Alfa 147 poklopac airbaga na instr. tabli

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
Korisnikov avatar
matotalno
Pridružio se: Uto Jun 23, 2009 9:59 pm

Alfa 147 poklopac airbaga na instr. tabli

Pon Apr 26, 2010 10:27 pm

Drugari,polomio sam nosace poklopca airbaga na instrument tabli :banghead: ,pritisnuo sam malo jace dok sam cistio tablu i pukli su prosto ne verujem kako su krhki verovatno zbog lakseg odbacivanja poklopca.Da li neko zna gde bih mogao da nadjem ove bele nosace koji su iz dva dela,na slici je deo na tabli dok je drugi deo na samom poklopcu :confused:

Slika
Leopard
Garaža: Alfa 147 TS 1.6
Alfa 147 TS 2.0
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 8:21 pm

Re: Alfa 147 poklopac airbaga na instr. tabli

Uto Apr 27, 2010 7:06 pm

U ovlaštenom servisu, i to što si rekao oni su krhki da bi se poklopac odvojio u pravom smijeru, prvo donja pa zatim gornja strana. Ne pokusavaj stavljati obične zakačke mada one odgovaraju od raznih vozila jer u tom slučaju suvozač bi mogao dobiti poklopac u glavu što bi za posljedicu imalo teške ozljede.

Pozdrav i nadam se da sam pomogao.
Korisnikov avatar
Neewbie
Garaža: AR 147 Selespeed '01
Pridružio se: Sub Feb 14, 2009 4:32 pm

Uto Apr 27, 2010 7:29 pm

Ja sam to skoro menjao...Nije nikakav problem ali je JAaKO pipavo...A nasao sam ih u Still-u u Dimitrija Tucovica, bili su oko 450 dinara komad! :banghead:
Znaci zovi njih ili Deltu, mislim da jos ima...
Pozdrav i srecno! :arflag
Korisnikov avatar
matotalno
Pridružio se: Uto Jun 23, 2009 9:59 pm

Uto Apr 27, 2010 10:49 pm

Hvala drugari,sad mi je lakse.Pokusacu u Auto Stilu prvo pa onda ako bas moram u Deltu,bitno je da mogu da se nadju odgovarajuci drzaci koji ce zadrzati funkciju airbaga. :gitara

:arflag

Povratak na “Area Servizio”