Ada Huja 2010 - Utisci posle skupa
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Sutra svi kupite Kurir. 

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
da pomenem i lose vreme,ali uvek nesto mora da omane
bilo je dobro,ipak se ljudi druze i po losem vremenu,zao mi je sto nisam ostao duze,ubrzo posle voznje sam i otisao,noge su mi bile mokre,malo ozebo ... da ne nabrajam
imam snimak koji celo jutro hocu da postavim na you tube,al nesto nece,nije snimljeno susenje staze ali ima voznji
bilo je dobro,ipak se ljudi druze i po losem vremenu,zao mi je sto nisam ostao duze,ubrzo posle voznje sam i otisao,noge su mi bile mokre,malo ozebo ... da ne nabrajam
imam snimak koji celo jutro hocu da postavim na you tube,al nesto nece,nije snimljeno susenje staze ali ima voznji
ko na nas krene iz mesta je naje&o
Cisto da napomenem da su mapetovci imali vreme oko 1:01:30 ali ono nije izgleda zapisano... 

- Nenad
- Garaža: Alfa Romeo Giulia
ex Alfa Romeo Giulietta
ex Alfa Romeo 159 - Lokacija: Beograd
Pogledaj skroz levo gore... iza gola, vire dve 159-ke.
Iza njih stoji Igor... sa Markonijem koliko mi se čini.
Re: Ada Huja 2010 - Utisci posle skupa
Evo možeš da vidiš na ovoj slici gde smo tačno bili.dejan555 napisao:Odlične su i tvoje slike, pogotovo si moju Alfu jako lepo uslikao na startuNenad napisao:Ove slike koje sam postavio su u rezoluciji 1500x1000, pa možete kliknuti na njih kako biste ih videli u punoj rezoluciji.
![]()
![]()
![]()
Nego, gde su bile parkirane 159????
Tvoja (bivša Igorova kolko sam razumeo) i Igorova???
Uopšte nisam provalo ....
Pogledaj skroz levo gore... iza gola, vire dve 159-ke.

Iza njih stoji Igor... sa Markonijem koliko mi se čini.

- Alekre
Iznenadio sam se da je skup bio dobar uzimajuci u obzir vreme. Ne mogu da opisem koliko je onde bilo entuzijazma i ljubavi prema Alfama. Prosto se covek oseca medju svojima i sve je bilo harmonicno.
Sto se tice samo ARCS-a, nisam primetio nikakve propuste, osim sto su nekome progledali kroz prste za oranje a neke su diskvalifikovali. Imam i jos jednu primedbu:
Nije bilo oldschool Alfi osim jedne GTV!
Ostalo je vezano pre svega za samo mesto tipa prilazni put, parking bez osvetljenja i kafe u kojem su bili najgori sendvici na svetu i skupo pice
Pozdrav od Ladasa
Sto se tice samo ARCS-a, nisam primetio nikakve propuste, osim sto su nekome progledali kroz prste za oranje a neke su diskvalifikovali. Imam i jos jednu primedbu:
Nije bilo oldschool Alfi osim jedne GTV!
Ostalo je vezano pre svega za samo mesto tipa prilazni put, parking bez osvetljenja i kafe u kojem su bili najgori sendvici na svetu i skupo pice

Pozdrav od Ladasa

- Masinac
- Drug Član
- Garaža: AR 166 dizlo
Svaka cast organizatorima!!!
Meni je ovo bio prvi dolazak na skup i prva voznja po stazi.
Odusevljen sam voznjom po stazi samo sledeci put moram da se prijavim da vozim na dnevnoj svetlosti posto sam skoro corav pri vestackoj svetlosti i onom odsjaju od vode.
Zaista jedino steta zbog kise.
Dolazim na svaki sledeci skup bez greske.
Jos jednom pozdrav za sve i zaista je bilo fenomenalno biti sinoc deo ekipe.

Meni je ovo bio prvi dolazak na skup i prva voznja po stazi.
Odusevljen sam voznjom po stazi samo sledeci put moram da se prijavim da vozim na dnevnoj svetlosti posto sam skoro corav pri vestackoj svetlosti i onom odsjaju od vode.

Zaista jedino steta zbog kise.

Dolazim na svaki sledeci skup bez greske.
Jos jednom pozdrav za sve i zaista je bilo fenomenalno biti sinoc deo ekipe.

- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
Skup je bio fenomenalan!!!
Svaka Cast organizatorima, svim Alfistima, pozitivnoj atmosferi i prelepom druzenju koje ni ona kisurina nije mogla da pokvari
. To se zove Alfizam!!!
Evo mog skromnog doprinosa tj snimak ZEPELINOVE voznje
.
Vlado, hvala na voznji
Najlepsi utisak na mene ostavila je puna staza Alfi
kad smo je cistili od one vodurine, kolega @sErGiO je to ovekovecio prelepim slikama
.
Inace moja voznja na stazi nije bas za neku pohvalu (ja sam bese poslednji bio
) ali nadam se da ce biti bolje na iducim skupovima (mora biti). Ipak, najvaznije je ucestvovati
.

Svaka Cast organizatorima, svim Alfistima, pozitivnoj atmosferi i prelepom druzenju koje ni ona kisurina nije mogla da pokvari

Evo mog skromnog doprinosa tj snimak ZEPELINOVE voznje

Vlado, hvala na voznji

Najlepsi utisak na mene ostavila je puna staza Alfi

Inace moja voznja na stazi nije bas za neku pohvalu (ja sam bese poslednji bio

FANTAZ'JA
- Floyd
- Garaža: Giugiaro 156 1.9jtd
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Ajoj, odakle da pocnem 
Kao prvo, zelim da se, u ime svih nas "dodjosha sa strane", zahvalim svoj raji koja je ucestvovala u organizaciji skupa i koja nas je srdacno docekala. Takodje, hvala i svima ostalima koji su po onakvom kijametu prevalili X kilometara.
Tacno je da je vrijeme bilo bezze, mada, s druge strane, pitanje je da li bi jucerasnje iskustvo bilo posebno da je sve bilo kako treba. Kako ono kazu, "Kad ti je sve taman, a ti stavi kamicak u cipelu".
Drago mi je sto sam upoznao Kilsona, Vladu Zeppelina, Sashu Direttorea, Ljubea Kuglu & Juniora GT, a slobodno mogu da kazem da smo svi iskreno odusevljeni prijemom i generalno pozitivom koja vlada medju drustvom, pogotovo ja, kome je ovo prvi skup. Mislim da Pedju, mog prijatelja, mnogi pamte po njegovoj 156 2.5 V6 (sa skupa iz Zrenjanina cini mi se).
Sve u Svemu, sve za 10, a nadam se da ce neko uspjeti da iskopa snimak RTSa, pa da imamo cim da se zvanicno dicimo. Uzdravlje svima (uz litar one dunjevace sto je dobismo)

Kao prvo, zelim da se, u ime svih nas "dodjosha sa strane", zahvalim svoj raji koja je ucestvovala u organizaciji skupa i koja nas je srdacno docekala. Takodje, hvala i svima ostalima koji su po onakvom kijametu prevalili X kilometara.
Tacno je da je vrijeme bilo bezze, mada, s druge strane, pitanje je da li bi jucerasnje iskustvo bilo posebno da je sve bilo kako treba. Kako ono kazu, "Kad ti je sve taman, a ti stavi kamicak u cipelu".
Drago mi je sto sam upoznao Kilsona, Vladu Zeppelina, Sashu Direttorea, Ljubea Kuglu & Juniora GT, a slobodno mogu da kazem da smo svi iskreno odusevljeni prijemom i generalno pozitivom koja vlada medju drustvom, pogotovo ja, kome je ovo prvi skup. Mislim da Pedju, mog prijatelja, mnogi pamte po njegovoj 156 2.5 V6 (sa skupa iz Zrenjanina cini mi se).
Sve u Svemu, sve za 10, a nadam se da ce neko uspjeti da iskopa snimak RTSa, pa da imamo cim da se zvanicno dicimo. Uzdravlje svima (uz litar one dunjevace sto je dobismo)

- boza alfa 75
- Garaža: Alfa Romeo 75 2.0 ts i Afa Romeo 146 1.6 boxer
drugi sam u 75icama ideeemooo...bravo pope majstore za trece mesto!!!
sve je bilo extra,jedino nas je vreme poremetilo,ovi na kraju koji su vozili imali su tu srecu da izadju na vec prosusenu stazu od strane prethodnih takmicara ali dobro,na to niko nije mogao da utice...pozdrav svima!!!

- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Prvi put sam (opravdano) odsustvovao sa skupa. Cestitke sto je i po ovom vremenu bilo dobro i sto postoji energija posvecenosti Alfi!
Put jos zadugo nece biti dobar jer Adu Huju tek ceka urbanizacija i to ce doci na kraju. Put je sada jos gori jer se intezivno zida nesto na placu pre staze i kamioni su izlokali i ono malo asfalta sto je bilo.
Put jos zadugo nece biti dobar jer Adu Huju tek ceka urbanizacija i to ce doci na kraju. Put je sada jos gori jer se intezivno zida nesto na placu pre staze i kamioni su izlokali i ono malo asfalta sto je bilo.
Acqua-Olio-Benzina
- Driver_GT
- Garaža: Alfa 147
Ja cu ovde ocigledno biti prvi koji je razocaran.. razocaran diskriminacijom. Ja sam ovaj Stefan Popov, ili ti driver_gt.. imao sam trece vreme, ljudi su to iskulirali, a sve to zato sto nisam clan alfa kluba. Jako nekorektno sa vase strane. Ako je "uslov" biti alfista tako sto cu placati godisnju clanarnu, onda ja zaista nemam komentar. Smatram sebe alfistom i covekom koji voli alfe i sa i bez kluba. Naravno, nismo tamo dosli da se takimicmo,vec druzimo, i vreme kao vreme nije toliko bitno, ali se nikako nisam osecao prijatno. Sto se samih kola tice, bilo je stvarno lepih automobila, a mene licno je najvise ipresionirala 155 sa turbom.. pozdrav svima i nadam se da ce sledeci skup biti pre svega RAVNOPRAVNIJI, a zatim i bolji 
P.S. hvala bozo

P.S. hvala bozo

Poslednja izmena od Driver_GT u Ned Maj 16, 2010 3:42 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
- Zeljko155
- Garaža: 156 JTD
Koja 155 sa turbom?? 

Poslednja izmena od Zeljko155 u Ned Maj 16, 2010 3:44 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
- Driver_GT
Ispustala je cudne zvukove i zapanjila me.. a sto se zvukova tice, od GTV-a jako lep zvuk ima plava gtv, ne znam cija je..
Re: Ada Huja 2010 - Utisci posle skupa
Pardon, htetoh reci GTV sa turbinomZeljko155 napisao:Koja 155 sa turbiom??

Ispustala je cudne zvukove i zapanjila me.. a sto se zvukova tice, od GTV-a jako lep zvuk ima plava gtv, ne znam cija je..
- igorkrnic
- Drug Član
- Garaža: 2019 Stelvio Veloce 2.0AT 280ks
2020 Jeep Renegade 1.3AT 150ks
---------Ex---------
2020 Stelvio Quadrifoglio 510ks
2014 Giulietta 2.0D TCT 174ks - Lokacija: Kikinda
HM ne znam dal tripujem ili negde pise a i receno je da samo CLANOVI dobijaju nagrade, pa to je sasvim prirodna stvar aman kakva crna dikriminacija 

- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Ne znam zašto neko uvek mora da se buni oko tih rezultata kao da je trka formule1.
Naglašeno je pre početka skupa da su nagrade samo za članove kluba a vremena se pišu pa i tvoje koje stoji na 3. mestu.
Ta Ada Huja je juče koštala nešto novaca a to nije palo sa neba.
Naglašeno je pre početka skupa da su nagrade samo za članove kluba a vremena se pišu pa i tvoje koje stoji na 3. mestu.
Ta Ada Huja je juče koštala nešto novaca a to nije palo sa neba.
- Zeljko155
- Garaža: 156 JTD
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Upravo sam detaljno pretrazio sajt RTS-a i nisam nasao prilog...
Nemoguce je da niko nije snimio ? u krajnjem slucaju mogao bi neko od clanova da preuzme prilog u rts-u za arhivu kluba

Nemoguce je da niko nije snimio ? u krajnjem slucaju mogao bi neko od clanova da preuzme prilog u rts-u za arhivu kluba
- Driver_GT
Uopste se ne radi o nagradi, nisam dosao sigurno na skup da bih dobio neku nagradu, nego je ispalo lose po nas koji po vama nismo alfisti ili sta god..
- igorkrnic
- Drug Član
- Garaža: 2019 Stelvio Veloce 2.0AT 280ks
2020 Jeep Renegade 1.3AT 150ks
---------Ex---------
2020 Stelvio Quadrifoglio 510ks
2014 Giulietta 2.0D TCT 174ks - Lokacija: Kikinda
Ma jok bre tripujes, ja prvi sam zapanjen tvojim vremenom jer staza je za benzince a ti si objasnio sa dizelom, svaka cast na tome, to sto niko nije napisao topic povodom toga ne znaci da si iskuliran, postavljena je lista gde pise da si 3. i vidi se kako imas extra vreme i to sa dizelom tako da cuti i uzivaj 

- Driver_GT
Ma ok je, samo sam prokomentarisao..naravno da ne ocekujem poseban topic,vozio sam kao i svi ostali, nego samo kazem da je malo glupo ispao taj deo sinoc.. bice bolje sl godine 

