Problem sa letvom volana
- kide
- Garaža: 33 1,7ie sport wagon
Evo mene opet sa problemom,pre neki dan sam reparirao letvu u Mladenovcu kod Duleta mislim nisam siguran kako se zove,nebitno.Mojoj sreci nema kraja u busu za mladenovac ,jedva cekam da uzmem auto i da mi nista ne lupa drnda i tako to.dodjem tamo ono kao sve je ok samo ti desni aksijalac nije dobar pa ti volan kaci,preskace kad motas u desno.Kazem ja ok sredicu,pozovem Misu uradimo to i jos neke sitnice,a sad reko napokon super ce da radi kad ono crvc,promenili taj lezaj sve po ps.Uzmem auto ono opet isto malo manje se oseca ali koci,tj,kad motam u desno kad vracam volan ono secka kao da zaglavi negde na kratko ,preskoci ili sta vec uglavnom mnogo nezgodan osecaj .Pa reko da pitam dali neko ima iskustva sa time i sta bi moglo da bude u pitanju.E da majstor mi rece da su mi creva losa od servo punpe da nije to u pitanju .Hvala unapred.
- kide
- Garaža: 33 1,7ie sport wagon
Zar niko nezna da mi kaze sta bi to moglo da bude.Koci samo kad vracam volan .
-
gi
- Drug Član
Ako je letva sad OK, ostaje samo servo pumpa ili ta nesrećna creva. Ako zeza pumpa onda treba upravljač da bude teži u svim slučajevima, ne samo kad vraćaš iz desne pozicije. Jel ima 33 stabilizatore i jesu li oni OK?