Da li neko zna gde da nadjem crvena klesta za Alfu 159 tipa Brembo al da nisu toliko skupe???? Gledao sam na netu Alfu Romeo 159 TI,ona ima crvena klesta i na njima pise belim slovima Alfa Romeo...Pomozite,pleaseeeeeeeeee
ma razmisljao sam o tome ali znas i sam da ce nalepnica da odpadne sta mislis dal postoji neka druga varijanta? AI da li to treba ofarbati nekom specijalnom farbom??
Pozdrav....
nalepnica nece da otpadne, moja stoji vec skoro 2 godine i kao da sam je juce zalepio.....mislim da je radjena od obicne bele folije, prezivela temeprature, zimu. sneg.........a moze i fora sa farbanjem podloge u belo....
Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
DogoArgentino napisao:Ofarbas ih prvo u belo... zatim prelepis nalepnicu pa ofarbas u crveno. Skines nalepnicu i eto ti crvenih kljesta sa belim natpisom
odoh malo u off, posto cu i ja da farbam kljesta skorije, samo nemogu se smislim koju boju
zlatna alfa 156 restyle, aj neke brzinske predloge, necemo spamujemo temu
btw, evo za nalepnice
viewtopic.php?f=53&t=48040
mozemo organizujemo neku grupnu izradu?
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Traju te nalepnice dugo, ja sam zalepio pre 2 godine i još se drže, prednja klješta sam pred skup ponovo farbao jel su izgulila pa sam zalepio i nove nalepnice, pozadi ništa nisam dirao.
Probacu i poslusacu Relju,da prvo ofarbam u belo pa onda u crveno! Imam jos jedan problem,logo tj znak Alfe na haubi je poceo da bledi,hteo sam da kupim nov i da zamenim al kad su mi iz Delte rekli cenu od 200 evra slogirao sam se. Da li zna neko gde moze to jeftinije da se nadje i da li moze od nekog drugog modela Alfe da se to uklopi???
Neka glupaca mi je rekla preko telefona da su toliko! A zna li ko mozda gde moze da se kupi ona folija sto sad rade po Nemackoj koja se lepi na haubi kao zastita od kamencica i td? Meni je novo auto pa ne bih zeleo da mi se hauba izgrebe kao na svim autima?
Planiram ja da kupim pakovanje od 4x tih crvenih ili mozda belih brembo za moj auto.
Prekosutra cu platiti pa ako hoces da porucim i tebi javi jer je jeftinije kada kupujes na vise komada.
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3