeve...