JTS
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Pomoc oko kupovine alfe 156 JTS, trebaju mi neke informacije oko tih motora ,mane,osetljive dizne itd, informacija o proizvodjacu dizni i licna iskustva!
Ja i ortak ne kupismo auto samo zato sto nam majstor crni nije dao zeleno svetlo za kupovinu JTS modela,kaze nije za nase gorivo?
Treba nam pomoc za konacnu odluku!
Ja i ortak ne kupismo auto samo zato sto nam majstor crni nije dao zeleno svetlo za kupovinu JTS modela,kaze nije za nase gorivo?
Treba nam pomoc za konacnu odluku!
-
GostGo
- Drug Član

Pa sta ti onda vise treba ako ti majstor reko da ga neuzimas (nista lose s ovom nisam mislio) , mada svaki majstor za noviji tip motora kod nas ce da ti kaze neuzimaj, skupo, osteljivo...bla bla...ali ce taj isti motor za 2-3 godine postati standard tako da ce ga manje vise svi raditi, odrzavati isl.
- dekideki
- Drug Član

- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
da kazem ja svoje al nemojte da me roknete... 
1. octan booster + domace gorivo (zakucaj se za jednog snabdevaca, moja preporuka OMV)
ili / i (zavisi od tebe)
2. javi se u AC Rasic, IvanT ce te rado posavetovati koje gorivo da koristis ubuduce
jeste investicija ali je ekstra isplativa i nema brige za motor
ovo je moja najveca preporuka...
pozdrav
P.S. srecna kupovina, da vas u zdravlju sluzi!!!
1. octan booster + domace gorivo (zakucaj se za jednog snabdevaca, moja preporuka OMV)
ili / i (zavisi od tebe)
2. javi se u AC Rasic, IvanT ce te rado posavetovati koje gorivo da koristis ubuduce
pozdrav
P.S. srecna kupovina, da vas u zdravlju sluzi!!!
- Dora
- honorable

- Garaža: FIAT :(
- dekideki
- Drug Član

- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
daj slike (nema izgovora)
P.S. napisah NEMOJTE al sta cu, ima nepismenih. kazu .dao dozvolu., .kad hoces.... imate po pivo obojica kad se vidimo, vazi?
ajde dosta vise, dosadni ste 
P.S. napisah NEMOJTE al sta cu, ima nepismenih. kazu .dao dozvolu., .kad hoces.... imate po pivo obojica kad se vidimo, vazi?
-
GostGo
- Drug Član

Nek je sa srecom JTS motor je strava . Nemoj da te plase majstori jer je taj motor za vecinu njih novost.OMV obqavezno,ne teraj auto do rezerve goriva uvek ga drzi na pola rezervoara.Nije bas da se cuje kao Japanac ipak je slicniji ALFINOM zvuku.Trosi manje od T>Parka.Malo majstora zna da ga radi preporucujem ti mog majstora Sinisu sa Topciderskog brda.Ja taj auto imam od juna i odusevljen sam.Jos jednom nek te sluzi lepo i uzivaj!
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Da li mozes da mi das neku tacniju adresu tog Sinise? i da li bi mogao da se odazovem na tebe samo kao preporuku posto trebamo da radimo servis, ulje,filteri,kaisevi,spaneri itd i preporuka za kupoviu delova?
Hvala puno na moralnoj podrsci, i pored svih negodovanja raznih majstora mi ga kupismo!jts2.0 napisao:Nek je sa srecom JTS motor je strava . Nemoj da te plase majstori jer je taj motor za vecinu njih novost.OMV obqavezno,ne teraj auto do rezerve goriva uvek ga drzi na pola rezervoara.Nije bas da se cuje kao Japanac ipak je slicniji ALFINOM zvuku.Trosi manje od T>Parka.Malo majstora zna da ga radi preporucujem ti mog majstora Sinisu sa Topciderskog brda.Ja taj auto imam od juna i odusevljen sam.Jos jednom nek te sluzi lepo i uzivaj!
Da li mozes da mi das neku tacniju adresu tog Sinise? i da li bi mogao da se odazovem na tebe samo kao preporuku posto trebamo da radimo servis, ulje,filteri,kaisevi,spaneri itd i preporuka za kupoviu delova?
-
GostGo
- Drug Član

Pisano je i o JTSu vise puta. Moze i za njih, ali uredjaj se jos uvek radi samo za zeljeni tip motora. Znaci poruci se uredjaj za Alfu 156 2.0 JTS i to radi. Problem je cena, koja je za sada, skoro duplo visa od cene klasicnog sekvencijalnog sistema, a u principu se koristi isti uredjaj sa novim softwerom.
Univerzalni sistemi se ocekuju u prvoj polovini ove godine, sa cenom koja ce biti ista kao i za bilo koji drugi sekvencijlni sistem.
Univerzalni sistemi se ocekuju u prvoj polovini ove godine, sa cenom koja ce biti ista kao i za bilo koji drugi sekvencijlni sistem.
- bokili156jts
- BANOVAN