Ozb... ?dejan91ru napisao:pa od sad kad registrujes auto ne pise ti broj motora u saobracajnoj vise,a od jula vec taj zakon skroz stupa na snagu...
dejan91ru napisao:video sam to,ali to mi ne znaci bas nesto puno,msm oko carinjenje itd mi nista ne treba jer se sad motori ne vode u saobracajnu...ali zanima me sta bi trebalo da se izmenja oko ubacivanja tog motora,za kompjuter znam,tabla je ista samo je ona 260 gravirana,posto je moja isto superka,e sad oko motora i menjaca je postoji problem neki i kakve su prepravke oko ubacivanja i hoce biti problema oko elektronike,hoce morati kompletna instalacija da se menja i sve to...hvala unapred
Raspitaj se kod Mise.dejan91ru napisao:znaci tesko ga je naci u dobrom stanju? hmmm ok hvala na savetima u svakom slucaju
Hajde pitaj sta te jos intresuje posto sam ti rekao vec dosta stvari.dejan91ru napisao:kako me nece ta azdaja interesovatito mi je jedan od omiljenih motora,imao sam 2.0ts pa 3.0v6 24v pa opet sad 2.0ts i voleo bi da ubacim u ovaj auto 2.0 v6 tb hvala ti na informacijama
Tb pali na 2500 obrtaja ali je od 3000 zverka.alaza napisao:Malo mi je mnogo to da na 3000 obrtaja pali turbinu. Meni ja palila na 2300. A sve ostalo sto si napisao u vezi turbaljke se u potpunosti slazem