Sasha napisao:Juče sam sipao taj euro premijum bmb i nisam primetio razliku.
Gde si to u NS sipao taj BMB ?
Sasha napisao:Juče sam sipao taj euro premijum bmb i nisam primetio razliku.
dejan555 napisao:Na benzinu nisam primetio neke razlike a sipao sam gde stignem ...
Na gasu sam za sada sipao na MBG i Kryo i mislim da
takođe nema razlike u ponašanju auta.
Kad smo već kod toga, jel ima plin i dalje za 53 na MBG ???
Kod mene na smederevskop putu poskupeo sa 53 ma 54,9, MBG.DogoArgentino napisao:dejan555 napisao:Na benzinu nisam primetio neke razlike a sipao sam gde stignem ...
Na gasu sam za sada sipao na MBG i Kryo i mislim da
takođe nema razlike u ponašanju auta.
Kad smo već kod toga, jel ima plin i dalje za 53 na MBG ???
57 na MBG-u kod mene na zrenjaninskom putu
Pre par dana sam sipao na ELP-u kod Sava Centra, e tu se primeti lepa razlika. Benzin za svaku pohvalu.ivdzabg napisao:Sipao sam i nije dovoljno velika razlika da bi gorivo placao 127din. Mozda sam ja i umislio da postoji razlikaivdzabg napisao:Ni ja nisam primetio kad sam sipao 15L na postojecih 15, sad sa postojecih 5 sipacu 30 pa cu videti.Sasha napisao:Juče sam sipao taj euro premijum bmb i nisam primetio razliku.
Sasha napisao:@Viper
Kod mlekare
ja sam mislio da svaki bord meri protok vazduhaDora napisao:meri protok goriva i predjeni put. Protok goriva može da meri na diznama, zna koliko su otvorene i kolike su zapremine, pomnoži, sabere i izbaci cifru. Može meriti protok vazduha i zna koja je stihiometrijska vrednost pa opet deli množi i izbaci cifu.
Upravo to i ja kažem.Dora napisao: Bord kompjuter služi za orijentaciju, nije merilo tačnosti. Radi po zadatom programu.
Sve to isto radi i na plinu, inače ne bi bilo ni jedne cifre. Auto ne zna da radi na plin...