Sve o svemu

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Re: Sve o svemu

Pet Mar 05, 2010 10:06 pm

S obzirom sta sve stize u Srbiju ne bi me cudilo da je i neki Bugatti svratio, ali ipak ne bih odbacio ni da je videla Audi R8 jer ima slicnosti u dizajnu sa Veyronom.
Acqua-Olio-Benzina
Korisnikov avatar
Damjan156
Garaža: AR 156 2.0TS 155ks +chip tuning, +K&N filter

Chevrolet Captiva LT 2.0D AWD 150ks
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 11:04 pm

Sub Mar 06, 2010 10:05 am

Sada mi reče sestra da ga i ćale video na OMV kod mene...

Ima bre da idem sada da se smestim tamo i čekam... i onako troši 40 litara po gradu tako da će brzo da dođe ponovo :rotfl:
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Sub Mar 06, 2010 10:26 am

sErGiO napisao:hahaha hahaha

Deset meseci zatvora jer su zamenili dete za "alfa romeo"

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/179438 ... alfa-romeo

:green_many:
inace je u pitanju crvena 155, na italijanske table. ;)
Korisnikov avatar
Presretach
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Pridružio se: Sre Jan 20, 2010 9:38 am

Sub Mar 06, 2010 11:18 am

starac vujadin napisao:S obzirom sta sve stize u Srbiju ne bi me cudilo da je i neki Bugatti svratio, ali ipak ne bih odbacio ni da je videla Audi R8 jer ima slicnosti u dizajnu sa Veyronom.
Slogan za buduce turiste: Dodjite u Srbiju vasa kola su vec ovde. :D
Korisnikov avatar
Damjan156

Sub Mar 06, 2010 11:23 am

Da to je ona fora za Crnogorsko primorje... nije ovaj dignut...
Korisnikov avatar
Damjan156

Pet Mar 12, 2010 11:47 am

Videh juče crvenu 159 TI sa tablama KG 100-000

Jaoooooooo,kakva je...pa nema lepšeg auta od nje za 5 godina!
Bogdan156
Garaža: Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-jet
Pridružio se: Sub Jun 13, 2009 9:18 am

Pet Mar 12, 2010 12:04 pm

Ja sam je video najmanje 20 puta do sad, znaci lepsi auto ne postoji!
Korisnikov avatar
Alex156
Garaža: Alfa Romeo 156 2.5v6 (2002)
Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 7:22 pm

Pet Mar 12, 2010 12:23 pm

Eno je u pozadini... :thumbsup:

Slika

inace tu se moze videti svaki dan :arflag
Slika
Korisnikov avatar
Damjan156

Sub Mar 13, 2010 12:31 am

Gde ti je ovo? 29.novembra?

Ma bolje i da je ne gledam... :(
Bogdan156
Garaža: Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-jet
Pridružio se: Sub Jun 13, 2009 9:18 am

Sub Mar 13, 2010 11:32 am

Da 29. Novembra, parkira je tamo ispred Alfinog/Fiatovog salona stalno...
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Ned Mar 14, 2010 6:34 pm

Jel neko ima Alfa font ili zna gde može da se skine?
google mi ne pomaže puno
JaMaL
Garaža: 75 TS
75 TB
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:04 pm

Ned Mar 14, 2010 7:14 pm

Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Ned Mar 14, 2010 7:32 pm

To sam našao ali kad ga otvorim piše mi samo Font tj. otvara ga kao sliku :blink:
Korisnikov avatar
Tihomirce
Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:24 pm

Ned Mar 14, 2010 7:37 pm

Idi na propertis pa promeni program pregledanja , sigurno je na nekom za slike tipa ACDSee :thumbsup:

Slika i onda otvara ovako Slika
Slika
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Ned Mar 14, 2010 7:48 pm

Jeste na programu za slike i babrao sam po programima ali ni jedan neće da ga otvori.
Kako ga ubacuješ u fontove na wordu?
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Ned Mar 14, 2010 7:50 pm

ne u wordu, fontove ubacujes u sistem.
ako imas vindovs, imas u control panel-u "fonts"
"file" (padajuci meni)
"install new font"

dalje ces se snaci :wave:
Korisnikov avatar
Tihomirce
Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:24 pm

