Pasos????
- milosh024
- Garaža: Alfa Romeo
Moze da ima dva pasosa zato sto se jos uvek priznaje dvojno drzavljanstvo sa nekim drzavama u okruzenju 

Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
- alaza
- Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g.,
ex AR 155 2.0 16v Super '98,
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
ex AR 164 2.5td Super '96,
ex AR 164 2.0tb Super '96,
ex AR 164 2.0ts Super '98. - Lokacija: Pecinci
Nema veze da li je drzava u okruzenju ili ne, ako imas uslove mozes imati 2 pasosa srpski i skoro bilo koje druge drzave na planeti.
Nazalost :cray: tako je u Srbiji, sve se pravi da narod ispasta.
Nazalost :cray: tako je u Srbiji, sve se pravi da narod ispasta.
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Ja imam dva...i regularno na nasoj granici pokazem nas, a posle hrvatski i sve super. Deset godina ne znam sta je to viza... 
Sto se tice novog pasosa, ajd, preko veze sam dobio broj, ali sad za podizanje treba da se ceka tri sata...

Sto se tice novog pasosa, ajd, preko veze sam dobio broj, ali sad za podizanje treba da se ceka tri sata...

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- koki959
- Garaža: Alfa Romeo 2.0 TS
Pa dobro, ja tu ne vidim nista lose. Odes zivis u nekoj stranoj drzavi, oni te caste drzavljanstvom za lojalnost i rad ali zasti bi zaboravio i odrekao se svoje stare,po rodjenju drzave, koreni su ti ovde , dedovina.
- milosh024
- Garaža: Alfa Romeo
Rekao sam drzavi u okruzenju jer je to najcesci slucaj kod nas.....a naravno da ima ljudi sa dvojnim drzavljanstvom i drzava koje nisu u okruzenju, ja znam nekoliko takvih ljudi i nemaju nikakvih problema.......i naravno da nije nista lose...............recimo Madjarska nije dozvolila Madjarima u Srbiji da dobiju dvojno drzavljanstvo iako su se oni tome nadali....to je diktirano od strane EU i to je i razumljivo jer bi povecalo troskove u pojedinim drzavnim institucijama......Hrvatska je mogla da da dvojno jer nije imala EU za vratom u bliskoj buducnosti i nekim ljudima je to super doslo......
Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
- koki959
- Garaža: Alfa Romeo 2.0 TS
Pa kao sto i sam rece zdrav razum kaze, da, pametno i dobro je to a racunica, kalkulisanje, neiskrenost i stalne namestaljke kazu ne moze. Vec mi muka od slusanja evrope i njene nezdrave logike.