Suncobran na vozačevoj strani Alfa 156

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
Korisnikov avatar
cuno
Garaža: AUDI S4 B7 Avant
Pridružio se: Sre Jul 01, 2009 11:41 am

Pet Apr 09, 2010 1:04 pm

Pozdrav svima!

Imam vrlo glup problem za koji mi treba vaša pomoć.
Naime suncobran na vozačevoj strani mi "pada" i uvek stoji u poluspuštenom položaju i do sada sam bar 100 puta udario glavom u njega pri ulasku u auto. Plastika na levoj strani od suncobrana koja se okreće oko osovine se pojela i ne drži više čvrsto u sunđeru suncobrana i to je problem.
Pokušavao sam to da rešim namotavajući neke izolir trake oko plastike ali to ne pije vodu, pa me zanimalo da li neko ima neko drugo rešenje (sem čičak trake koju bih da izbegnem).

Da li negde ima da se kupi taj suncobran polovan i po kojoj ceni ako neko zna?

Pozdrav od Ivana! :wave:
Korisnikov avatar
Dragon
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm
Pridružio se: Uto Maj 26, 2009 6:43 pm

Pet Apr 09, 2010 4:42 pm

Meni se desilo da je prilikom jednog spustanja nesto unutra puklo i ostao je da landara, posle cega sam morao da ga skinem.

Kupio sam drugi na otpadu. mislim da sam ga platio 10 evra, u pitanju je otpad u Cacku, a poslali su mi brzom postom.

063/697-937
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.

Povratak na “Area Servizio”