Primetio sam da su mi se posle zime na Alfi pojavile neke sitne crne tacke u donjem delu vrata sa obe strane,koje ni ribanje sundjerom i smrk u perionici ne mogu sa skinu,jedino ako ih bas ogrebem noktima...Probao sam sa cetkom,ali ni to ne deluje,a plasim se da jace cetkam,da ne skinem lak,sta mi predlazete kao resenje problema?
Kontam da mi treba nesto slicno onom spreju za bube,da naspricam,pustim malo da se to omeksa i da obrisem,ali sta tacno?
Moguce da si presao preko sloja novog asfalta sto je NS vrlo moguce jer stalno nesto krpe, to jedino mozes benzinom ili razredjivacem da skines ali budi jako oprezan da ne skines i lak.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
To su tackice od asfalta...vrlo smarajuca stvar i teska za ciscenje. Najbolje je preci razblazenim razredjivacem, a onda odmah ispolirati.
Nekad nije lose imati crni auto
Samo povedi racuna oko razredjivaca, nikako nemoj na nitro bazi jer ces verovatno i farbu da ostetis!!!! Obavezno,ako uzimas razredjivac, da bude uljani.
Medicinski benzin ne bi smeo da napravi nikakava ostecenja na laku... ali kao sto rece kolega, spremi krpu i nakon trljanja odmah prebrisi ili isperi to...
Mozda bi pomogao i razredjeni alkohol 50% - 50%
ZNAM MILION PRIMERA GDE SU LJUDI PRODALI NJIVU I KUPILI AUDI, PASAT, BMW ILI MERCEDES... ALI NIKADA NISAM CUO DA JE NEKO PRODAO NJIVU I KUPIO ALFU...
ako su fleke od bitumena tj novog asfalta onda je najbolje benzinom i to obicnim(za medicinski ne znam nisam probao), najbezbedniji je po farbu tj ne skida je uopste a lako razredjuje bitumen
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji