Skoro sve sto si rekao da treba napisati vec postoji na gornjem linku. Ako imas ideja sta jos dodati, slobodno napisi i posalji - ono sto ce unaprediti koriscenje foruma cemo dopisati.

Mique napisao:Ne znam koliko se ovo tice funkcionalnosti ali jedna stvar me ovde iritira...Zasto se skoro svakom novom korisniku preti da ce biti banovan i sl, ili se doceka na noz ako je coveku auto u nekom tuning styling fazonu.Zar je tesko napraviti neki help meni kada se neko registruje a ne da se svi prave pametni i uce lepom ponasanju pa kao u fazonu predstavi se i sl.Razumem ja i vidim sam gomilu pacijenta koji pitaju gluposti i samo dodju ovde po neki savet i sl.Ali ipak ima mnogo njih koji se ne snadju u startu i koji takodje imaju problem oko ubacivanja slika.Jbg,nismo svi pametni.Znaci jedan Help meni ili pravila ponasanja i kucni red na forumu koji se odmah pojavljuje cim se registruje bi bio od velike koristi svima,a ne da se desavaju neke neprijatne situacije.Jer dok sve to oni pronadju i provale gde se sve nalazi problemi.
Radi se na tome. Problem kod nekih popravki je sto su specificne za taj model pa je pitanje da li da ih pakujemo u jednu temu ili ostavljamo u podforumima...starac vujadin napisao:Mislim da bi trebalo malo da se presloze neke teme koje su se smestile na neodgovarajuca mesta. Ocigledno da postoji preklapanje kod tri celne "Servizio...", "Squadra Corse" i teme za pojedini auto, recimo "156"...Narocito se saveti za popravku svuda pojavljuju...
Isti problem postoji i kod "Alfa Romeo club" i "Cafeteria..."
Samo admin sa manjkom pola glave neće dozvoliti gugletu da "vršlja" tako da je predlog da se uvrsti pretraga preko gugleta vrlo dobar za sve koji imaju malo resursa. Google ne manjka sa resusrsima a drži ceo forum u kešu...dejan555 napisao:Šanse su 100% ako forum ne dozvoljava google bootu da vršlja.
Code: Obeleži sve
[youtube]pf-NiP41Gzg[/youtube]