koji xenoni H7 najbolji za ugradnju??
- duxi-kg
- Garaža: Alfa GT 1.9 JTD-m 180ks : Alfa 145 QV 155ks
koje ste xenone vi ugradili i koja je cena???interesuje me H7?gde nabaviti??i dali vredi ugradjivati??pozzz 

- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Re: koji xenoni H7 najbolji za ugradnju??
Ja sam na Stilu ugradio kod Vlade Triona Well Done za 180 evra 5.000K i bio sam prilicno zadovoljan.
Mada, ljudi kazu da ovi jeftijiji Kinezi zavrsavaju posao.
Sad ne znam sta da radim sa Alfom zbog zakona. Cekam da vidim sta ce biti.
Mada, ljudi kazu da ovi jeftijiji Kinezi zavrsavaju posao.
Sad ne znam sta da radim sa Alfom zbog zakona. Cekam da vidim sta ce biti.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
Ko ima para viska neka ugradi kod Vlade Triona...
A ko nema, isto to ima na dosta mesta za normalne pare...
5000k u faru sa socivom lepo stoji... Za far bez kugle vise ide 6000k (po izgledu, ne i po vidljivosti)... Kako ko voli...
A ko nema, isto to ima na dosta mesta za normalne pare...
5000k u faru sa socivom lepo stoji... Za far bez kugle vise ide 6000k (po izgledu, ne i po vidljivosti)... Kako ko voli...

- cuno
- Garaža: AUDI S4 B7 Avant
Ja sam stavio HiD ali nemam pojma koliko K i cini mi se da su me kostali sa ugradnjom oko 300 eur

- Markoni147
- duxi-kg
- Garaža: Alfa GT 1.9 JTD-m 180ks : Alfa 145 QV 155ks
videcemo vec nesto...kazete 6000k najbolje ko nema socivo?Markoni147 napisao:Sada za 80ak EUR sa ugradnjom imas da biras... ;o)
- Markoni147
To je moje subjektivno misljenje, kada gledas u auto koji ima 5000k cini ti se kao da nema xenon, dakle svetlo je belo... Evo ti slike Alfe GT sa xenonom 6000k u maglenkama...

Opet ponavljam da po meni najlepse stoji 6000k u faru bez sociva...
Ako dolazis u BG kontaktiraj Saleta (sascoalarm) pa nek ti objasni sta treba oko xenona...
Pozz

Opet ponavljam da po meni najlepse stoji 6000k u faru bez sociva...
Ako dolazis u BG kontaktiraj Saleta (sascoalarm) pa nek ti objasni sta treba oko xenona...
Pozz
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Sto se tice razlike izmedju skupljih Well Done i jeftinijih Kineza, najbolje da pitas igorakrnica, on je imao jedne i druge na Alfi.
4.300 daje najbolje osvetljenje, ali nema razlike u bolji od obicnog fara.
5.000 je kristalno belo, a 6.000 blago vuce na plavicasto. Sve iznad toga nema smisla, osim ako ne stavljas xenone zbog komsija.
Ja cu verovatno opet da stavim 5.000. Mislim da iznad toga rizikujes da te pandur posalje na vanredni tehnicki.
Vredi ugradjivati i te kako. Sad nemam xenone i smorio sam se. Bukvalno progledas.
4.300 daje najbolje osvetljenje, ali nema razlike u bolji od obicnog fara.
5.000 je kristalno belo, a 6.000 blago vuce na plavicasto. Sve iznad toga nema smisla, osim ako ne stavljas xenone zbog komsija.
Ja cu verovatno opet da stavim 5.000. Mislim da iznad toga rizikujes da te pandur posalje na vanredni tehnicki.
Vredi ugradjivati i te kako. Sad nemam xenone i smorio sam se. Bukvalno progledas.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Coha_the_King
- Garaža: 164 2.0 V6 turbo - ex
156 Polizia Stradale 2.4 JTD - ex
159 1.9 JTDm SW - S_Ex - Lokacija: Beograd
8000K H7 komplet za 59 evra. Ali, trenutno ih vise ni nema jer se rasprodalo brzo. Ugradnja oko 1 crvene. Za svaku preporuku!
P.S. nadji koje god "ne-skupe" i ugradi ih, samo da progledas!
P.S. nadji koje god "ne-skupe" i ugradi ih, samo da progledas!
- Joksa AR166
- Garaža: Alfa Romeo 166 2.4jtd 140hp;
philips ima jedini 4300k , boja *izmedju zelene i zute*
fisher kao sto imam i ja 6000k cisto bele, 8000k sa plavim pigmentom!!!
60 e god dana garancije... ja ih imam vec godinu i 6-7meseci sljakaju do j... !!!!

fisher kao sto imam i ja 6000k cisto bele, 8000k sa plavim pigmentom!!!
60 e god dana garancije... ja ih imam vec godinu i 6-7meseci sljakaju do j... !!!!

