Alfa vs ostali u srbiji
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Da ne bi spamali temu 1.8 ts vs 1.9 jtd, a pocela je da se razvija lepa prica, odlucih da napravim postic gde mozemo da je nastavimo...
sta god ljudi mislili, alfa je u srbiji vise nego pozeljna.. 80% ljudi koje znam kaze "alfa je prelepa, brza, odlicni motori, sve naj naj... ali.. ne bih se usudio da je uzmem..." dok je za ostatak to demonski auto koji trosi 124 l na 100 km, registracija je 800 eur i druge budalastine... kod nas je narod generalno nepismen i gleda samo pravo...
Sto se tice kupovine, slazem se da bi mnogo njih pre uzelo drugi auto da je finansisko stanje bolje u drzavi..
Recimo, ja se ni trenutka nisam dvoumio kada sam odlucio da kupujem auto.. bilo je to alfa i kraj price.. i ako svi oko mene pricaju uzmi pezo 307, golfa IV....
Evo, bas sam pre neki dan gledao cisto onako sta se jos moze uzeti sve za recimo 5000 eur... i ni jedan auto se ne moze meriti sa alfom.. pocevsi od lepote pa sve do dodatne opreme...
sta god ljudi mislili, alfa je u srbiji vise nego pozeljna.. 80% ljudi koje znam kaze "alfa je prelepa, brza, odlicni motori, sve naj naj... ali.. ne bih se usudio da je uzmem..." dok je za ostatak to demonski auto koji trosi 124 l na 100 km, registracija je 800 eur i druge budalastine... kod nas je narod generalno nepismen i gleda samo pravo...
Sto se tice kupovine, slazem se da bi mnogo njih pre uzelo drugi auto da je finansisko stanje bolje u drzavi..
Recimo, ja se ni trenutka nisam dvoumio kada sam odlucio da kupujem auto.. bilo je to alfa i kraj price.. i ako svi oko mene pricaju uzmi pezo 307, golfa IV....
Evo, bas sam pre neki dan gledao cisto onako sta se jos moze uzeti sve za recimo 5000 eur... i ni jedan auto se ne moze meriti sa alfom.. pocevsi od lepote pa sve do dodatne opreme...
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Sve si vec rekao, dalji komentar je suvisan.

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Bogdan156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-jet
Mislim da najvise beze zbog trapove, pogotovu na 156/147/166. Znam da je mojoj to jedini problem koji je ikada imala, ali ja imam sportpaket. :/
- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
Ma i svecice od 150 evrica i taj famozni varijator za koji niko nezna sta je.
Posle toga tesko je da se vratis u pricu i ubedis coveka da nije u pravu.Ja imam razradjenu taktiku pa mu samo kazem sedi i probaj.E,tek onda i oni najtvrdoglaviji popuste
A meni onda duplo lepo
Posle toga tesko je da se vratis u pricu i ubedis coveka da nije u pravu.Ja imam razradjenu taktiku pa mu samo kazem sedi i probaj.E,tek onda i oni najtvrdoglaviji popuste

A meni onda duplo lepo

- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Nedao bog da im dam da probaju 156 V6 nebi hi vise isterao iz nje.

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
Kad sam kupio auto otisao sam u servis da ga servisiram i pitam glavnog majstora sta misli,inace ljubitelja vw,a on kaze-ne pitaj me nece ti se svideti sta mislim,a onda je naravno probao auto i bilo je-u jee 

- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
opsti utisak skoro svih koje poznajem, a koji su se malo vise vozili napolje (i kod nas), a vole kola i gledaju ista je da:
nigde nema toliko Alfi kao kod nas.
u Beogradu nema sanse da ne naletis na neku, dok ces napolje pre da naletis na juniorku nego na 155/6/9...
ovo je cinjenica.
svaki dalji komentar Srbi Alfe no no i slicno pada u vodu. 90% vozaca Alfi su ih uzeli bas zato sto su na dobrom glasu. ja sam prvi od njih, a virus sam vukao od ranije. prelezao sam ga na nogama davne 1994 (155 2.0 8V), ali je ostao u krvi za ceo zivot.
nigde nema toliko Alfi kao kod nas.
u Beogradu nema sanse da ne naletis na neku, dok ces napolje pre da naletis na juniorku nego na 155/6/9...
ovo je cinjenica.

svaki dalji komentar Srbi Alfe no no i slicno pada u vodu. 90% vozaca Alfi su ih uzeli bas zato sto su na dobrom glasu. ja sam prvi od njih, a virus sam vukao od ranije. prelezao sam ga na nogama davne 1994 (155 2.0 8V), ali je ostao u krvi za ceo zivot.
- alaza
- Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g.,
ex AR 155 2.0 16v Super '98,
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
ex AR 164 2.5td Super '96,
ex AR 164 2.0tb Super '96,
ex AR 164 2.0ts Super '98. - Lokacija: Pecinci
Re: Alfa vs ostali u srbiji

Tija bakcili, svi gi ja potepam,znaš kako? Prvo si progutam jednu kocku šeker,pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zaćoravim, pa kad si ne znaju kude će,tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi.
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ja merkam neki kombi sa alfinim znakom,nalazio sam ali su stari u proseku oko 30.god
sadasnji iveko rival je nekad bio alfa
sadasnji iveko rival je nekad bio alfa
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- milosh024
- Garaža: Alfa Romeo
Opet se otvorila beskonacna prica po ko zna koji put......neko je nedavno na forumu rekao sta te biga sta drugi kazu, ako se tebi svidja i imas love, zelje, i ostalog da je vozis koga briga vise.......i mene neki gledaju kao ludaka, drugi mi zavide potajno, treci kazu da sam budala jer imam preduslove da vozim mnogo rentabilnije aute bar sto se tice servisa.....a meni drago da vozim Alfu i ne interesuje me koliko je odrzavanje za druge aute nego da skrpim da svoj auto odrzavam kako treba......i da, prodajem je, da bi kupio noviju Alfu i bas me briga sto ljudi kazu da je skupa u odnosu na ponudu. I necu da objasnjavam sta je varijator i sta moj auto pruza, zbog cega je skuplji i odrzavaniji. Ako neko to shvati i bude je zeleo kupice je. U Srbiji ima Alfi jer se dovoze krsevi pa za male novce moze da se uzme auto vise klase, auto sa stilom koji u 99 posto slucajeva pruza vise od onoga sto mogu da uzmu od ostalih u ponudi za te pare. A ne zato sto je Srbija puna Alfista......Grcka je puna Alfi, Madjari su prosle godine usli u Ginisovu knjigu rekorda u Komaromu zbog cini mi se najvise Alfi na nekom prijavljenom skupu do sada.........
poenta je da je bitno da se tebi svidja, sve ostalo je bez veze, paralele su bez veze, poredjenje je bez veze, beskonacna odbrana kod ljudi koji nikada nece shvatiti to "nesto" je bez veze........
U Srbiji mnogi nemaju sta da jedu, oni koji imaju stalni posao se smatraju srecnicima, i u takvoj sredini nema smisla pricati o ljubavi prema kolima, vecoj ceni registracije i vecoj potrosnji radi neke ljubavi......i zato dok mozemo da budemo Alfisti daj da uzivamo u tome, bas nas briga za ostale, ako dodje momenat da to eventualno ne mozemo ostaje nam da se nadamo da ce taj momenat brzo proci i da cemo opet moci......

poenta je da je bitno da se tebi svidja, sve ostalo je bez veze, paralele su bez veze, poredjenje je bez veze, beskonacna odbrana kod ljudi koji nikada nece shvatiti to "nesto" je bez veze........
U Srbiji mnogi nemaju sta da jedu, oni koji imaju stalni posao se smatraju srecnicima, i u takvoj sredini nema smisla pricati o ljubavi prema kolima, vecoj ceni registracije i vecoj potrosnji radi neke ljubavi......i zato dok mozemo da budemo Alfisti daj da uzivamo u tome, bas nas briga za ostale, ako dodje momenat da to eventualno ne mozemo ostaje nam da se nadamo da ce taj momenat brzo proci i da cemo opet moci......

Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
- REDZEP
- Garaža: tomos APN 4,peglica,sporet na drva za rad preko zime
dokle vise....sta nekog bole stojko sta drugi voze!
Vozio sam se juce u golfu ...sa nekim rimskim brojem...zaboravio sam vec koji...
IV ili V kao da sam se vozio na klupi iz parka koja ima tockove,nestabilna je i klimava a tvrda ko stojko mladog alfiste.
I ako je voznja bila kratka,nazuljalo me sediste po turu...Ima jako ruzan zvuk necega sto oni zovu motor. Ne zvuci mi kao motor ali sam prihvatio to kao cinjenicu da se ne bi posvadjali.Jako je bucno i nesto stekce na leru..ako to u opste ima ler. Na semaforu je odavalo utisak kao da vozac drzanjem leve pedale(valjda kvacila) direktno bode u srce onog sto stekce ispod haube da bi ga zagusio tj zaustavio i tako sporo vozilo...da ne kazem auto...
Vozio sam se juce u golfu ...sa nekim rimskim brojem...zaboravio sam vec koji...
IV ili V kao da sam se vozio na klupi iz parka koja ima tockove,nestabilna je i klimava a tvrda ko stojko mladog alfiste.
I ako je voznja bila kratka,nazuljalo me sediste po turu...Ima jako ruzan zvuk necega sto oni zovu motor. Ne zvuci mi kao motor ali sam prihvatio to kao cinjenicu da se ne bi posvadjali.Jako je bucno i nesto stekce na leru..ako to u opste ima ler. Na semaforu je odavalo utisak kao da vozac drzanjem leve pedale(valjda kvacila) direktno bode u srce onog sto stekce ispod haube da bi ga zagusio tj zaustavio i tako sporo vozilo...da ne kazem auto...
- Zeljko155
- Garaža: 156 JTD
REDZEP napisao:dokle vise....sta nekog bole stojko sta drugi voze!

- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Uglavnom, šta koga bole stojko ... i zato lock ....
mada, šta koga bole stojko što se ovde otvaraju glupe teme
kao proizvodi prethonih jalovih rasprava u drugim temam.
Ja bi na forumu dozvolio samo rasprave o tehnici,
rešavanju problema koje ljudi imaju sa svojim vozilom,
pljuvanju loših majstora i pljačkaških prodavnica delova

mada, šta koga bole stojko što se ovde otvaraju glupe teme

kao proizvodi prethonih jalovih rasprava u drugim temam.
Ja bi na forumu dozvolio samo rasprave o tehnici,
rešavanju problema koje ljudi imaju sa svojim vozilom,
pljuvanju loših majstora i pljačkaških prodavnica delova

- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Uvek mozes da preskocis te teme ako te ne zanimaju... nikog ne boli stojko ni sto se pisu glupi postovi koji nemaju veze s temom...
ti odes na deo za tehniku i uzivas..
Niko te ne tera ni da citas ni da pises tamo gde te nesto ne zanima...
Svaka cast za post o golfu, i ja imam isti utisak kad god sednem u bratov golf 4
Prvo ne mogu da se "nadivim" tom dizajnu dok mu prilazim, a onda udjem i shvatim da je dizajn jos i dobar kakav je enterijer 

Niko te ne tera ni da citas ni da pises tamo gde te nesto ne zanima...
Svaka cast za post o golfu, i ja imam isti utisak kad god sednem u bratov golf 4

