trazim:gumice zadnje balang stangle

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
Korisnikov avatar
boza alfa 75
Garaža: Alfa Romeo 75 2.0 ts i Afa Romeo 146 1.6 boxer
Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 7:12 pm

trazim:gumice zadnje balang stangle

Uto Apr 13, 2010 7:29 pm

hvale mi dve gumice zadnje balang stangle,imam dve centralne one najvece,hvale mi 2 sa strane sto idu i dva donja silen bloka viljuski...ako ih neko ima ili zna gde mogu da ih pronadjem bio bi mi od velike koristi...hvala unapred!!! Dva silen bloka gornja sam kupio ali donjih nigde nema,jedina solucija je da ih narucim iz madjarske ali je cena 4200din po komadu sto je skoro 3x skuplje nego sto bi inace kostalo kod nas
Korisnikov avatar
ljube-kugla
Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 8:10 pm

Re: trazim:gumice zadnje balang stangle

Čet Apr 15, 2010 7:10 am

cek jel tebi fale oni sto dodju na kraj balans stangle u uske sto idu na de dion ili ti trebaju one gumene sajbne sto idu na de dion i drzi viljuskicu sto je produzetak balans stangle

ako su na balans stangli na krajevima,to onda uzmes od jugovog ramena silen blok sto ide u rame useces ga na pola i uguras polutke u balans stanglu i na sraf ili ako je skinuta u stegu uguras cauru,a i sajbne mozes isto tako da je preseces na pola i stavis te od juga-keca od ramena

trebalo bi da ima po zastavinim prodavnicama ili donesi kod mene sta ti treba pa da napravimo
ko na nas krene iz mesta je naje&o
Korisnikov avatar
boza alfa 75
Garaža: Alfa Romeo 75 2.0 ts i Afa Romeo 146 1.6 boxer
Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 7:12 pm

Re: trazim:gumice zadnje balang stangle

Pet Apr 16, 2010 11:20 pm

nasao sam u auto stilu sve ljube...auto je kod deshe gore u servisu radi se,sutra idem da ga pokupim,nasao sam spone,gumice i sve ostalo...videcemo se jedan dan ovako da vidis auto kako su namestili sve...hvala na infu! :drink

Povratak na “Area Servizio”