Ja bio danas.... Mozda odem ponovo da odgledam finale
Sve u svemu nije lose...Malo je padala kisica ali nije strasno..Krivo mi je sto nije dosla ala tj. alfa 75, ali ostali su pokazali sta znaju.
Napravio sam neku slikicu, fonom, tako da nisu nesto ali posle ponedeljka bice boljih kada izadju iz aparata
ma nista posebno, meni realno jako dosadna disciplina za gledanje, zanimljivo prvih 15min dok ne vidis sve automobile i svakog kako tera a i zanimljiva je zavrsnica tj final 6-8, sve ostalo dosadno, i one snajke sto su prale onog bmw-a nisu bile lose da nije bilo malo trkaca i tjunera sa kruga da se ubere koji aber i razmeni koja reč smorio bih se samo tako
od automobila i vozaca moj favorit od pocetka je bio grk sa korolom, obozavam taj auto i predprosle godine sam navijao za njega i Dzaspera Spama u istom autu, automobili su bruka i kako idu i kako se cuju italijani sa 3 bmw-a takodje odlični, kako automobili tako i voznja kao i slovak sa bordom m3-jkom
Boki me malo razocarao, nije to ta voznja ali dobro nov auto i uvozavanje, onaj momak iz NS sa crvenom kockicom me je prijatno iznenadio kao i publiku, prosao bolje od Bokija ali vidi se da je imao tremu i nema iskustva u napetim situacijama od Nikolet sam ocekivao vise, auto mi je iskreno odvratan kao izgleda i ne deluje nesto dobar za voznju, bar iz mog ugla, kao da se muci da ga natera u klizanje ali je profi odradjen i verovatno velike pare spucane ali sa kockicom me je odusevljavala kao je klizala ranije
to je to bilo je jos par zapazenih vozaca i kola ali se i ne secam svih, pobednik Dunev je skroz nezapazeno dosao do finala i nisam ocekivao pobedu ali jbg izgleda da su smirena i precizna voznja bili dobitna kombinacija, grk je malo bio drcniji pa se okrenuo, sve u svemu najbolja je bila voznja za 3. mesto izmedju Paganija i slovaka, brzo i ostro bas se tesno vozili u nakim situacijama i na par cm
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Pozdrav,
ovo mi je drugi drif koji sam gledao.
Jeste malo dosadno naspram trke motora, ali to je drift.
Ja sam navijao za onu snajku u BMW z4 (valjda), posle je ispala.
Najbolje je bilo kad su se takmicili Hrvat (na njegovom BMW je bila reklama za BURN napitak) i ona zver od BMW sa 4 izduva koja je kidala sto se snage tice.
Lepo vreme, lepi automobili, zaista lepo.
Naravno prvih 10 minuta adrenalin cepa posle samo cekas ko ce kome branik da otkine :p .
Sve pohvale za organizaciju!
Nikolett....
Ja nisam isao juce...bice ponovo sledece godine
Prosle godine sam propustio, gledao predprosle i "snajka" je bar po meni bolje przila u staroj kocki nego u ovom spejs satlu od bmw-a, ko zna..videcemo je sledece godine...
slazem se da je bolje terala kocku nego z4, jeste ovo dobar auto i velike pare su ulozene ali kao da nije to sve setovano kako treba , cini mi se kao da se muci da ga natera u slajd, ne vozi ga onako tecno kao kocku ali ko zna, nisam nesto strucan da ocenjujem ovu disciplinu, ali nebitan je auto nikolet je dobra
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji