Ada Huja 2010 - Utisci posle skupa

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Korisnikov avatar
darko qv
Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015
Pridružio se: Pet Okt 30, 2009 10:06 am

Re: Ada Huja 2010 - Utisci posle skupa

Pon Maj 17, 2010 10:28 am

Extra je film...kako je dobra crna 75 :love: :love: :hello: ,i bordo 155 sa 16 tockovima,cija je to??Crna 75 je Kilsonova?? :love: :love: :love: :love:
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
Korisnikov avatar
Damjan156
Garaža: AR 156 2.0TS 155ks +chip tuning, +K&N filter

Chevrolet Captiva LT 2.0D AWD 150ks
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 11:04 pm

Pon Maj 17, 2010 11:18 am

Čestitke organizatorima i ljudima koji su omogućili da se skup održi :arflag :arflag :arflag

Posebno zahvalnost Lakiju (known as Spinnerson,Felnson,Donatson...) što mi je omogućio da se ipak nađem na stazi :drink

Žao mi je što nisam bio u mogućnosti da dođem ranije...da se upoznam sa nekim ljudima i vidim one koje dugo nisam...isprečila se "reka razloga" :(

Moja Alfa je na onom parkingu preko puta...a iza nje otvoren šaht,(koji ne upija vodu)
Slika

Slika

Slika

Slika

Tako da je za mene bio uspeh uopšte doći,a boga mi i ostati na stazi...(napred skoro nove Tigar Syneris,a pozadi Barum kojem sam trebao da zamenim do skupa) jer koliko god sporo ušao u krivinu meni se zadnji deo bacakao...kao RWD...toliko da sam na probnom krugu na onom pravcu (ka tribinama) zamalo izleteo... :doh:

Slika
Korisnikov avatar
ana156
Garaža: 147 1.6 TS plava metalik
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 9:57 am

Pon Maj 17, 2010 11:23 am

Dragi Alfisti,
Evo, konačno sam sredila svoje utiske, pa bih da napišem koju.... možda koju više... ne zamerite....ARCS je ipak moja kuća ;)
....tri godine sam u ARCS-u .... Ada Huja bio je prvi skup na kome sam bila.... to zadovoljstvo, vrtoglavicu od pogleda na sve te Alfe, prijem ljudi (od kojih mi je danas značajan broj u najužem krugu prijatelja, koje zovem kad mi je frka, i koji su tu kad je najlepše) mogu i sada da evociram i to jako živo.... od tada sam na najsvesrdniji i najiskreniji način podržavala klub kako sam mogla.
Ada Huja 2010... prvi je skup u čijoj sam organizaciji učestvovala... „iza kulisa“ i na samom skupu.
Neki od vas i znaju, ja se inače bavim organizacionim poslom pa mi ta vrsta aktivnosti nije strana...ali smo u organizovanju ovog skupa... nas nekolicina drhtali oko svakog detalja... usvršavali šta god se moglo, izbacivali ideje na minut ...vireli u kasu na 10 minuta.... anksioznost i zadovoljstvo su izbijali na sve strane...svaka Alfa koja je ušla kroz kapije Huje izmamila je osmeh....

Kiša....pa šta?! Da je nije bilo, ne bi smo imali to iskustvo.... ne bi ni mi, ni svi koji su tu bili osetili koliko nam je stalo...koliko nas je baš briga za vodu u cipelama.... trčali smo tamo ovamo.... nismo se žalili ni na šta ni u jednom trenutku....sad su mi samo slike u glavi naših obožavanih autića...osmeha koje smo izmenjivali u trku... novih poznanstava (kojih sam ove godine zbog obaveza stekla u najmanjem broju :( ) i sreće, brujanja motora....zagrljaja i pevanja kada je sve bilo gotovo.... i kada je bilo gotovo---nije bilo gotvo...kako ko je odlazio tako je informisao o pozicijama plavih...

FOTOGRAFIJE koje bih volela da su uslikane:
1. Interni sastanci organizacije
2. ZEP mokar do gole kože koji se smeje i maše rukama na parkingu dok pakuje Alfe
3. Miloš i ja koji u potrazi za dodatnim majicama bivamo sprečeni od opasnog psa
4. Marija Trentina koja širi majice na prodajnom pultu uz osmeh od uva do uva
5. Laki koji pričom loži sve oko sebe a i sebe
6. Saša i ja dok se dogovaramo da ga časno i pošteno smenim s vlasti kad on napusti skup
7. Nigy koji ludi na stazi
8. Gile koji sedi smoren na svadbi, i pati što nije s nama
9. Dekideki koji gleda u komp na svom poslu, a glava mu ostala na Huji
10. Panduri koji nas čekaju a mi vozimo pravolinisjki i 50km/h
......

Prijatelj, našeg kluba,Giorgio Andrian rekao mi je prošle godine ALFISTI SU ISTI SVUDA U SVETU!Nema greške ....

JEDVA ČEKAM sledeći događaj....

p.s. Oni koji se osećaju po strani....ljudi svi smo mi došli sa neke strane...dođite na Pingvin, pošaljite poziv na kafu ili za šetnju na PP ....napravite samo jedan korak da vidimo da želite da ste TU....lepše je kad nas je puno .... a da bi nas bilo moramo da uložimo ono najmanje bitno „koji dinar“ ...ebiga...takav je život

ANA 156, ona u ROZE majici
:wave:
:love:
TRUE to YOU TS
Korisnikov avatar
DushanSD
Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Pon Maj 17, 2010 11:42 am

@ana156: Svala ti je k'a Njegoseva :thumbsup: :clapping: :clapping: :clapping:
:drink
:arflag :arflag :arflag

@darko qv: Da, ona crna 75-ica sa Azevkama, to je Kilsonova machinna :D . Koja bordo 155-ica sa 16 tockovima?
FANTAZ'JA
Korisnikov avatar
Flavio
Uprava ARCS
Uprava ARCS
Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:03 pm

Pon Maj 17, 2010 11:48 am

Bordo 155 sa Fiat Coupe 16" felnama je by @vojaalfa :grin: ,mada mislim da se tipuje na tvoju 155 Dusane :grin: :arflag !!

@ana156 :clapping: :thumbsup: :arflag !!

@Dragon xtra clanak :clapping: :arflag !!
@level3 jos jednom :clapping: :arflag :clapping: !!!
nikola.alfa
Pridružio se: Sre Sep 23, 2009 4:55 pm

Pon Maj 17, 2010 11:55 am

Svaka cast za organizaciju! Zelim da se zahvalim na nagradi (besplatnom clanstvu). Isto tako zelim da se izvinim posto sam vas uz pomoc elektronskih pomagala abs,asr,vdo, itd i prosusene staze na jedvite jade (2sekunde) uspeo da vas pobedim. Vise srece sledeci put :-) .
Nikola Bukvic
Korisnikov avatar
giska
Garaža: Alfa Romeo 33 Boxer 16v. QV
Alfa Romeo 146.1.4 T.S.
Pridružio se: Uto Feb 09, 2010 3:33 pm

Pon Maj 17, 2010 12:40 pm

Svaka čast i organizatorima i svim Alfistima koji su se okupili po onakvom katasrofalnom vremenu!Ja samo nikako ne mogu da prebolim to što nisam sredio moja kola,da pokažem kako se vozi Alfa po takvoj stazi... :D :D :D Jako sam se iznervirao kad sam video kako se sporo vozi... :shock: :shock: :shock:
Masinac
Drug Član
Drug Član
Garaža: AR 166 dizlo
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 7:52 pm

Pon Maj 17, 2010 12:46 pm

giskabre napisao:Ja samo nikako ne mogu da prebolim to što nisam sredio moja kola,da pokažem kako se vozi Alfa po takvoj stazi... :D :D :D Jako sam se iznervirao kad sam video kako se sporo vozi... :shock: :shock: :shock:

Sa tribina je delovalo da svi voze jako sporo. ;)
U kolima je totalno drugi osecaj, pogotovo kad tockovi proklizavaju u svakoj krivini i na kocenju i na davanje gasa cak i na ravnim deonicama.
U svakom slucaju svaka cast svima koji su ovo omogucili.
Korisnikov avatar
Markoni147
Garaža: Ford Fiesta ST
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:22 pm

Pon Maj 17, 2010 12:50 pm

I ti si Sumaher ;) Slusao sam nekog decka, ne poznajem ga koji je sve vreme dok su ljudi vozili da me izvinete kenjao kao da je sampion formule 1 licno... Toliko mi je digao pritisak da sam morao da se pomerim... OK mozda covek i zna dobro da vozi (u sta cisto sumnjam i voleo bih da ga vidim dole na stazi), ali takve komentare i vredjanje drugih treba ostaviti za sebe... Nisu svi ni talentovani za voznju, nekoga uhvati trema, neko stedi auto, ali bitno je druzenje kroz te voznje i sticanje novih iskustava...
Korisnikov avatar
Dimce011
Garaža: 2001 Alfa Romeo 156 1.8 TS
2011 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Multiair
Pridružio se: Čet Sep 10, 2009 7:06 pm