GodLike
- cabarakandi
- Garaža: alfa romeo 166 2.4 jtd
- ljubabvb09
- Garaža: AR 156 2.0 TP
I mene interesuju ksenoni. Samo sto bi ja stavio i za kratka i za duga svetla...
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
Gumetina ima dobre komplete , tako da mozete da se obratite njemu 

busso trsi Sline
koji xennoni su za alfu 166...jawi te mi na broj 0655230975
unapred hwala... i koji su najbbolji... xocu da kupimm...
unapred hwala... i koji su najbbolji... xocu da kupimm...
- pejo
- Garaža: ALFA 156
ja juche gledo u temerinskoj u NS 6000k za 5000 din.sa ugradnjom 1 god garancije.
MISLIO SAM...je majka svih zajeba
moj mob 069/1468-109 viber
moj mob 069/1468-109 viber
- Duke Nukem
- Garaža: 159 2.4jtdm 2006 elegance
Jel valjda to ista kada je tako jeftino?
Jel se dobija komplet od 2 sijalice? Sto bi znacilo da mogu da stavim umesto maglenki ili oborenih svetala? Jel bih morao da kupim 2 pakovanja kada bih hteo oborena + duga da zamenim xenonima?
Jel se dobija komplet od 2 sijalice? Sto bi znacilo da mogu da stavim umesto maglenki ili oborenih svetala? Jel bih morao da kupim 2 pakovanja kada bih hteo oborena + duga da zamenim xenonima?
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Ako neko zna neki proveren servis u beogradu za ugradnju xenona neka mi pusti informacije na PM...
Trenutno jurim ugradnju pa bih isao kod nekog proverenog...
Hvala u napred
Trenutno jurim ugradnju pa bih isao kod nekog proverenog...
Hvala u napred

- Djordje147++
- Garaža: Alfa Romeo 159 , 1.9 JTDm , 110 kw
I na kraju ljudi napisite neke servise gde mozemo da odemo i ugradimo xenon i kod njih da kupimo naravno jer i ja hocu da ugradim? hvala unapred
Punog gasa nikad dosta...
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
- Coha_the_King
- Garaža: 164 2.0 V6 turbo - ex
156 Polizia Stradale 2.4 JTD - ex
159 1.9 JTDm SW - S_Ex - Lokacija: Beograd
Kakva slučajnost, sad pogledah temu i videh da je godinu dana prošlo od ugradnje, a taman mi juče crče svetlo u jednom faru. Oko 15€ bi trebalo da košta sijalica. Svakodnevno korišćenje, i pre ovog Zlobs-a uvek uključivao svetla po danu.
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
U martu bice godinu dana kako sam stavio xenon svetla, pre par meseci pozute desni far i ocekivao sam da ce prvo on da rikne, ali danas me iznenadi levi far prestao je da radi. Dok sam po BG jurio da kupim Xenon on proradi?! U prodavnici su me savetovali da ne kupujem sijalice nego da odem da vidim da nije osigurac (ili kako se vec zove, kosta oko 2000 dinara) vrisnuo.
Covek koji mi je ugradio xenone je nedostupan ili je promenio br.tel., tako da mi treba neko gde mogu da oteram auto i da proveri i da mi promeni sta je potrebno.
U par radnji sam bio ili nemaju servis ili nemaju sijalice.
Treba mi jedno mesto gde mogu sve da zavrsim, moze i na pp.
Iz Beograda sam.

Covek koji mi je ugradio xenone je nedostupan ili je promenio br.tel., tako da mi treba neko gde mogu da oteram auto i da proveri i da mi promeni sta je potrebno.
U par radnji sam bio ili nemaju servis ili nemaju sijalice.
Treba mi jedno mesto gde mogu sve da zavrsim, moze i na pp.
Iz Beograda sam.

Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- zoda
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo
Poštovani članovi,
želim da vam dam jedno obaveštenje o Vladi Trionu. Vlada nije u inostranstvu kao što se piše po forumima već je u Beogradu. Obratite pažnju da vas ne pređe kao mene. Pošto sam ga našao preko e-mail adrese, pozvao me je, dao mi fiksni broj telefona, došao da mi ugradi ksenone. Uzeo mi je pare unapred pod izgovorom da hitno mora da ih plati i više se nije pojavio niti se javlja na telefon. Ugrađivao mi je i dnevna svetla ali se sada pale i zadnja i osvetljenje tablice. Uzeo mi je novac i za popravku dugmića na volanu i ništa nije uradio.
Pošto je reč o klasičnoj prevari na koju sam već jednom naseo prošle godine i mislio da se opametio, upozoravam vas da pazite. Pošto "nema" mobilni kako kaže, evo vam broj fiksnog koji nije prijavljen na informacijama pa ne mozete saznati adresu: 011 286 44 16 011 286 44 16.
Ako još nekome duguje novac, ovo je jedina informacija koju imam.
želim da vam dam jedno obaveštenje o Vladi Trionu. Vlada nije u inostranstvu kao što se piše po forumima već je u Beogradu. Obratite pažnju da vas ne pređe kao mene. Pošto sam ga našao preko e-mail adrese, pozvao me je, dao mi fiksni broj telefona, došao da mi ugradi ksenone. Uzeo mi je pare unapred pod izgovorom da hitno mora da ih plati i više se nije pojavio niti se javlja na telefon. Ugrađivao mi je i dnevna svetla ali se sada pale i zadnja i osvetljenje tablice. Uzeo mi je novac i za popravku dugmića na volanu i ništa nije uradio.
Pošto je reč o klasičnoj prevari na koju sam već jednom naseo prošle godine i mislio da se opametio, upozoravam vas da pazite. Pošto "nema" mobilni kako kaže, evo vam broj fiksnog koji nije prijavljen na informacijama pa ne mozete saznati adresu: 011 286 44 16 011 286 44 16.
Ako još nekome duguje novac, ovo je jedina informacija koju imam.
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Po ovome zakljucujem da je on poceo da se drogira,tako da ga posao vise ne zanima vec samo kako doci do novca za kratko vreme...
A i ti nasedas dva puta na prevaru od iste osobe...
A i ti nasedas dva puta na prevaru od iste osobe...

Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”