Imam problema sa farovima u smislu što od kad sam zamenio sijalice levi far baca u zemlju a desni u nebo Kad skinem desni far mogu da pomerim celu onu kutiju iznutra i onda baca svetlost relativno dobro ali na levom nema šanse da se išta podesi Izgleda da je na oba fara riknuo mehanizam za podešavanje. Može li se to nekako reparirati i kod koga? Ili da jurim polovne ili nove (ako ih je moguće naći) farove koji rade? Poslednja opcija je ugradnja farova od superke, ali iskreno to nebih voleo da radim, više bi voleo da ostane originalan izgled.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
Ovo je desni far , da ne bude zabune , sa ovim šteluješ visinu ,
kad budeš skinuo far sve će ti biti jasnije , nalazi se uz sam žmigavac
sve je plastično , nemoj na silu
Da ne otvaram novu temu, pošto imam sličan problem.
Farovi mi bacaju jako visoko- oba, a mehanizam za podešavanje radi i kad ih skroz spustim i dalje bacaju jako visoko.
Malopre sam uzeo 2 Philipsove EcoVision H4 sijalice pa ako ne bude kiše kasnije javljam šta sam uradio. BTW Osram Silver Star koje sam stavio u septembru prošle godine su crkle obe i iako daju lepu i prijatnu svetlost nebi ih preporučio nikome zbog pouzdanosti. Kad montiram nove sijalice javljam šta sam uradio
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
Nakon 2.5 sata muke uspeo sam da zamenim sijalice i podesim farove koliko-toliko. Nije baš sjajno ali u svakom slučaju mnogo bolje nego što je bilo Tihi hvala na asistenciji još jednom Imaš kad budeš u Beogradu