U cetvrtak uvece ispred ovog izloga 159 tablice kg 100-000 mislim da je spominjana ovde na forumu.DogoArgentino napisao:
Nismo se razumeli ja pricam za ovu iz K.Mitrovice .starac vujadin napisao:Milose, ako prica o NS Alfi, taj covek mnogo baronise i nije mu za verovati.
Ja, naravno, jesam pitaostarac vujadin napisao:Ovi u salonu je zovu "8c"...Inace, ima nekih Alfa Romeo accesories...nisam pitao da li se prodaju.
Isti slučaj. Kad sam onomad pročitao da neće doći Alfe nisam dalje ni pratiospeedfreak968 napisao:Auuuuuuuuuu.... tako mi i treba kada nisam pratio zbivanja... Posle one informacije da nema nishta od Italijana, razocharan, odustao sam od dolaska... A vidi sad ovaj preokret... e jbmo mi pas... 6c 2300 superleggera, pa 6c 1750 Zagato... uff... pa spider, pa 1900 sprint.... e roknucu se keve mi... Svaka chast na hrabrosti vlasnika da ih doveze ovde, koliko ja mogu onako odakativno da izrachunam, po kretanju cena na aukcijama samo ove dve 6c Alfe vrede oko 2-2.5 miliona jura... Kapa dole... A koji je bilmez uspeo da srushi parking sat na spider? Uzas... Hvala na slikama...
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”