Pozdrav ljudi..radim motor mom boxer-u..pa kad je vec skinut vreme je da se zameni set za kvacilo..
NOVO NIKAKO NE DOLAZI U OBZIR ---- PROBLEM NOVAC !
Lamelu cu najverovatnije nitovati (dobio sam informaciju da ferode pasu od Lade samare),druk nije nesto skup a korpa mi pravi problem.. pa da vas cujem? ? ?:)
kvacilo
- floyd030
- Garaža: alfa romeo 33 1.5i 1991g
alfa romeo 33 1.3s 1988g - Lokacija: Bor
kupi lamelu golfa 2 diesel 1500 din skoro isto kao i nitovanje,ali ovo je nova....DzOoNy napisao:Pozdrav ljudi..radim motor mom boxer-u..pa kad je vec skinut vreme je da se zameni set za kvacilo..
NOVO NIKAKO NE DOLAZI U OBZIR ---- PROBLEM NOVAC !
Lamelu cu najverovatnije nitovati (dobio sam informaciju da ferode pasu od Lade samare),druk nije nesto skup a korpa mi pravi problem.. pa da vas cujem? ? ?:)

http://s1.bitefight.rs/c.php?uid=20864" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad je struju izmisljao Tesla,ameriko sisala si vesla
- DzOoNy
- BANOVAN
- Garaža: Alfa Romeo 33 1.3 VL 91`
pase sto posto , ja sam stavio kod meneDzOoNy napisao:i to sam cuo..pogledacu..mislim da pase od dizela
- delic
- Garaža: 156 SS
Mozes da odneses u Ostruznicu da ti prenituju obloge nisu skupi i rade dobro samo pod uslovom da ti je srce lamele ok
- DzOoNy
- BANOVAN
- Garaža: Alfa Romeo 33 1.3 VL 91`
Ljudi lamela mi neji problem..KORPA me ubi..svaki staranac ili svaki prodavac polovnih auto delova ima korpu koja je ostecena..meni samo treba da mi neko kaze e ima stu i tu korpu dobru ili stavi od toga i toga..naravno ako neko zna..pozzz
- floyd030
- Garaža: alfa romeo 33 1.5i 1991g
alfa romeo 33 1.3s 1988g - Lokacija: Bor
zovi otpad u surcin ako hoces dacu ti broj covek ima sve,javi se na pmDzOoNy napisao:Ljudi lamela mi neji problem..KORPA me ubi..svaki staranac ili svaki prodavac polovnih auto delova ima korpu koja je ostecena..meni samo treba da mi neko kaze e ima stu i tu korpu dobru ili stavi od toga i toga..naravno ako neko zna..pozzz

http://s1.bitefight.rs/c.php?uid=20864" onclick="window.open(this.href);return false;