Pomoc oko ventila pritiska-postoji li jos neki naziv i .....

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
Grotti 156 selespeed
Pridružio se: Čet Maj 27, 2010 12:53 pm

Pomoc oko ventila pritiska-postoji li jos neki naziv i .....

Sub Jun 05, 2010 6:19 pm

Pozdrav,zamolio bih da mi neko ko zna o cemu govorim pomogne da lakse otklonim kvar.Desavalo mi se da mi pumpa saltera i kvacila na selespeedu 156 crkava 3 puta zaredom sto sam vec ispricao pa da se ne ponavljam,poslusao sam savete ljudi sa foruma i otisao ponovo na dijagnostiku i ona je pokazala da je u pitanju "ventil pritiska".Sada me zanima da li za "ventil pritiska" postoji jos neki naziv u slucaju da je dijagnostika koju majstor ima pogresno prevela (dijagnostika je prevedena na srpski jezik) i gde se nalazi taj "ventil pritiska" (dali je na bombi kao sto ja mislim ako ne gresim ili na drugom mestu).Unapred hvala na pomoci
Korisnikov avatar
Zillgian
Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD
Pridružio se: Pet Maj 01, 2009 12:07 am

Re: Pomoc oko ventila pritiska-postoji li jos neki naziv i .....

Sub Jun 05, 2010 6:51 pm

Mislim da je moj drug imao slican problem, pokusavajuci da rijesi to cudo. Dijagnostika mu je javljala da mu ventil pritiska pravi problem, te je 3 dana kopao i cackao oko auta, mijenjao ventil i sve... dok na kraju nije fino zamijenio kompjuter, konfigurisao selespeed i rijesio problem.
Grotti 156 selespeed
Pridružio se: Čet Maj 27, 2010 12:53 pm

Re: Pomoc oko ventila pritiska-postoji li jos neki naziv i .....

Ned Jun 06, 2010 5:32 pm

Ok,znacilo bi mi i da saznam gde je taj "ventil pritiska",da odradim njega pa ako ne bude ok isao bih dalje,znaci interesuje me gde je taj mrtvi "ventil pritiska" i dali postoji jos koji naziv za njega

Povratak na “Area Servizio”