auto u pitanju je Alfa 147 1.9jtdm 2005 restajling...
ovako situacija je sledeca:
1. desni migavac prestaje da radi posle nekog vremena. znaci vozim se jedno pola sata i onda desni kao da je crkao. kao da gubi kontakt. kad ugasim auto na 10tak minuta opet radi... mozda gresim ali cini mi se da je to tako od kad je krenulo toplije vreme
2. kad ukljucim zadnji brisac, blokiraju mi se zadnji i prednji brisaci, krenu da idu jako sporo, po 1cm na 5s i tako jedno pola minuta dok ne 'probije' a onda nastavlju da rade najnormalnije do gasenja i novog paljenja zadnjeg i onda sve u krug...
3. kad mi klima radi, posle jedno pola sata pocne nesto da skripi, kao da je u trapu, kad naletim na neki pregib ili rupu. medjutim nije konzistentno, u smislu da svaki put kad naletim na rupu zaskripi, ne, vec malo skripi malo ne. inace lici mi kao kad se taru dva gumena dela. meni je jedino logicno da je to od vode koja se kondenzuje od klime. da se nesto kvasi i da se zato cuje tako... inace kad idem bez klime nista se ne cuje, nista ne cvili cvrci ili udara...
ako neko ima neku ideju...
da jos jedna stvar, da li mora da se menja ceo deo za komandu brisacima, svetlima, migavcima... ili je to iz delova koji mogu zasebno da se menjaju??
Pozdrav!!
alfa 147 par problema
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
1. lepo si rekao - kontakt
2. verovatno neka masa
3. tabla ili creva-kablovi u njoj se ohlade i skupe
pa škripe jedan o drugi
(ipak proveri to sa vodom - da li curi napolje i pravi baru ispod auta)
2. verovatno neka masa
3. tabla ili creva-kablovi u njoj se ohlade i skupe
pa škripe jedan o drugi
(ipak proveri to sa vodom - da li curi napolje i pravi baru ispod auta)
jel treba da curi ta voda ili ne?? ja sam nesto i hteo da gledam medjutim sve je tako spakovano da ne mogu da pridjem niodakle. mozda bi se na kanalu bolje videlo...