Gremlini nad gremlinima u 164
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
I???Kako se cini??Sve je o.k??
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- gaston
- Garaža: EX.....164/156 2+2=4.0
147 Mjet 260 HP +Djulieta 2.0 170 HP - Lokacija: Belgrade
za prvih 100 km sve ok naravno , pa zamenjeno je sve sem bloka glave i klipova , stvarno treba da je rastresen blok od prethodnih vibracija da se pojavi ponovo , ipak je aluminijum aluminijum .
http://www.youtube.com/watch?v=Pf0JT4jsR9Y" onclick="window.open(this.href);return false;
- deja 91
- Garaža: 145 1.6ts
izvinite sto nije tema o majstorima ali moram da se ubacim. odem juce kod majstore da pitam za ugradnju plina, otvorim mu haubu i on pocne: ovo je turbo motor mora da se spusta rezervoar za 5cm i ko zna sta je jos hteo da kaze al' sam na vreme pobegao..auto je alfa romeo 145 1.6ts a majstor svakodnevno radi plin i mehaniku. sta da kazem jadni ljudi u smederevu..
- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
deja 91 napisao:izvinite sto nije tema o majstorima ali moram da se ubacim. odem juce kod majstore da pitam za ugradnju plina, otvorim mu haubu i on pocne: ovo je turbo motor mora da se spusta rezervoar za 5cm i ko zna sta je jos hteo da kaze al' sam na vreme pobegao..auto je alfa romeo 145 1.6ts a majstor svakodnevno radi plin i mehaniku. sta da kazem jadni ljudi u smederevu..

FANTAZ'JA