Ovo je biser godine!Driver_GT napisao:Ja cu ovde ocigledno biti prvi koji je razocaran.. razocaran diskriminacijom. Ja sam ovaj Stefan Popov, ili ti driver_gt.. imao sam trece vreme, ljudi su to iskulirali, a sve to zato sto nisam clan alfa kluba. Jako nekorektno sa vase strane. Ako je "uslov" biti alfista tako sto cu placati godisnju clanarnu, onda ja zaista nemam komentar. Smatram sebe alfistom i covekom koji voli alfe i sa i bez kluba. Naravno, nismo tamo dosli da se takimicmo,vec druzimo, i vreme kao vreme nije toliko bitno, ali se nikako nisam osecao prijatno. Sto se samih kola tice, bilo je stvarno lepih automobila, a mene licno je najvise ipresionirala 155 sa turbom.. pozdrav svima i nadam se da ce sledeci skup biti pre svega RAVNOPRAVNIJI, a zatim i bolji
A sta ja za sebe da kazem?ZEPELINBG napisao: @DusanSD
Za voznju...NEMA NA CEMU...u bukvalnom smislu..mogu da se "vadim" na lose gume itd...ali je ocigledno da NE ZNAM!!
Ma ni ja, naucicemoZEPELINBG napisao:ali je ocigledno da NE ZNAM
Hvala & hvala!unico-re napisao:Sve pohvale za organizatore, pogotovo za voditelja...sve pohvale za dizajnere novih majica
dejan555 napisao:Svaka čadt Tihomirce na slikama,
međutim kako si ti ovo snimao
tj. gde ti je bila kamera ???
Oko vrata ili tako nešto???
Kako misliš Grobnik nije daleko?dekideki napisao:organizuju Hrvati Alfisti Grobnik, svake godine. pratite malo forum pa idite tamo.
nije daleko a staza je WOW
To ne bi bilo losedejan555 napisao:Dobro u tom smislu ... da![]()
Mada NAVAK možda nije loša ideja ...
jel to gotovo?
Player napisao:spinnerson
Pričaj koji program da puštamlevel3 napisao:
Za pola cuke ide klip na pravoj televiziji
DushanSD napisao:A sta ja za sebe da kazem?ZEPELINBG napisao: @DusanSD
Za voznju...NEMA NA CEMU...u bukvalnom smislu..mogu da se "vadim" na lose gume itd...ali je ocigledno da NE ZNAM!!
Ruku na srce stvarno lose zadnje gume (tj zadnja desna) i napred diskovi malo tanji, pa nisam hteo da silim auto. Svejedno bih izleteo sa staze da sam je kidao ali i ja ocigledno NE ZNAM.Ma ni ja, naucicemoZEPELINBG napisao:ali je ocigledno da NE ZNAM![]()
Bitno da smo se svi mi lepo proveli i dosli u velikom broju![]()
![]()
![]()
![]()
@Tihomirce: Svala Cast za slike, posebno za snimak susenja staze![]()
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”