- Bogdan156
Enterijer je najgora stvar kod svih nemackih automobila. Meni BMW npr nije ruzan spolja, cak je i lep, ali enterijer...
- branimir_
- Garaža: Alfa 156 berlina TS 2.0 Selespeed
E ako je BMW lijep onda ja ne znam sta je lijepo!
BMW ima jednu prednost u odnosu na Alfu, a to je ta da je uzasno ruzan!
Gangstersko oklopno vozilo! X6! X5!
Poslije ovoga mogu da naprave samo tenk sto im i prilici!
Auto sa maskom koja lici na brkove, a ne na bubrege kako vecina kaze.
To su brcici drugari moji, a vi razmislite kad ga opet pogledate.
Ovo je bilo moje malo oslobadjanje bijesa posto na putu vise ne mogu da ih gledam!
Kako voze i kako se ponasaju na ulici i na trotoaru.
BMW ima jednu prednost u odnosu na Alfu, a to je ta da je uzasno ruzan!
Gangstersko oklopno vozilo! X6! X5!
Poslije ovoga mogu da naprave samo tenk sto im i prilici!
Auto sa maskom koja lici na brkove, a ne na bubrege kako vecina kaze.
To su brcici drugari moji, a vi razmislite kad ga opet pogledate.
Ovo je bilo moje malo oslobadjanje bijesa posto na putu vise ne mogu da ih gledam!
Kako voze i kako se ponasaju na ulici i na trotoaru.
- Bogdan156
- floyd030
- Garaža: alfa romeo 33 1.5i 1991g
alfa romeo 33 1.3s 1988g - Lokacija: Bor

http://s1.bitefight.rs/c.php?uid=20864" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad je struju izmisljao Tesla,ameriko sisala si vesla
Kad je struju izmisljao Tesla,ameriko sisala si vesla
- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
za ovo.
REDZEP napisao:dokle vise....sta nekog bole stojko sta drugi voze!

Imas

FANTAZ'JA
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Ovakva "rasprava" bi više priličila CBC-u pa da vam lepo
i ljubitelji drugih automobila odgovore i "objasne".
Ne razumem šta je sad poenta ...
i ljubitelji drugih automobila odgovore i "objasne".
Ne razumem šta je sad poenta ...
- REDZEP
Pazi stvarno....Pa BSW i meni sad lici kao da ima brkove...
pa oni furaju zastitni znak Adolfa na sve strane a mi to ne vidimO!!!!!
pa oni furaju zastitni znak Adolfa na sve strane a mi to ne vidimO!!!!!
- AlfaCuore
- Garaža: Alfa 156 2.5 V6
Alfisti su uvek bili momci velikog srca,pa kad krenu pojedini sa pričom-ta tvoja kanta,kad je italijan pravio kvalitetna kola i slično,samo se nasmeše,sednu u svoju lepoticu i nestanu u daljini......ostavivši dotične da joj gledaju u.......štopke 

...dupla puna zbog tebe glava luda,kroz pola grada na crveno prolazim...
- REDZEP
...ma ...prestao sam i da se smejem....samo ih na uzbrdici zezam...ali ih ne obilazim .Nego Im pokazujem da mogu da ih pojedem!Kakva zgrcena lica vidim tom prilikom....
- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
Proslog leta na moru imao sam komsiju (soba do moje) koji je strastven ljubitelj BMW-a ali covek jednu ruznu ne rece o Alfi... I pita mene: "Jel znas ti Dusane sta predstavlja maska kod BMW-a"? Reko ne znam. "Predstavlja Hitlerove brkove, to su Nemci ubacili". Ja sam prvo napravio facu
, onda sam malo
, onda video BMW na ulici
, a onda
. Sve to je trajalo par sekundi...
Brkovi...

Brkovi...

FANTAZ'JA
- REDZEP
Ma taj je zajebao ceo svet bre kad je izdao komandu za VW!
Ti se brabonjci jos uvek vuku i sto je najgore,reinkarnisu se bre!!!
te II te III te sad neki VI...
Ti se brabonjci jos uvek vuku i sto je najgore,reinkarnisu se bre!!!
te II te III te sad neki VI...