FORMULA 1
- REDZEP
- Garaža: tomos APN 4,peglica,sporet na drva za rad preko zime
@starce,govorio sam o hronoloskom redu.. ferari,...pa na kraju mercedes....
@OMP ne pricam o okupaciji..nego o mentalitetu,ako smo temperamentni kao mediteranski narodi zasto svi(bez nekolicine) balavimo na svabe(generalizovano)
@OMP ne pricam o okupaciji..nego o mentalitetu,ako smo temperamentni kao mediteranski narodi zasto svi(bez nekolicine) balavimo na svabe(generalizovano)
- REDZEP
- Garaža: tomos APN 4,peglica,sporet na drva za rad preko zime
Re: FORMULA 1
nisam ja rekao da ne volim Sumija,samo on vise nije onaj isti sumi...kilson napisao:Mozes ti da ga ne volis koliko god hoces, ali reci da je on samo u Ferrari-u bio neko i nesto je smesno.REDZEP napisao:Ferari,Alfa,temperament,kvarovi,pehovi...muke DA
svabe,mecka,bmw.kobasice,becks....NE
Upravo se Ferrari njegovim dolaskom digao iz mrtvih, voleo to ili ne, bila to sreca, njegova zasluga ili nesto peto - nebitno je. Covek ima pobednicki mentalitet i tu nema price.
citaj pazljivo...
- OMP
- Garaža: GP TJet
pa i ne moze da bude onaj isti Šumi, sada ima 41 godinu a nekada je bio mlad i lud
a to je velika razlika ali polako ima vremena tek je pocela sezona a i vozice on jos, iskreno mislim da je veci deo ovoga do bolida a manji deo i do njega, godine ipak cine svoje ali ne sumnjam u njegovo znanje na svakom polju i da ce se taj bolid usetovati kako treba i prema njegovom stilu voznje a onda ga mozemo ocekivati u vrhu bar ne nekim trkama ove sezone 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
@Redzep
Nije bio na kraju Mercedes, bio je Maserati
...ali posle karijere jeste bio u Mercedesu i njihov diler, promoter...sve zivo...na kraju da nije bilo Fangia ne bi bilo ovakve Pagani Zonde 
Nije bio na kraju Mercedes, bio je Maserati

Acqua-Olio-Benzina
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Izmedju ostalog,i zbog toga ne volim Zondu-moram da dodam...
Ne treba sad da citiramo jedni druge-to je potpuno suvisno,bitno je da svi uzivamo u trkama i navijamo za svoje favorite.
Ne treba sad da citiramo jedni druge-to je potpuno suvisno,bitno je da svi uzivamo u trkama i navijamo za svoje favorite.
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- pejo
- Garaža: ALFA 156
ovo smo izgleda svi zaboravili a nebi trebali,chovek je ziva legenda.OMP napisao:posto svi Šumahera pamte po losim potezima i po malobrojnim situacijama gde je on bio nadmudren od strane drugih vozaca evo malog podsetnika kako je on objasnjavao vecini kako se vozi i obilazi sa unutrasnje i sa spoljne![]()
... re=related
ima toga dosta na youtube samo treba pogledati...

MISLIO SAM...je majka svih zajeba
moj mob 069/1468-109 viber
moj mob 069/1468-109 viber
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Imao je covek gomilu dobrih trka...ne nzma za koju bi se opredelio - da li za prvu njegovu pobedu u tada slabom Ferrariju u Barceloni `96 po kisi ili u Spa kada je startovao sa 16. mesta...a preticanja ima gomilu...
Acqua-Olio-Benzina
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Eee, pa ne bih se bash slozio sa tobom, volim ja kobaje i Becks dok me holesterol ne sa'raniREDZEP napisao:Ferari,Alfa,temperament,kvarovi,pehovi...muke DA
svabe,mecka,bmw.kobasice,becks....NE

- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Dakle, opet se pochelo sa pogreshnim, da ne upotrebim neku daleko goru rech, odlukama i strategijama... Pa svaki diletant zna da se UVEK u situacijama kao shto je bila na Q1 mora izvoziti "banker" krug, odnosno napraviti shto bolje vreme u datim okolnostima, povuci bolide u boks i ONDA chekati razvoj vremenske situacije... Oni, bre k'o da su direktno od Boga lichno dobili garancije da ce kisha prestati u toku kvalifikacija... Chist dilentatizam... Mogu samo da zamislim koliko su Massa, i narochito Alonso popizdeli...
Shto se same trke tiche, Alonso zaista opravdava svoje mesto u timu, vozi onako kako se Ferrari vozi - sa moodima... Massa je dobar, pouzdan ali dibidus ziherash u 90% sluchajeva, shto je i ovoga puta pokazao. Izrichito sam protiv timskih naredbi, ali sam za zdrav razum, koji bi Massi morao da nalozi da se skloni Alonsu, ako mu je stalo da Ferrari osvoji bilo timsku, bilo vozachku titulu... Ovo nije 2008... Pogledajte samo kakve je krugove slagao Alonso sa sjebenim menjachem/kvachilom... Kapa dole... Svako od vas koji vozi simulacije zna kako je zajebano voziti bez automatsko kvacjila i blipa (medjugasa) i njegova voznja u takvim uslovima je vredna divljenja... Znachi Alonso je definitivno na svome, i pokazalo se da je njegovo dovodjenje prava odluka u pravom trenutku... Alonsu je trebao Ferrari da se pokaze u pravom svetlu, a Ferrari-ju je bio potreban PRAVI vozach, a Nando to definitvno jeste voleli ga neki ili ne... Po onome shto je do sada pokazao pomalo me podseca na mog all ctime omiljenog vozache G. Villeneuva... Al' pu-pu, da ga ne ureknem...
Iskoristicu priliku da izrazim svoje divljenje prema Hamiltonovoj voznji, kome ipak nedstaje ono malo mudrosti da stvari privede zeljenom cilju... Odlichan je bio i Petrov, a Vettel, bez sumnje zasluzeni pobednik, ipak, pre svega ima chudovishi bolid, koji je gotovo sumnjivo mnogo brzi od ostalih... Hmm...
Shto se same trke tiche, Alonso zaista opravdava svoje mesto u timu, vozi onako kako se Ferrari vozi - sa moodima... Massa je dobar, pouzdan ali dibidus ziherash u 90% sluchajeva, shto je i ovoga puta pokazao. Izrichito sam protiv timskih naredbi, ali sam za zdrav razum, koji bi Massi morao da nalozi da se skloni Alonsu, ako mu je stalo da Ferrari osvoji bilo timsku, bilo vozachku titulu... Ovo nije 2008... Pogledajte samo kakve je krugove slagao Alonso sa sjebenim menjachem/kvachilom... Kapa dole... Svako od vas koji vozi simulacije zna kako je zajebano voziti bez automatsko kvacjila i blipa (medjugasa) i njegova voznja u takvim uslovima je vredna divljenja... Znachi Alonso je definitivno na svome, i pokazalo se da je njegovo dovodjenje prava odluka u pravom trenutku... Alonsu je trebao Ferrari da se pokaze u pravom svetlu, a Ferrari-ju je bio potreban PRAVI vozach, a Nando to definitvno jeste voleli ga neki ili ne... Po onome shto je do sada pokazao pomalo me podseca na mog all ctime omiljenog vozache G. Villeneuva... Al' pu-pu, da ga ne ureknem...
Iskoristicu priliku da izrazim svoje divljenje prema Hamiltonovoj voznji, kome ipak nedstaje ono malo mudrosti da stvari privede zeljenom cilju... Odlichan je bio i Petrov, a Vettel, bez sumnje zasluzeni pobednik, ipak, pre svega ima chudovishi bolid, koji je gotovo sumnjivo mnogo brzi od ostalih... Hmm...

- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Slazem se sa tobom,pogotovo oko Alonsa kog nisam volio/ne volim samo zbog glupiranja kad pobijedi trku,pogotovo dok je bio u Renault-u...RB ubija kako je brz,ali cini mi se da Ferrari ima odgovor i nadam se da ce u Kini predstaviti svoju verziju onog Mc Larenovog otvora na difuzoru (sta je ono vec),koji ce u kombinaciji sa dugmetom za preticanje i nekim aerodinamickim poboljsanjima dati fantasticne rezultate...Jos samo da Massa pocne da se sklanja i bice odlicno...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
kad sam video start poslednje trke i dva RB kako pokusavaju da ubiju jedan drugog, zaista sam iskreno bio iznenadjen... sklanjanje mozemo da zaboravimo, ovo je najkompletnija ekipa ludaka u poslednje vreme.
"a sto se tice muda, mozete da mi se isponapasete istih"
rece Flojd i poce tuca
ne bih nikako voleo da ostale ekipe mirno gledaju RB i V kako sa tajnim projektima grabe sve vecu prednost, i da nista ne rade na svojim makinama... bice ovde cirkusa jos, tek je pocelo!
"a sto se tice muda, mozete da mi se isponapasete istih"

rece Flojd i poce tuca

ne bih nikako voleo da ostale ekipe mirno gledaju RB i V kako sa tajnim projektima grabe sve vecu prednost, i da nista ne rade na svojim makinama... bice ovde cirkusa jos, tek je pocelo!
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Taman sam hteo da kazem da bez 00, nema nema ni ... al' mi pred ochima slika Button-a... Shampion a bez gore pomenutih (da ne prizivam Dekija)... Sve je moguce, dakle... Sit back, and enjoy...

-
ZE
- Drug Član
hajde da ponavljam samoga sebe :
Baton je "slucajni" sampion..cija ce se titula brzo zaboraviti.
Luis ima kvaliteta...i malo prizemljivanja ga pravi sve boljim...ali je i dalje daleko od pravog sampiona (u kompletu)
Vetel je primer mladog...fenomenalnog vozaca..samo neka nastavi ovako...
Masa je jedan od najvecih promasaja Ferarija..i nikada od njega nista nece biti.
Alonsu se isto desava kao i Kimiju..lose odluke tima..promasaji...i ne sme da pretekne takvu "velicinu" kao sto je Masa...bice ovde svasta.
Baton je "slucajni" sampion..cija ce se titula brzo zaboraviti.
Luis ima kvaliteta...i malo prizemljivanja ga pravi sve boljim...ali je i dalje daleko od pravog sampiona (u kompletu)
Vetel je primer mladog...fenomenalnog vozaca..samo neka nastavi ovako...

Masa je jedan od najvecih promasaja Ferarija..i nikada od njega nista nece biti.
Alonsu se isto desava kao i Kimiju..lose odluke tima..promasaji...i ne sme da pretekne takvu "velicinu" kao sto je Masa...bice ovde svasta.
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Kazem ja da mi se NE svidja Massa...Hvala Bogu,pa nisam jedini.
Licno mrzim naredjivanje iz boksa,ali u slucaju Alonsa i Masse,to je neophodno.Kao sto rekose kolege,tek je pocelo,skroz je ludo..samo da ostali stignu Red Bull,koji ima najbrzi bolid,i onda ce biti....vrh....Volio bih u Ferrariju da vidim Vettela i Hamiltona zajedno....
...
.Al,mislim da zelim previse... 

Licno mrzim naredjivanje iz boksa,ali u slucaju Alonsa i Masse,to je neophodno.Kao sto rekose kolege,tek je pocelo,skroz je ludo..samo da ostali stignu Red Bull,koji ima najbrzi bolid,i onda ce biti....vrh....Volio bih u Ferrariju da vidim Vettela i Hamiltona zajedno....

GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Ja Massu nije da ne volim,dobar je,ali ponekad smeta...Sto se Darkove zelje tice:Vettetl u Ferrari nakon Alonsa,a Hamilton-tesko...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
I ja Masu ne gotivim nesto posebno iz jednog samo razloga!
Nedaj boze da neko pljune na stazu on se usere od straha!
On je jedini Brazilac za koga ja znam a da nezna da vozi po vlaznoj stazi a kamoli po kisi.....katasrofa
, uopste mu nije mesto u Ferrariju!
Nedaj boze da neko pljune na stazu on se usere od straha!
On je jedini Brazilac za koga ja znam a da nezna da vozi po vlaznoj stazi a kamoli po kisi.....katasrofa

- darko qv
Kako vozi lik,jos u nekim cipelama....
,a i ova Honda ide nenormalno.

- kovalski
- Garaža: ex 156 1.9 JTD 16V giugiaro
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
ex GTV CUP limitata No_076 2.0 TS
Vectra C CDTI 16V
Yamaha FZ6R - Lokacija: Žabalj
- OMP
- Garaža: GP TJet
evo i boljeg snimka
... r_embedded
ferari danas kuburio sa motorima pa su napravili losa vremena
... r_embedded
ferari danas kuburio sa motorima pa su napravili losa vremena
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Iako je Alonso vozio trening sa motorom koji su zamenili u Bahreinu jer se tada sumnjivo ponashao posle kvalifikacija, a sad i definitivno pokazao da je gotov, bice velikih problema ove sezone sa pouzdanoscu... 

- darko qv
Vau kako udes,a zna li se sta je bilo??Istovremeno oba tocka???Nerealno.. 
U koliko je trka sjutra??

U koliko je trka sjutra??
- kovalski
- Garaža: ex 156 1.9 JTD 16V giugiaro
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
ex GTV CUP limitata No_076 2.0 TS
Vectra C CDTI 16V
Yamaha FZ6R - Lokacija: Žabalj