NEEE...Ti si pravio...a ja ti samo pravio drustvodekideki napisao: *plakat smo pravili cepelin i moja malenkost, niko da nas pohvali - pa reko' da se jos malo pokvarim... (moj skromni doprinos)
ZEPELINBG napisao: @Tihomirce
Dobar predlog...mislim za ove sa 1.8..klasa "Rekreativci"(moze i Cruiseri)
Mare, jako mi je drago da sam te videla, a posebno mi je drago da si bio svedok tog veličanstvenog čina: Bravo za Mariju! Bravo za pivo ( da ne kažem za TrentuQV lale napisao:
P.s- Hvala Milosu aka Trenta Tre i njegovoj lepsoj polovini na prevozu (na ludoj voznji)
Moze biti...da mi ponestalo svega...ali ono sto sam zeleo..uradio sam..i to mi je najbitnije..zato se i ne trudim da se pravdam...jer sam glavni cilj ostvario...delima...a ne recimaana156 napisao:
Zep ajd vrati onaj kilometar sat u avatar, ti si upravo 209 na sat spremao ovaj skup, nije ni čudo što ti ponestalo konja i ovaca... a vidiš ovu dvojicu za volanom, tako ćemo opet PRAVO NA ĆEVAPE
DOGOVORENO! Manje može samo moj traktor.... a tvoja izmučena ergela, ne oseća manjeZEPELINBG napisao:ana156 napisao:
A za cevape...znas...ali ti da vozis...i to samo preko 4000/min
stižemo! al moram da proverim na koliko obrtaja radi tvoja ergTihomirce napisao:Ma kakvi vas ćevapi spopali ,
ajte vamo da pojedemo Bambijevu mamu![]()
![]()
ZEPELINBG napisao: @Tihomirce
Dobar predlog...mislim za ove sa 1.8..klasa "Rekreativci"(moze i Cruiseri)
Dora napisao:Sledeći skup će da vam dodje jedan Mapet auto od celih 1.8 motora da se rekreira
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”