Ned Mar 14, 2010 7:53 pm

A može i samo da ga iskopiraš u fontove u kontrol panelu :thumbsup:
onda će da ga vidi i u wordu :this:
Slika
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Ned Mar 14, 2010 8:21 pm

Hvala momci, uspeo sam :D
Korisnikov avatar
Mique
Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 9:09 am

Sre Mar 17, 2010 11:55 pm

Alex156 napisao:Eno je u pozadini... :thumbsup:

Slika

inace tu se moze videti svaki dan :arflag
Skoro sam je i ja slikao , jeste tu je kod salona , vidjao sam je i ranije relativno cesto po gradu to je od onog malog de filipisa , direktora Fiata srbija , a ova crvena je sa sajma , totalni full 3.2 Ti oprema , izgleda fatalno!!!Oni kao sredjuju onaj salon , valjda ce nesto biti od toga ... :rolleyes: Cim nadjem slike ubaciciu ....
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Korisnikov avatar
alaza
Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g.,
ex AR 155 2.0 16v Super '98,
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
ex AR 164 2.5td Super '96,
ex AR 164 2.0tb Super '96,
ex AR 164 2.0ts Super '98.
Pridružio se: Uto Jan 20, 2009 11:01 pm

Ludi ameri

Čet Mar 18, 2010 12:41 am

Bas im je bilo dosadno
Tija bakcili, svi gi ja potepam,znaš kako? Prvo si progutam jednu kocku šeker,pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zaćoravim, pa kad si ne znaju kude će,tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi.
Korisnikov avatar
cirko83
Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz
Pridružio se: Pet Avg 28, 2009 4:56 pm

Pet Mar 19, 2010 12:37 am

Karakterologija vozača na osnovu automobila

ALFA ROMEO - Kicoš
Nema uspeha kod žena jer svu raspoloživu pažnju posvećuje svom lepom,nežnom i zahtevnom automobilu. Tu su kozmetika, tepanje, večernji izlasci, cveće i večna vernost. Zauzvrat, on sa osmehom vozi trista. Odmah po ustajanju baca pogled na parking, pa ima produžene jutarnje erekcije. Najčešće vlasnik kafane, voli tenis i mali fudbal. Ima uspeha u kladionici (za razliku od vozača Fijata), pa mu nije žao da krilo plati dvesta evra, ali momentalno pozeleni pretvarajući se u ubilački gnevnog Halka kad vidi počinioca saobraćajnog nedela. Ubiće za polomljeni migavac, bez razmišljanja. Podvrste nema, ni leka.

MERCEDES - Ziceraš
Direktor društvene firme koji se u slobodno vreme bavi otkrivanjem mladih talenata velikih grudi. I dalje veruje da se automobili dele na nemačke i ostale, a nemački, na mečku i ostale. Pravda se trajnošću Mercedesa. Ponaša se krajnje autoritativno iako mnogo pije. Hrani se prasetinom, pa u gepeku ima taman dovoljno mesta za mrtvu životinju. Ima ljubavnicu. Voli komfor, ponosno nosi stomak, i ne razume vozače koji voze francuze i italijane. Smatra ih praznoglavim kicošima. Podvrsta: vozači Mercedesa SLK i Mercedesa Meklaren SLR: to su pokršteni vozači BMW-a, prosvetljeni iznenadnim milionom, u evrima ili nekretninama.

BMW - Ludak
Dovoljno nenormalan da kilometar vožnje zarad kurčenja plati evro i po, u svakoj sekundi spreman da pogine bez dvoumljenja. Mnogo psuje. Vrištanje mašine pri spuštanju njegove noge na gas-pedalu svedoči da voli bučan i brz seks, najčešće sa sekretaricom, posto je uglavnom direktor predstavništva ili drugi strani plaćenik. Komfor mu je nebitan. Iako BMW slovi za sportski auto, statistika govori da ga voze potpuno nesportski tipovi koji moraju u svemu da budu najbolji, bez obzira na cenu. Cilj opravdava sredstva. Nije važno učestvovati, samo pobediti. Na odredište stiže pre nego sto je krenuo. Ili nikad.

OPEL - Stipsa
Lekar, zanatlija ili sam. kom. ref. koji hoće da vozi nemački auto, ali po ceni korejskog. Mehaničar se hvata za glavu kad ga vidi, jer tvrdi da "tu pasuje semering od keca, crevo za vazduh može iz veš-mašine, a umesto bosh pumpe ide motor iz frižidera", i za tu egzibiciju spreman je da majstora časti basnoslovnom sumom dovoljnom za pola čaše kisele. Auto je uvek relativno čist i ispravan, a vozi se do trenutka kad vlasnik stigne kući peške sa volanom u ruci šutirajući točak ispred sebe. Onda se ponovo kupuje opel, u kog se vremenom ugrađuju delovi iz prethodnog.
Sumnjiva podvrsta: vozač Opela Tigre. Ne zna se šta zapravo želi: Poršea ili Fiću.

CITROEN - Mornar
Živi za ljuljuškanje na zelenim talasima LHM ulja. Plovi putevima bez kontakta sa asfaltom, upravo kao goveče iz vica koje nimalo ne brine kravlje ludilo zbog toga sto je helikopter. Po zanimanju marketinški stručnjak, kreativni direktor, ili najčešće slobodni strelac. Loše se oblači, ne drži obećanja zbog rasejanosti. Voli komfor. Ne štedi novac, uživa u nepredviđenim izdacima, što njegovu porodicu čini konstantno nezadovoljnom. Poštuje vozača Pežoa 309 i 405 jer imaju isti motor kao i on. Kad ga ugleda, mehaničar se baca na telefon, zove ženu i pita je gde će na letovanje. Za njega to nije mornar nego šaran, koji je automobilom kupio i hiljade nepotrebnih cevčica. Obožava da se parkira na visoke bankine, da bi se pravio važan što njegov auto ima četiri visine. Podvrsta su vozaci Citroena XM, čiji je drumski libido kao kod bemveovaca i mečkara, pa na kub.

AUDI - Kocka
Čovek sa kockastim mislima, što najčešće kao posledicu ima kockastu glavu: jaku vilicu, tvrdu frizuru pod pravim uglom, koju ni kabriolet ne bi razbarušio. Takodje, reč je o ljudima sa kockastim telom. I oni koji ga nemaju nose konfekcijska odela u kojima izgledaju kockasto. I kravatu, vrlo često. To je pravnik, političar ili šef. Kupuje auto po pravilu službe da bude dovoljno velik, dovoljno jak, dovoljno skup, pod garancijom, isti kao komšijin. Ne lupa glavu oko cene delova i održavanja, jer popravku uvek plaća onaj koji ga je udario, što je vrlo lako jer parkira nasred ulice. Podvrsta je vozač Audija TT, sin gore navedenog.

FIAT - Kockar
Sva je prilika da je Punta dobio na nagradnoj igri. Nije mu toliko bitno kakav je automobil, koliko da dobije više nego što je uložio. Punto, Stilo, Brava i Bravo mogu da budu bingo, ali i ne moraju, što se vidi po ovlaćenim servisima čiji vlasnici ne znaju šta će sa parama. Za vozača Fijata nije toliko bitno stići od tačke A do tačke B, koliko da to bude rizično. Zapravo, vozač Fijata se često neobjašnjivo pojavi u tački C, i uopšte nije uznemiren zbog toga. Mehaničari ga vole zato što mu stalno crkava on board kompjuter jer ga udara kao poker aparat, sistemom manja-veća. Podvrsta je vozač Una i Pande. Hrani se konzervama i parkira između dva kontejnera.

VOLKSWAGEN - Penzos
"Prethodni vlasnik prešao je petsto hiljada, ja sam obrnuo cajger, a i moj unuk će, jer će ga dobiti čim položi vozački ispit. Ništa ne mora da dira, sve je kao iz fabrike", tvrdi ponosni vlasnik Folksvagena. Međutim, kad hvali performanse svog vozila, postavlja se pitanje zbog čega nije kupio traktor. Tvrda suspenzija preventivno deluje na kamenje u bubregu i žuči, pa je vlasnik najčešće u iznenađujuće dobroj kondiciji. Poput svog automobila, najčešće doživljava duboku starost. Već u srednjim godinama potpisuje peticiju da se počinioci saobraćajnih prekršaja streljaju bez suđenja, jer je poenta: nikad ne uložiti nijedan dinar u automobil. Podvrsta: vozač Bube. Pesnik koji se snalazi u domenu iracionalnog prosto ne postoji nijedan razuman razlog za vožnju ovog malog i izrazito bučnog oldtajmera.

TOYOTA , MAZDA - Hibrid
Malo bi sportski, malo da ne troši, malo veliki porodični auto. Malo je reći malo podvojena ličnost. Ali to se odmah vidi po karoseriji: nazad kockasta kao Volvo, napred folira da je Ferari, ne preza čak ni od električnog zatvaranja farova. Vozač je službenik policije, niži debeovac, niži košarkaš, psiholog pred razvodom i slično. Prepodne jede burek ili mesni narezak, uveče škampe ili lososa. Obožava porodičnu harmoniju i decu, ali je za ljubavnicu spreman da umre. Voli pozorište, ali ne propušta nijedan Cecin koncert. Racionalno procenjuje kvalitet vozila, ali je dovoljno lud i sklon eksperimentu da kupi automobil sa Vankelovim motorom, koji je japanska otkupljena ekskluziva. Izbegava brzu vožnju, ali nikad ne kasni. Moguca zamka: četvorotočkaš vlasniku tiho prenosi načela samurajskog kodeksa ponašanja bušido, pa se može desiti da u slučaju prekršaja izvrši tradicionalno samoubistvo.

PEUGEOT - Baja
Ili jesi, ili nisi lav. U Pežou jesi: nacrtano je na hladnjaku. Kao i na volanu, da bi se vozač s vremena na vreme prisetio kakav je baja do jaja. Samoljublja nikad previše. Zato je potreban besni dizajn, jak motor, elektronska kontrola stabilnosti za manijakalno uletanje u krivine, i skockani enterijer u kom ni itison nije bez veze. I svuda ti mali ljuti lavovi, što super utiče na samopouzdanje, i vrši latentan pritisak na gas papučicu. Naravno cipelom od minimum trista evra, jer vlasnik Pežoa nije dovoljno bogat da kupuje jeftine stvari. Mehaničari ga vole, kako zbog toga, tako i zbog činjenice da u Pežou ne pasuje nista bez lavića. Sve original, sve novo. Voli brzinu, ali i izazove, jer svaki novi model ima neku novotariju poput 2tronic menjača, kliznih vrata, ili bolesno kurčevite providne haube. Ovaj auto je nepodoban za seks, pa vlasnik uglavnom ima gajbu sa ogledalom na plafonu spavaće sobe.

DŽIPOVI - Kauboj
Pahero (pajero) u prevodu znači paor, što svakako ima dodirnih tačaka sa kaubojima (kravarima). Ipak ovde nije reč o tome: "Šleperi, avioni, kamioni, ko preživi pričaće" je filozofija koja karakteriše ovog najarčanog momka. Osim ako je riba, što se sve češće može videti, jer muževi lepotica imaju jednostavnu logiku: ako već ne mogu da sačuvaju auto, da spasu bar ono što se spasiti može, to jest ženu. Zato je ograde u dve tone čelika. U oba slučaja ne valja voziti ispred, niti iza džipa, jer je sklon nepredvidivim manevrima, kao što je polukružno okretanje preko duple pune na autoputu, ili parkiranje na raskrsnici. Bezbedna udaljenost od deset metara u ovom je slučaju dva kilometra. U stvari, kada normalan čovek ugleda vozača u džipu, najbolje je da mirno, bez panike, ode kući. Podvrsta je vozač Puha, koga nikad, ni pod kojim okolnostima, ni u šali, ne treba pitati za koga radi.
potpis
Korisnikov avatar
Damjan156

Pet Mar 19, 2010 1:32 am

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Korisnikov avatar
Mique
Garaža: Mercedes GL500 4Matic