Posto sam prije dva dana kupio alu felne 15 incha za koji dan bi ih trebao montirati na auto, ali mi se cini da sam negdje nekad cuo ovo u vezi sa duzinom srafova i alu felni.
Srafovi za alu felne
- mladen76
- Garaža: 156 1,9 jtd
punto 1,2sx - Lokacija: Sarajevo, BiH
Ljudi mozda je pitanje glupo ali interesuje me dal neko zna pasu li srafovi sa celicnih felni na alu-felne 15 original alfine?? ili trebaju duzi??
Posto sam prije dva dana kupio alu felne 15 incha za koji dan bi ih trebao montirati na auto, ali mi se cini da sam negdje nekad cuo ovo u vezi sa duzinom srafova i alu felni.
Kod tipa koji mi je prodao kaze da su njemu bile na alfi dotegnute sa obicnim srafovima.
- milance
- Garaža: alfa romeo 147 1.9 jtd 16v
trebalo bi da pasu bez ikakvih problema.
ja koristim iste srafove na zimskim 15 i letnjim 17 bez ikakvih problema.
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Kolko sam ja cuo,trebalo bi da se koriste jedni sarafi za celicne jedni za al.tockove. 
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- Alex156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.5v6 (2002)
I kod mene su isti srafovi...milance napisao:trebalo bi da pasu bez ikakvih problema.
- vlada mirko alfa
- Sponzor

srafovi su isti i za celicne i za alu felne , za alu felne koje nisu original nisam siguran