Pon Maj 17, 2010 12:54 pm

Damjan156 napisao: Tako da je za mene bio uspeh uopšte doći,a boga mi i ostati na stazi...(napred skoro nove Tigar Syneris,a pozadi Barum kojem sam trebao da zamenim do skupa) jer koliko god sporo ušao u krivinu meni se zadnji deo bacakao...kao RWD...toliko da sam na probnom krugu na onom pravcu (ka tribinama) zamalo izleteo... :doh:
JOŠ NEKO SA SYNERISOM NAPRED!!! BRAVO BRATAC, BRAVO!!! U potpunosti znam kako ti je bilo...doduše ja sam imao Bridgestone Potenza nazad...ali su sve 4, i Tigar i Bridgestone na 40% života...
Slika
Korisnikov avatar
dejan555
Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm
Pridružio se: Pet Jun 12, 2009 8:26 pm

Pon Maj 17, 2010 1:01 pm

Markoni147 napisao:Razmisljao sam da dodjem i odvozam stazu sa karavanom, al' rekoh ipak je bolje za klub da bar jedna MiTo bude prisutna pa smo uzeli auto drugarovoj zeni :grin: Pri tom smo po povratku kuci ponizili jednog BMW E92 (coupe) 320d od SKC-a do Slavije, i dobio je obilazenje u Slaviji po spoljnjoj putanji... :grin:
A ja se baš pitao ko je to bio sa MiTom :scratch: :scratch: :scratch:
Sad znam...

Iz Kurira sam saznao i da se Sasha zove Aleksandar Aleksić :D
ana156 napisao:
FOTOGRAFIJE koje bih volela da su uslikane:
Nedostaje i zajednička slika na kojoj smo svi.
U KG smo napravili i takvu sliku na kraju skupa ...
Korisnikov avatar
Flavio
Uprava ARCS
Uprava ARCS
Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:03 pm

Pon Maj 17, 2010 1:18 pm

dejan555 napisao:Nedostaje i zajednička slika na kojoj smo svi.
U KG smo napravili i takvu sliku na kraju skupa ...
Niko te ne bi obesio da si na vreme i na licu mesta predlozio da to i uradimo :glare: .
Sledeci put budi slobodan da to predlozis i na licu mesta nas okupis da se ovekovecimo :drink :arflag :quadrifoglio :wave: !!!

Nego,mozemo li ocekivati jos neku fotku od gostiju Hondasha :beg: ???
Korisnikov avatar
Dimce011
Garaža: 2001 Alfa Romeo 156 1.8 TS
2011 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Multiair
Pridružio se: Čet Sep 10, 2009 7:06 pm

Pon Maj 17, 2010 1:28 pm

Evo i mog doprinosa, doduše totalno amateskom spravom:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Još sam ko magarac podesio na MMS rezoluciju, a imao sam 3MPixel...
A da se vidimo malo i mi 156-ičari! Pa bilo nas je najviše!
Slika
Korisnikov avatar
Tihomirce
Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:24 pm

Pon Maj 17, 2010 1:52 pm

A evo i malo statistika ;) Slika
Slika
Korisnikov avatar
darko qv
Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015
Pridružio se: Pet Okt 30, 2009 10:06 am

Pon Maj 17, 2010 3:15 pm

DushanSD napisao:@ana156: Svala ti je k'a Njegoseva :thumbsup: :clapping: :clapping: :clapping:
:drink
:arflag :arflag :arflag

@darko qv: Da, ona crna 75-ica sa Azevkama, to je Kilsonova machinna :D . Koja bordo 155-ica sa 16 tockovima?
Da,dobro kaze Flavio,na tvoju sam mislio,sad sam gledao klip i KG-a,tu se fino vidi...Extra ti je 155,bas kako treba!! :hello: :hello: :hello:
A,i 75 isto... :hello: :hello: .Bas je ovo po noci bilo vrh,a mozda je imala neku draz ova kisa....Nadam se da cemo na nekom od iducih skupova doci i nekoliko nas i CG. :drink :drink :drink
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
Korisnikov avatar
Totti QV
Garaža: Maserati 430 4v 1992 1 od 291 :)
Pridružio se: Sub Maj 15, 2010 10:20 pm

Pon Maj 17, 2010 4:29 pm

Pohvale ekipici iz kluba ARCS,za organizaciju skupa,i pohvale svim alfistima koji su i pored loseg vremena dosli na godisnjicu,iz svih delova SRBIJE pa cak iz daleke Skandinavije..Jel tako Laki?
Odlicne voznje na mokroj Huji,ali i par izletanja sa staze :grin:. druzenje sa travom i sljunkom kazu posmatraci bar 4 secunde. :) ali sa vremenom 1.01 znaci ko zna zna...i tako to. :grin: :grin:
pozdravcina svim Alfistima do novog skupa i druzenja..

