ova automatska ima puno funkcija, pa molim za blize pojasnjenje
shvatam da je taster sa pahuljicim ON/OFF
sta je MONO?
sta je AUTO (ispod levog displeja) (ima leva i desna lampica)
sta je Strelica (ispod desnog displeja) (ima i leva i desna lampica)

ON/OFF se odnosi na uključivanje isključivanje kompresora (zimi će automatski biti isključeno ispod, ako se ne varam, +2 stepena).Darko_NS napisao: shvatam da je taster sa pahuljicim ON/OFF
Ako nećeš automatsko podešavanje svetleće jedna (leva).Darko_NS napisao: znaci ako necu automatic onda treba da budu ugasene obe lampice na tom tasteru (ne kontam zasto ih ima dve?)
Pročešljaj malo forum bilo je reči o tome kod 156 prve serije, ima procedura šta se uradi da se klima ne pali sama prilikom davanja kontakta.bokili156jts napisao:Eh sada ljudi jos jedno pitanje u vezi klime, zasto mi se automatski pali klima, hocu naprimer pahuljuca da bude ugasena!!!
Poz
Tako i radim,znaci ipak desni tockic mi ne funkcionise.moth3 napisao:Jako su pipkavi tockici pa ume lako da se zezne i tockic ne radi vise. Ako ti ne radi desni tockic, ukljuci MONO dugme, podesi temperaturu koju hoces na desnoj strani, zatim iskljuci MONO i podesavaj levu.
Mladene pročitaj moj post gore i to ti je tommladen napisao: Da li se smem upustiti u rasklapanje tog dela,eventualno da pokusam mozda nesto popravit ako nije komplikovano
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”