Orlovi rano lete.....
Opet poslednji u grupi.
Mi opet razočarani, strašno.
SP Južna Afrika 2010
- branimir_
- Garaža: Alfa 156 berlina TS 2.0 Selespeed
sad se vidi koliki je bio kiks protiv Gane!
Inace, sinoc su dobro igrali, ali jbg.
Inace, sinoc su dobro igrali, ali jbg.
- alessandro
- Garaža: 1998 Lancia Delta HPE 1.6 16V
Da. Svaki put ista prica.
Sto se ovog prvenstva tice...na utakmici koju smo najbolje (najhrabrije) odigrali, primismo i najvise golova. I to oba iz nekih polu-sansi. A i jesmo se ispromasivali. :cray:
Sto se ovog prvenstva tice...na utakmici koju smo najbolje (najhrabrije) odigrali, primismo i najvise golova. I to oba iz nekih polu-sansi. A i jesmo se ispromasivali. :cray:
Everything should be made as simple as possible but not simpler.
- Srđan
- Garaža: Alfa 156 1.9 JTD
- Srđan
Mentalitet je čudo.
Bar da smo se dogovorili kao Ameri protiv Alžira.
Bar da smo se dogovorili kao Ameri protiv Alžira.
Srđan
- mitrowsky
- Garaža: Honda Accord Type-S 2007. год.
Fiat Brava 1.6 2000. год.
ex-Alfa 147 2.0 TS 2002. год. - Lokacija: Блок 38
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
-
ki
- Drug Član
Sta je tu je. Idemo dalje...
A sto se tice mentaliteta, trebalo bi im dovesti Dudu Ivkovica da im drzi "mentalne treninge" a povremeno ih poslati sa vaterpolistima na pripreme.

A sto se tice mentaliteta, trebalo bi im dovesti Dudu Ivkovica da im drzi "mentalne treninge" a povremeno ih poslati sa vaterpolistima na pripreme.

- Srđan
Nama treba Nemac za trenera.
A ove novinare sve treba izgaziti zato što prave lažnu sliku o navodnoj sjajnoj selekciji. Mi smo bre krš, svaka čast pojedincima.
A ove novinare sve treba izgaziti zato što prave lažnu sliku o navodnoj sjajnoj selekciji. Mi smo bre krš, svaka čast pojedincima.
Srđan
- alessandro
BTW, otkad ja pratim fudbal, nekih 20 godina unazad, uvijek je bilo ovako sa reprezantacijom. Krive sudije, fifa, uefa, marsovci...
Vjerujem da je isto bilo i u bivsoj SFRJ. Stalno se mnogo ocekuje, a malo dobije...
Re: SP Južna Afrika 2010
kilson napisao:Sta je tu je. Idemo dalje...![]()

BTW, otkad ja pratim fudbal, nekih 20 godina unazad, uvijek je bilo ovako sa reprezantacijom. Krive sudije, fifa, uefa, marsovci...

- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Bilo, biloalessandro napisao: BTW, otkad ja pratim fudbal, nekih 20 godina unazad, uvijek je bilo ovako sa reprezantacijom. Krive sudije, fifa, uefa, marsovci...Vjerujem da je isto bilo i u bivsoj SFRJ. Stalno se mnogo ocekuje, a malo dobije...

- branimir_
Ne treba biti toliki pesimista.
dobra je ova ekipa zajedno sa Anticem...naci jos nekog boljeg napadaca
a bice neko sigurno.....i jedan u sredini pa kvalifikacije za evropsko prvenstvo.
Bilo bi lose da se sad sve raspadne!
ima vremena, polako...
dobra je ova ekipa zajedno sa Anticem...naci jos nekog boljeg napadaca
a bice neko sigurno.....i jedan u sredini pa kvalifikacije za evropsko prvenstvo.
Bilo bi lose da se sad sve raspadne!
ima vremena, polako...
- alessandro
Definitivno nemamo dobrog centarfora. To je ponajveci problem. Kao i neko u sredini terena.
- Srđan
Jedan dobar psiholog može da reši probleme.
Problemi su samo u glavi.
Nije Murinjo džabe veliki trener.
Problemi su samo u glavi.
Nije Murinjo džabe veliki trener.
Srđan
- Bogdan156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-jet
Jednostavno nisu imali srece a ni znanja. Igra je bila i vise nego dobra, sansi sasvim dovoljno, na kraju ni sudija nije odradio posao kako treba. Svaka cast momcima nisu zasluzili ovo, mada vec vidim da su krenuli da se napadaju medjusobno, krece srpski mentalitet....
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
REALIZACIJA rak rana odvajkada... 

- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Ja sam tek sad dosao sebi... Sinoc u "klubu dvojke" uz pivo, zastave, extra dobro raspolozenje cekao se zadnji zvizduk sudije pa da se slavi do jutra na trgu... a onda pravo sa slavlja na posao... jer smo svi mislili da ce ovo biti formalnost...
I trebala je biti, jer smo realno mogli otici na poluvreme sa 2-3 gola prednosti...
Opet se osetilo ono sto nasem napacenom narodu fali... jedinstvo, sloga, svi kao jedan.. opet je grad bio pun osmeha, sretnih lica... sve dok australija nije povela 1:0... ali nismo odustajali.. navijalo se i dalje...jos jace, jos glasnije... 2:0 ...
Na licima svih nas neverica... a onda 2:1, ponovo nada, navijanje svim srcem, skakanjem na svaku iole sansicu...
Poslednji zvizduk, tisina, pogledi upereni ka zemlji.. mnogi sa suzama u ocima ne mogu da poveruju sta nam se desilo..
Ponovo smo uspeli da udjemo medju 8... najlosijih... Sa prvog mesta u grupi kvalifikacija vracamo se kao zadnji sa -1 gol razlikom... SRAMOTA..
Penal jeste bio, ali ako se ekipa vadi na taj penal pored 7-8 stopostotnih promasenih sansi nema tu o cemu da se prica...
Jos jednom fudbal pokazao da kazna stigne kad se ispromasuju takve sanse...
Jako jako sam razocaran, ocekivao sam mnogo vise i ako mi je posle izgubljene od Gane bilo sve jasno..
I trebala je biti, jer smo realno mogli otici na poluvreme sa 2-3 gola prednosti...
Opet se osetilo ono sto nasem napacenom narodu fali... jedinstvo, sloga, svi kao jedan.. opet je grad bio pun osmeha, sretnih lica... sve dok australija nije povela 1:0... ali nismo odustajali.. navijalo se i dalje...jos jace, jos glasnije... 2:0 ...
Na licima svih nas neverica... a onda 2:1, ponovo nada, navijanje svim srcem, skakanjem na svaku iole sansicu...
Poslednji zvizduk, tisina, pogledi upereni ka zemlji.. mnogi sa suzama u ocima ne mogu da poveruju sta nam se desilo..
Ponovo smo uspeli da udjemo medju 8... najlosijih... Sa prvog mesta u grupi kvalifikacija vracamo se kao zadnji sa -1 gol razlikom... SRAMOTA..
Penal jeste bio, ali ako se ekipa vadi na taj penal pored 7-8 stopostotnih promasenih sansi nema tu o cemu da se prica...
Jos jednom fudbal pokazao da kazna stigne kad se ispromasuju takve sanse...
Jako jako sam razocaran, ocekivao sam mnogo vise i ako mi je posle izgubljene od Gane bilo sve jasno..
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
- branimir_
-
ki
- Drug Član