Koliko trosi JTD?
Pa ja sam i hteo da kupim benzinca, ali je dizelas bio kompromis koji sam morao da napravim sa ocem koji je zalegao pare za auto, tako da ne moze sve u zivotu da bude bas onako kako covek zeli, ali kako god, ja sam presrecan sto svaki dan mogu da gledam u svoj auto, bio on cadjo ili benzinjara!
"...owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass if they genuinely want to know what it is that differentiates a car from a toaster or a washing machine" by Jeremy Clarckson (da je srbin zvao bi se Jeremija)
- Bogdan156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-jet
Opet pocinjemo pricu o tome. Slozili smo se prosli put da se ukusi razlikuju. Ja sam JTD odabrao zbog Nm i ne verujem da cu moci nazad na atmo-motor u skorije vreme..
- Dimce011
- Garaža: 2001 Alfa Romeo 156 1.8 TS
2011 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Multiair - Lokacija: Beograd
Pa drugari, sve nove Alfe benzinjare su Turbo!!! Sa obrtnim momentom i cavalima!!!
Sada više nema smisla da neko pominje da novi dizelaši idu kao benzinci...što je omiljena opaska vagenaša...sa malim prećutavanjem DA IMAJU TURBINU KO POLA BENZINKSOG MOTORA!
Tako da samo skupite parice, sačekate da Giuliette devalviraju i opskribite sebe sa "malenim" turbo benzincem, od samo 1.4L i 170 konja ili ako baš volite Nm, onda 1.75L sa 235 konjića...preko toga na prednjoj osovini postaje malo zeznuto...
Sada više nema smisla da neko pominje da novi dizelaši idu kao benzinci...što je omiljena opaska vagenaša...sa malim prećutavanjem DA IMAJU TURBINU KO POLA BENZINKSOG MOTORA!

Tako da samo skupite parice, sačekate da Giuliette devalviraju i opskribite sebe sa "malenim" turbo benzincem, od samo 1.4L i 170 konja ili ako baš volite Nm, onda 1.75L sa 235 konjića...preko toga na prednjoj osovini postaje malo zeznuto...