Ja imam gas na 2.0 sekvent. Znaci ove su kao bolje od onih NGK Platinum?
Koje su prednosti?
svećice
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
stavio sam kod caleta na cromu 1.6 ngk v-line i radi kao sat,miran i tisi motor nego ranije sa nekim opelovim
a snage kao da ima vise i potrosnju je smanjio za oko 2L plina,jer na benzin se skoro i ne vozi
bas za nuzdu
a snage kao da ima vise i potrosnju je smanjio za oko 2L plina,jer na benzin se skoro i ne vozi
bas za nuzdu
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Roki
- Garaža: Alfa Rome 155 wide 16v
E ljudi iteresuje me koja je cena za kablove i gde mogu da ih kupim u pitanju je moja Alfa 145 2.0ts 16v.
- dekideki
- Drug Član

- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
- Roki
- Garaža: Alfa Rome 155 wide 16v
- flojd
- Garaža: Giulietta 1.4 TB
EX alfa romeo 33 1.7 IE Imola
EX alfa romeo 33 1.7 IE
EX Alfa Romeo 156 1.8TS 2001g - Lokacija: Pirot
- Duke Nukem
- Garaža: 159 2.4jtdm 2006 elegance
Koja bi bila oznaka za laserline za moj auto sa plinom? Ja na NGK sajtu vidim samo originalne BKR6EKPA + PMR7A a nigde ne vidim koje bih mogao da stavim za lpg?
- dekideki
- Drug Član

- lux
- Garaža: 147 1.6 TS 77kw
Trebao bih skorije da menjam svecice ali posto planiram da ovaj auto zamenim naj dalje za dve godine da li je dobro resenje staviti CHEMPION svecice koje sam nasao u Auto Stilu po ceni od 4400 dinara.Godisnje prelazim max.13000km.DA li neko ima iskustvo sa ovim svecicama.U prodavnici mi kazu da se menjaju na 25 do 30 hiljada.Molim vas za savet.
- lux
- Alfa 156 Kacarevo
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0TS 8v
- lux
Neradi dobro zadnjih mesec dana.Kada radi na leru sav se motor
kao u ritmovima stresa.Prvo sam poceo da osecam samo kada radi na benzinu ali sada se to oseca i na plinu. Uglavnom kada je motor hladan, na leru i na niskim obrtajima.dizne i step motor cisceni pre 2 meseca.
kao u ritmovima stresa.Prvo sam poceo da osecam samo kada radi na benzinu ali sada se to oseca i na plinu. Uglavnom kada je motor hladan, na leru i na niskim obrtajima.dizne i step motor cisceni pre 2 meseca.
- Duke Nukem
- Garaža: 159 2.4jtdm 2006 elegance
To bi trebalo da se vise oseca na plinu nego na benzinu...
Probaj da pozajmis kablove od nekoga da vidis da nisu oni...
Probaj da pozajmis kablove od nekoga da vidis da nisu oni...
- lux
Pa znam da plin ne trpi losu struju a i nemam kod koga da pozajmim kablove jer kod mene u Milanovcu ako nevozis nemca ili francuza mora da nisi u vinklu a kad kazes da vozis Alfu onda si puko skroz i svi te gledaju ko vanzemaljca i prvo sto te pitaju je ,,jel skupa za odrzavenje,,.Salu na stranu ali stvarno su svecice bas dovele do kraja samim izgledom ponarociti male skoro da nemaju onu elektrodicu u sredini(ako se tako zove).
- ivdzabg
- Garaža: Alfa 147 1.6 ts 77 kw
Zovi Mass company, oni su uvoznici za NGK. Pitaj ih sta ti preporucuju. Mislim da set kosta oko 100e i menja se na 100.000 hiljada
Lepota je u ocima posmatraca.
- lux
Zvao sam Mass kod njih ful varijanta Ngk kosta oko 16000 a postoji i jeftinija varijanta za oko 90 eura. ta je cena slicna i u M Poweru i u aauto Stilu zvao sam prekljuce s tim sto u Stilu imaju i Chenpion za 4400 sa bakarnim jezgrom i menjaju se na 25-30 hiljada i kako oni kazu nisu imali do sada nikakvih reklamacija ako im je verovati.A kazem posto bih trebao da uzmem neku noviju alficu ako se sve kockice sloze ne bih bas davao tolike pare za NGK.Pa me interesuje kakav je CHEMPION.
- ivdzabg
Ulje, kocnice, motorni delovi NE TREBA STEDETI. Sve ostalo su manje-vise bitne stvari koje mozes kupiti i polovne i kineske. Onda uzmi bosnu.
- dekideki
- Drug Član

@lux: mislim da je cena takva i da ne moze nize. vec sam pisao a sad se ponavljam, dakle, radice i Champion (ako je Made in U.S.A.) i to je varijanta ako prodajes nekome kola a neces da bacas pare na svecice, ili mislis da ces da ustedis ako ih budes menjao na 20.000. na kraju ce te izaci i skuplje ako prevezes 100.000, racunica je jasna. ako planiras da vozis taj 16V 100.000, uzmi NGK i zaboravi na svecice u tom periodu. sigurno ce radom na gas trajati i duze, jer nema ostataka sagorevanja koji bi ih mozda isprljali...
*NGK Premium platinum neretko znaju da kostaju u Italiji 190-210€
izbor je samo tvoj
**licno, ne zanimaju me jeftinija resenja, sem kad su u pitanju retki izuzeci (npr. remontovane viljuske i Zastava zadnji lezajevi) koji su se pokazali bolji od originala.
*NGK Premium platinum neretko znaju da kostaju u Italiji 190-210€
izbor je samo tvoj
**licno, ne zanimaju me jeftinija resenja, sem kad su u pitanju retki izuzeci (npr. remontovane viljuske i Zastava zadnji lezajevi) koji su se pokazali bolji od originala.
- ilija156
- Garaža: alfa GT
Uzmes u Mass komaniu 4 NGK L. PLATINUM (100.000) koje idu ispod bombine a 4 stavis obicne NGK koje menjas na 20.000km to je jeftinija i naj bolja varijanta.
- ivdzabg
dekideki napisao: **licno, ne zanimaju me jeftinija resenja, sem kad su u pitanju retki izuzeci (npr. remontovane viljuske i Zastava zadnji lezajevi) koji su se pokazali bolji od originala.