Napomenucu da auto super vuce,ne dimi i sl.,ne trosi vodu,oba crijeva za vodu su vruca i meka,u ulju nema vode,niti u boci za vodu ima tragova ulja.
Plasim se da mu nije ostecen dihtung glave,ali nije pomijesao vodu i ulje

Hvala na odgovorima

pa da... zato crkavaju varijatori novog tipa i zato moras da menjas celu viljusku a ne samo gumice... zato sto fabrika zeli da ti prodjes sto jeftinije... i tvoji interesi su im na prvom mestu... zato 1.5 tonu gvozdja i plastike placas 50x vishe nego sto kosta da se napravi... da...to je valjda i napravljeno da se zaglevi
otvoren kad propadne jer je daleko manja šteta.
982026 napisao:Moje misljenje je da je termostat zaglavio na zatvorenoj poziciji, jer ako ne pada temp ni kada vent radi, onda rashladna tecnost ni cirkulise na relaciji motor-hladnjak.
Jel proverio on osigurac za ventilator, mislim da je on od 20A??? Ili bese ima dva osiguraca za ventilatorSCHUMACHER napisao:Ciao ragazzi,imam jedan problem:Dao sam mojima auto da podju na put,na kom je auto naglo digao temperaturu i prokuvao...Kad su stigli,auto su poveli kod nekog elektricara koji je zakljucio da je u pitanju "termo-davac" i spojio ventilator direktno na akomulator,ali uprkos tome auto i dalje dize temperaturu,da li je moguce da je ipak termostat u pitanju (iako sam cuo da Alfe ne mogu da "prokuvaju" kad zakaze termostat jer ostane otvoren)
Ili je ostao vazduh negde u sistemu, i to debelo...dejan555 napisao:Zanimljivo da ne radi ni grejanje ....
ili pumpa ili nema vode uopšte.
Pa trebalo bi da je tako...dejan555 napisao:Da je termostat zatvoren duvao bi vruće unutra.