Koliko trosi JTD?

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
motion
Pridružio se: Ned Nov 23, 2008 11:55 am

Re: Koliko trosi JTD?

Sub Maj 08, 2010 6:07 pm

Pa ja sam i hteo da kupim benzinca, ali je dizelas bio kompromis koji sam morao da napravim sa ocem koji je zalegao pare za auto, tako da ne moze sve u zivotu da bude bas onako kako covek zeli, ali kako god, ja sam presrecan sto svaki dan mogu da gledam u svoj auto, bio on cadjo ili benzinjara!
"...owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass if they genuinely want to know what it is that differentiates a car from a toaster or a washing machine" by Jeremy Clarckson (da je srbin zvao bi se Jeremija)
Bogdan156
Garaža: Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-jet
Pridružio se: Sub Jun 13, 2009 9:18 am

Sub Maj 08, 2010 7:14 pm

Opet pocinjemo pricu o tome. Slozili smo se prosli put da se ukusi razlikuju. Ja sam JTD odabrao zbog Nm i ne verujem da cu moci nazad na atmo-motor u skorije vreme..
Korisnikov avatar
Dimce011
Garaža: 2001 Alfa Romeo 156 1.8 TS
2011 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Multiair
Pridružio se: Čet Sep 10, 2009 7:06 pm

Ned Maj 09, 2010 12:27 am

Pa drugari, sve nove Alfe benzinjare su Turbo!!! Sa obrtnim momentom i cavalima!!!

Sada više nema smisla da neko pominje da novi dizelaši idu kao benzinci...što je omiljena opaska vagenaša...sa malim prećutavanjem DA IMAJU TURBINU KO POLA BENZINKSOG MOTORA! :)

Tako da samo skupite parice, sačekate da Giuliette devalviraju i opskribite sebe sa "malenim" turbo benzincem, od samo 1.4L i 170 konja ili ako baš volite Nm, onda 1.75L sa 235 konjića...preko toga na prednjoj osovini postaje malo zeznuto...
Slika

Povratak na “Cafeteria da Romeo”