Cuore Sportivo Alfa Romeo
Zauvek Alfista.
JaMaL
Garaža: 75 TS
75 TB
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:04 pm

Pon Maj 17, 2010 4:32 pm

:P

@Tihomirce

ja nisam vozio isti auto :lol: cak ni blizu... mada bih voleo da vidim snimak kompletne voznje... mada sumnjam da je neko snimao sve...
Korisnikov avatar
QV lale
Garaža: Alfe & Lancie
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:26 pm

Pon Maj 17, 2010 4:43 pm

Skup je bio odlican! Kisa je naravno dosta uticala na razvoj skupa,ali nije uspela da ga pokvari...cak sta vise...
Cestitke za to organizatorima i ljudima koji su pomogli..za stolom.. na pisti..na ulazu... Atmosfera je bila prijatna... i veoma pozitivna...
Jedino mi je krivo sto se nisam naslusao alfinih 6aka...pre ih je bilo mnogo vise.. i stvarno su nam falile alfe iz 70ih,80ih.. ali dobro..lose vreme.. imaju opravdanje ..to su ipak alfe :))
Ali opet najaci utisak na mene su ostavili
Kilson & sasha sa v6 24v ... zbog bruuuutalnog zvuka!! Kilson zbog "picikato" stanja svoje 75ice...
zatim kijanje Player-ove V6TB.... lovely sound :love:
156ica Kovalskog..
Voznja i lezanje Najdzijevog GTV-a.
Voznja momka koji se zalio na diskriminaciju...
Onaj Doberman na kog sam naleteo mislim prvi dok jos nismo znali da je miran i da voli da se mazi.... skratio mi je zivot ... :shock:
P.s- Hvala Milosu aka Trenta Tre i njegovoj lepsoj polovini na prevozu (na ludoj voznji :D )

:arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag
Slika
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pon Maj 17, 2010 5:06 pm

Tihomirce napisao:A evo i malo statistika ;) Slika
Svaka cast na statistici, bas sam razmisljao da uradim to ali nikako da sednem za komp! :thumbsup:

Btw, nekoliko dana pre skupa (transkript).... :D
kilson napisao:
Sasha napisao:Za subotu najavljuju ozbiljnu kišu, pogotovo posle podne, ja bi da pomerimo skup za nedelju dana, ako je moguće.
Nije moguce.
Iskreno, bila mi je frka zbog ove odluke a da ne pricam kada smo dosli na Huju. Bilo je jos uvek suncano i onda odjednom; sve moguce sto je moglo pasti, pade... :rotfl:
Korisnikov avatar
Tihomirce
156 1.9JTD

Pon Maj 17, 2010 5:27 pm

JaMaL napisao::P

@Tihomirce

ja nisam vozio isti auto :lol: cak ni blizu... mada bih voleo da vidim snimak kompletne voznje... mada sumnjam da je neko snimao sve...
:bye: Ja sam ovaj put samo ovo snimio :bye:
nego mi kaži koji si startni broj bijo :blush:
nikako da se setim dal smo se upoznali :doh:
Slika
Korisnikov avatar
dexxxter
Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:32 pm

Pon Maj 17, 2010 5:52 pm

@Tihomirce: Mozda ne bi bilo lose uporediti vremena onih koji su prvi izasli na potpuno mokru i barama pokrivenu stazu, i onih koji su vozili pred sam kraj, kada na stazi nije bilo ni jedne jedine bare, i tu bi se doslo do interesantnih razlika u vremenima... Neki proseci od po 10 vozaca ili tako nesto (naravno kada se odbace ekstremno losa vremena onih koji su vozili potpuno rekreativno)... :scratch:
Slika
Korisnikov avatar
Tihomirce
156 1.9JTD

Pon Maj 17, 2010 6:03 pm

Ma ono je rekreativno , samo da se vidi razlika ;)
nisu to precizni podaci :good:

PS . da nisi mislio da uvedemo posebnu klasu za ove 1.8 ,
izgleda da su van svake konkurencije hahahaha hahaha hahahaha :devil_finger: :devil_finger: :devil_finger:
Slika
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pon Maj 17, 2010 6:06 pm

Nista lakse za Tihomirceta: Izvuces koren iz kolicine kapljica na stazi, pomnozis sa indexom volje vozaca pa sve to podelis sa dubinom share na gumi pomnozenom sa pritiskom iste u bar-ima. :rotfl:

Eh da, moras podeliti podatke i na osnovu vidljivosti jer na dnevnoj svetlosti se vidi cela krivina, a nocu samo deo koji obasjavaju farovi. E sad, nisam merio kolicinu luksa jer je bilo oblacno, pa mozes uzeti unapred odredjene konstante. :rotfl:
Korisnikov avatar
Tihomirce
156 1.9JTD

Pon Maj 17, 2010 6:08 pm

A da pri tome dodamo koji sekund za ksenon farove :rotfl: :rotfl:
Slika

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”