- OMP
- Garaža: GP TJet
ccc 155ice jako nisko na tabeli, nisam to ocekivao od 155-ičara
trebao sam da dodjem da popravim prosek
a i volim da vozim po kisi
dobro Dule ce bar sad da se ubrza malo sa chipsom
mora da je takticki odvozao laganezi da bi bio zadnji 

trebao sam da dodjem da popravim prosek

dobro Dule ce bar sad da se ubrza malo sa chipsom

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Zar je bitno ko je bio koji ? ko je imao koje vreme ?
Zar nismo svi dosli tamo iz razloga sto volimo alfu, dobro druzenje i da steknemo nova poznanstva, iskustva ?
Sto se tice diskriminacije, ja je stvarno nisam video.. svi clanovi su maximalno pomagali svima pocevsi od saveta pa do upoznavanja... Ja nisam clan ali sam se juce osecao kao u krugu svoje familije i ako 90% tih ljudi vidim prvi put u zivotu.. a to je mnogo bitnije od bilo koje nagrade...
Bio neko svestan ili ne, sve to tamo kosta, od zakupa huje do izrade nalepnica, majica... sve to neko treba da plati, organizuje... dok smo mi dosli samo na gotovo.. i treba da budemo zahvalni klubu na organizovanju skupa i jednoj prelepo provedenoj suboti...
Zar nismo svi dosli tamo iz razloga sto volimo alfu, dobro druzenje i da steknemo nova poznanstva, iskustva ?
Sto se tice diskriminacije, ja je stvarno nisam video.. svi clanovi su maximalno pomagali svima pocevsi od saveta pa do upoznavanja... Ja nisam clan ali sam se juce osecao kao u krugu svoje familije i ako 90% tih ljudi vidim prvi put u zivotu.. a to je mnogo bitnije od bilo koje nagrade...
Bio neko svestan ili ne, sve to tamo kosta, od zakupa huje do izrade nalepnica, majica... sve to neko treba da plati, organizuje... dok smo mi dosli samo na gotovo.. i treba da budemo zahvalni klubu na organizovanju skupa i jednoj prelepo provedenoj suboti...
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Sve je bilo vrhunski i opet smo pokazali dasmo jaci od svega pa cak i od onakve kise , vodep o stazi ... Najveci utisak na mene je ostavila Lakijeva 75-ica kao i njegova voznja po stazi , pogotovo kada smo susili stazu ... Svaka cast svima koji su dosli i pokazali koliko je alfizam jak virus !!! Sem toga drago mi je sto sam upoznao mnogo dobrih ljudi ....
I po meni apsolutni pobednik i zvezda veceri je DusanSD - nas drugar Dule iz Smedereva koji je najveci pobednik !!!!
Laki je juce kao i svaki put briljirao kao voditelj i koliko sam uspeo da cujem , dobio neke zanimljive ponude od RTS-a da ode u javni servis
I sto je najbitnije , imao sam voznju sa Nenadovom 159 (ex-igorkrnica) i mogu samo reci da je onaj auto ide kao prokleto dobro ...

I po meni apsolutni pobednik i zvezda veceri je DusanSD - nas drugar Dule iz Smedereva koji je najveci pobednik !!!!
Laki je juce kao i svaki put briljirao kao voditelj i koliko sam uspeo da cujem , dobio neke zanimljive ponude od RTS-a da ode u javni servis

I sto je najbitnije , imao sam voznju sa Nenadovom 159 (ex-igorkrnica) i mogu samo reci da je onaj auto ide kao prokleto dobro ...
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Staza uopšte nije za Benzince nego za karting. Dizeli uvek imaju prednost na ovakvoj stazi zbog obrtnog momenta. Na stazi pobedjuje disiplina i preciznost a ne 300 konja. Normalno i iskustvo na stazi koje nema većina, zato je to revija i druženje..
Mapet autu je falilo jedno 30 konja i malo bolje gume da se ne vozamo kao na praćki ili lastišu po krivinama ali to je rodjen auto za tu stazu, mali i okretan a prednost mu je upravo nedostatak konja, i pored punog gasa nema šanse da dodješ u krivinu prevelikom brzinom
Vozač je bio disciplinovan i napravio samo jednu grešku i to je to vreme 
Laki me je izokretao još mi oči kolutaju, mokra staza i previše konja, ono treba održati na toj stazi...
Mapet autu je falilo jedno 30 konja i malo bolje gume da se ne vozamo kao na praćki ili lastišu po krivinama ali to je rodjen auto za tu stazu, mali i okretan a prednost mu je upravo nedostatak konja, i pored punog gasa nema šanse da dodješ u krivinu prevelikom brzinom

Laki me je izokretao još mi oči kolutaju, mokra staza i previše konja, ono treba održati na toj stazi...
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”